- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A Honor kínálhatja a legnagyobb telepkapacitást
- 
			  Mobilarena Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés! 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Celtis veterán válasz  mhmpista

üzenetére mhmpista

üzenetéreNa megnéztem ezt az USB power on kérdést. Tehát nekem AM1H-ITX lapom van, a legfrissebb biosszal. A legutolsó AM1B-ITX bios verzió más, de a dátuma ugyanaz. Az USB csatlakozón kikapcsolt állapotban is ott van az 5V. 
 A gépet kikapcsolt és alvó állapotból is fel tudtam kelteni USB egérrel, billentyűzettel és wake on LAN-nal is.
 A szükséges beállítás a bios Advanced/ACPI beállításban van. Az egér és a billentyűzet engedélyezése értelemszerűen az "USB leyboard/remote power on" illetve az USB mouse power on" engedélyezésekkel történik. A WOL trükkösebb, ahhoz a "PCIE power on"-t kell engedélyezni.Ami még fontos. Az ébresztés csak akkor működik, ha a leállítás előtt az egér/billentyűzet rá volt dugva a gépre. Ha gép kikapcsolt állapotában dugod rá ezeket vagy a gép tápja elvész kikapcsolt állapotban, akkor nem megy az ébresztés. 
 Úgy vettem észre, hogy alvó illetve kikapcsolt állapotban más billentyűkre ébred fel a gép. Kikapcsolásból a space, Ctrl, enter illetve valamelyik Fn gomb is ébresztett, míg alvó állapotból csak valamelyik Fn-re reagált. Fura.
 Ha az a gond, hogy minden félére felkel a gép, akkor én első körben az USB mouse power on-t letiltanám. Hátha.Mivel a CEC adapterem még úton van, konkrétabb beállítási javaslatom nincs. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Honor Magic5 Pro Green LTPO 120 Hz, 50 MP triplakamera, 66 W gyorstöltés 12/512 GB
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3366
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB Zalman S2 TG Enermax 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest