- Apple iPhone 17 - alap
- Motorola ThinkPhone - gondold végig kétszer!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
_Smooth
senior tag
Nem tudom, mi okozhatja, de tényleg csak ennyit állítgattam át és azóta hibátlan.
Előtte nekem is ugyanúgy 24-et írt azon a kis infopanelen, most viszont 23,976 és 23,98.
Korábban az összes filmem (még a kis vacak SD felbontásúak is) szaggatott és szemcsés volt a kép. Most az összes, amivel próbáltam, hibátlanul szalad, talán kicsit még élesebb is, és sokkal tisztább (ha nem is tűntek el teljesen a szemcsék).
Régebben az eldobált képkockáknál is szerepelt egy (ha lassan is, de) növekvő szám, most jellemzően 0, vagy max 1.
Remélem, sikerül Neked is megoldást találnod, tudom, mennyire idegesítő :S -
drdr
senior tag
Én ilyet akkor tapasztaltam, amikor a film volt hibás. Nevezetesen DVD-t 23Hz-re (23.976) tömörítették mkv-ba. Elindul 23hz-en, majd egyszer csak átvált 24p-re v. 25-re már nem is emlékszem. A mozgások akadoznak.... (Lefuttattam rajta egy reclock-ot, ekkor a frekvencia helyreállt, de a hang mászott el a képtől (időben). Ha a másik frekvenciát állítottam be a reclock-kal, akkor a hang jó volt, de akadozott a kép...)
Ha kizártad azt, hogy a videód hibás és még fenn áll a probléma, érdemes lenne egy advancedsettings.xml-t kreálni és azt betolni az xbmc alá. Lehet megoldaná a frekvencia váltást. Emlékeim szerint korábban 1-1 mintát én is beraktam ide a topic-ba....
Legújabb amd driver és xbmc 13.2 és Kodi 14 beta1-gyel nekem nem voltak freki váltás/ugrási problémáim régóta, kivéve a fent említett hibás tömörítésű videót
Esetleg tégy fel vhová az adott videóból egy darabot v. az egészet pl. google drive v. dropbox. letöltöm és kipróbálom szívesen ...
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 10.08
- Xiaomi Redmi Pad Pro 256GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest