Hirdetés

Keresés

Hirdetés

CyberSecurity Connect - blended learning, valódi labor kísérletezésre. Kiberbiztonsági képzés profiktól!
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)

Új hozzászólás Aktív témák

• _Smooth

senior tag

válasz hm15 #29254 üzenetére

Nem tudom, mi okozhatja, de tényleg csak ennyit állítgattam át és azóta hibátlan.
    Előtte nekem is ugyanúgy 24-et írt azon a kis infopanelen, most viszont 23,976 és 23,98.
    Korábban az összes filmem (még a kis vacak SD felbontásúak is) szaggatott és szemcsés volt a kép. Most az összes, amivel próbáltam, hibátlanul szalad, talán kicsit még élesebb is, és sokkal tisztább (ha nem is tűntek el teljesen a szemcsék).
    Régebben az eldobált képkockáknál is szerepelt egy (ha lassan is, de) növekvő szám, most jellemzően 0, vagy max 1.
    Remélem, sikerül Neked is megoldást találnod, tudom, mennyire idegesítő :S

• drdr

senior tag

válasz hm15 #29254 üzenetére

Én ilyet akkor tapasztaltam, amikor a film volt hibás. Nevezetesen DVD-t 23Hz-re (23.976) tömörítették mkv-ba. Elindul 23hz-en, majd egyszer csak átvált 24p-re v. 25-re már nem is emlékszem. A mozgások akadoznak.... (Lefuttattam rajta egy reclock-ot, ekkor a frekvencia helyreállt, de a hang mászott el a képtől (időben). Ha a másik frekvenciát állítottam be a reclock-kal, akkor a hang jó volt, de akadozott a kép...)

Ha kizártad azt, hogy a videód hibás és még fenn áll a probléma, érdemes lenne egy advancedsettings.xml-t kreálni és azt betolni az xbmc alá. Lehet megoldaná a frekvencia váltást. Emlékeim szerint korábban 1-1 mintát én is beraktam ide a topic-ba....

Legújabb amd driver és xbmc 13.2 és Kodi 14 beta1-gyel nekem nem voltak freki váltás/ugrási problémáim régóta, kivéve a fent említett hibás tömörítésű videót

Esetleg tégy fel vhová az adott videóból egy darabot v. az egészet pl. google drive v. dropbox. letöltöm és kipróbálom szívesen ...

Új hozzászólás Aktív témák