- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Apple iPhone 17 - alap
- Homokféreggel is pózolhatna a OnePlus 15
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Celtis
veterán
válasz
MasterMark #49875 üzenetére
Csak halkan jegyzem meg, hogy a Kodi 4K-s film lejátszása esetén akkor is 4K-ra növeli a kimenet felbontását*, ha egyébként fullHD a videokimenet beállítása. Előnye, hogy a GUI-t és a 4K alatti filmeket nem kell felskáláznia, mégis 4K lesz a kimenet amikor kell.
*természetesen csak akkor ha a megjelenítő 4K képes.
-
CirrMee
addikt
válasz
Valamiről lemaradtam: melyik Kodi Yt addon tud 720p felbontásnál többet? Mert idáig akármelyikkel próbálkoztam, csak duma szintjén tud (nem live) tartalmat lejátszani, függetlenül attól, hogy pl 1080p felbontásra van állítva az addon.
-
No.01
addikt
válasz
VLC megy ezt mar eldontottem, de az ilyen komolyabb allitgatasokba nem kezdek bele "elotanulmanyok" nelkul meg egyebkent is jobban szeretem azezeket nyugiba megcsinalni mondjuk hetvegen...
Mindent koszonok! Ha lesz kerdesem Kodival kapcsolatban akkor majd meg batorkodnek kerdezni
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Küszöbön az androidos PC-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Fűnyíró topik
- Gumi és felni topik
- XPEnology
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone XS 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3030, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3493, 93% Akkumulátor
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest