- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A OnePlust akarja beelőzni a Realme
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
btomi9
aktív tag
válasz
Patice #37463 üzenetére
Köszönöm!
Akkor képminőség szempontból az AMD erősebb integrált videója a nyerő adott árszínvonalon. Viszont Broadwellből sem találtam (de lehet, nem kerestem elég tüzetesen) Thin mini itx lapot, ami megy simán DC 19V -ról. Így ott sem úsznám meg azt a HD-Plex paneltápot, plusz több pénzbe kerül.
Néztem passzív házakat, Streacom, Akasa, és a HD-Plexből találtam jókat, sajnos drágábbak, mint egy normál PC ház, 50e forint körülre jön ki.
Van olyan HD-Plex, amibe lehet optikai meghajtót (vékonyat) tenni, abba viszont csak a 80W -os paneltáp fér el (ill. azt hozza, mint kompatibilis). Az elég lehet szerintetek? Mondjuk a proci 35W, memória 5? 10W? SSD 10W? nem tudom, a különféle dolgok mennyit fogyasztanak, végülis határesetWinchestert biztosan nem szeretnék beletenni, alapvetően a belső hálózatról játszanék le mindent.
Benéztem, ők AC-DC 80W -osat kínálnak, de nekem AC-DC külső tápom már van, nekem az a hifi 250W -os DC-DC ATX tápjuk kell (ha belefér a házba)
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Patice #37463 üzenetére
ezek nem képjavító szűrők. ezek pontosabb renderelési eljárások.
Ribi:azért nagyon szép volt a képi zaj a lin táppal. ha léteznének 4-500Wos lin tápok, akkor abba az irányba mennék. De ezek gyakorlatban nem kivitelezhetőek. Ott kezdődik, hogy kéne minimum 7-800VA trafó, alacsony zajjal. És akkor még a zajelnyomás által termelt hőről nem beszéltünk. De ettől még jobb megoldás lenne, ha lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Sorozatok
- Battlefield 6
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- TCL LCD és LED TV-k
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- SzinteÚJ! HP Elitebook 860 G10 i7-1355U 16GB 1000GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 3800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB ZALMAN T7 FSP 650W
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Honor Magic 5 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3209, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest