Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Yettel topik
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- 175 fotó, amit a Vivo X300 és X300 Pro kameráival készítettem
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick4
félisten
válasz
lazydog
üzenetére
Úgy jön, hogy nem vagyok a raid híve, ha két vinyóm van, az egyik biztosan a fiókban pihen, és mentések között semmit se csinál.
1 db 1TB-os a piacon 10K/db =30K, egy új, ami garis is, nullaperces is, 35K. Nem vagyunk egyformák, én szeretem, ha mindenre van garancia, ha minden új, vagy újszerű. Valahogy jobban bízom egy vadonatúj termék működőképességében, mint egy 2 évesében. Azon túl, hogy egy vinyó halkabb, kisebb fogyasztású, és gyorsabb is, 5K befizetésével kaphat a kolléga rá 3 év garit. Kizárt dolog, hogy ha csak ezen utolsó szempont mellett maradunk, és neked bárki rámondaná, hogy a 3 db 1TB-os vinyódra vállal cseregarit 3 évig, és ezért adj 5K-t neki, nemet mondanál.
Kifizetted, ez igaz, de ráfizetésnek semmiképp se mondható.Az oké, hogy ne adjon el csak kettőt, és egyre mentsen, de én a mentős vinyóból is inkább újat vennék.
Volt itt egy ilyen mentős vinyóm, egy 1TB-os Seagate pipeline hd2, ez direkt 24 órás használatra videofelvevőkbe lett tervezve, 1.5 évesen 28 óra volt benne, nem volt rá szükségem, mert nincs 1TB-nyi személyes adatom, 14 ezrest úgy kitették érte, mint a huzat, 2.5K-ért vetem egy tökéletes állapotú WD RE4-es 250-es vinyót, ami szintén egy elég megbízható darab, itt van a számítógépasztalban. A nasomban egy 3TB-os red van, ebből 1.2T foglalt, abból 200GB ami kell, a többi bármikor törölhető. Csodálkoznék, ha másnak több valóban fontos dolga lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X3D 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN M4 A-DATA 750W
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! HUAWEI MateBook 14 üzleti notebook - i5 1135G7 16GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe IGP W11
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T2000 32GB 512GB 15.6" 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Kifizetted, ez igaz, de ráfizetésnek semmiképp se mondható.