- Drága bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- 10 VI 16
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
_Smooth
senior tag
B#sszameg!!! Efölött átsiklottam.

"To enable lossless decoding you must disable DD/DTS Passthrough. If you have these enabled then either the DTS core, or the 'hidden' secondary DD track will be used. "
Na mindjárt hazamegyek és ezt még kipróbálom.
Lehet, hogy azért tapasztaltam sokkal rosszabb hangot, mert sima Dolby vagy DTS vackot tolt át a HD PCM helyett.
Pedig már majdnem megrendeltem az új lapot, de akkor még elnapolom.Illetve RPi esetén Kodiban megjelent egy extra opció:
Resample quality általában csak min-mid-high szokott lenni, de nekem itt most megjelent egy GPU acc. is.
Ezt érdemes beállítani, vagy tegyem high-ra? Én valamiért azt feltételeztem, hogy a HW-es megoldás lehet a legjobb, de aztán lehet, h itt mégis a "sima" high lenne jó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Sharp 55FN2EA UHD Android LED Smart Televízió, 139cm
- Új, bontatlan SteelSeries Arctis Nova Pro Wireless headset
- LG 50QNED85T3A / QNED / 50" - 127 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Pula Anvil 114
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10500T / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- BESZÁMÍTÁS! LG 24GM79G-B 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 48GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest