Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bozsozso
őstag
válasz
canniball
üzenetére
Előbb kicsit röviden válaszoltam. Több htpc-t használok ezért szerettem volna közös adatbázis, hogy egyszer és egyformán legyenek a film adatok leszedve. Eddig mysql adatbázist használtam a régi nasommal, de nem nyújtott teljes megoldást mivel nem tudtam szeparálni a filmeket a különböző htpc-ken így a gyerekeknek olyan filmek is látszódtak amit nem szerettem volna. Régebben is próbáltam a plexet, de nem győzött meg, gondoltam ha veszek egy erősebb nas-t akkor még egyszer kipróbálom. Már nem is tudom, hogy miért is jött elő, hogy a kodiban van ez a plexkodiconnect plugin. Talán azért mert az új nason nem sikerült az új mysql adatbázist létrehoznom és életet lehelni az egészbe, valamint úgyis nulláról kellet volna elkezdenem felépíteni az egészet. Na ez most nem is fontos, mert most teljes megelégedéssel használom így a kodit. Közben még csalódtam is, mert a gyűjteményeket nem sikerült borítóképpel megjeleníteni, de ez nem is tudom hogyan de most rendben van sőt újabb gyűjtemények is kerültek azóta bele és azt is rendben létrehozta. Lényeg az, hogy ez így teljesen jó lenne sőt pluszként azt is megkapom ha szükséeges akkor nettel még nézni is tudom a filmjeimet plex-el. Ha még ennyit ki tudnék küszöbölni, hogy helyi hálózaton lévő plex szerverről lejátsza a filmeket internet nélkül az jó lenne. Bár találtam egy megoldást, hogy ha nem automatikus bejelentkezéssel (plexbe) indítom a kodit akkor mennek a filmek is helyi hálón csak ez macera.
De ha van más javaslatod erre a használatra azt is szívesen veszem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- iPad topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Battlefield 6
- LED világítás a lakásban
- Erősítő, hangfalak
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Futárcégek
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest