- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Homokféreggel is pózolhatna a OnePlus 15
- Rekordérdeklődés a Xiaomi hátsó kijelzője iránt
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Ilyen lesz a Galaxy S26 Ultra
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Yettel topik
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
stigma
addikt
válasz
SunMount3r #50187 üzenetére
(#50187) SunMount3r: Persze működik. Ugye itt csak lap + ramot cseréltem semmi mást.
Régi konfigot összedugtam pöccre ment.(#50188) MasterMark : Hát zárlatot kizárom szerintem mert a régi konfigot összedugtam pöccre ment.
Ramokat a laptopszalonban próbáltam itt győrben, bevittema gépet, majd 3 fajta (Noname, Kingmax 4GB, Kingstone 8GB) 1-1 modult kipróbáltam midnen slotban de nem indul el a gép.
Billenytűzetet rádugtam ott is itthon is, de lövésem sincs mi baja lehet.
Ma délután majd még egyszer kiteszem az asztalra és ha nem megy akkor megy vissza iponba gariztatni.
Itt még az lehet tápot rádugom meg aminek rajta kell lenni és a PLED-nél a +és- érintkezőt csavarhúzóval összeérintem hátha.. ezt még nem próbáltam ki.
Mint nézem csak alzában van ilyen lap, mást nem tudok onnan megrendelem, iponból meg visszakérem a pénzem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Új Asus 18 ROG WQXGA MiniLED 240Hz G-Sync i9-14900HX 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W Garancia
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 4570 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest