-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dagobah
csendes tag
válasz
asanotadanob #29327 üzenetére
Arról mi a véleményetek, véleményed, ha a linux helyett egy windows 7 home-ot rakok fel és arra telepítek XBMC-t? Esetleg az OpenELEC jobb lenne?
-
dagobah
csendes tag
válasz
asanotadanob #29327 üzenetére
Szia!
Köszi a választ.
Ezeket mindet engedélyeztem, de nem működik. A Yatse-t is próbáltam, közölte, hogy nem talál host-ot ha kézzel beállítom akkor meg szól, hogy nem tud kapcsolódni és nézzem át a hálózati beállításokat.
Próbáltam az XBMCremote appot is, az java script hibára panaszkodott, ha jól emlékszem.
A rendszerinfo alatt a hálózati részen valami 127-tel kezdődő IP cím van elsődleges dns kiszolgálónak megadva, arra gondoltam ezt átírom (persze ha lehet) a router IP címére. Nem tudom ezen múlik e, de más ötletem már nincs. Egyébbként a hálózaton látszik a gép és a ping-re is válaszol.Igen a HDD ntfs és félig tele van filmekkel, bár ezeket át tudom külső hdd-re másolni, ha esetleg más fájl rendszer kéne rá.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Eladó Xiaomi Redmi A2 64GB / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Yellow -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3125, 100% Akkumulátor
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest