- One mobilszolgáltatások
- VoLTE/VoWiFi
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Megérkezett Magyarországra a legkülönlegesebb kameratelefon
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
canniball
nagyúr
válasz
AxBattler #28848 üzenetére
"Ja, hogy neked nem jó döntés egyik sem."
Igen, azt írtam hogy nekem. És nyilván nem csak nekem, hanem bárkinek aki egy HDMI-nél többre vágyik. Persze akinek HDMI-s erősítője van és csak egy HDD-t/SSD-t akar a lapra lógatni annak könnyebb dolga van."Mert visszaolvastam, és sehol nem írtad, hogy mik lennének az igényeid..."
Az imént írtam: optikai kimenet és kettőnél több sata; optimális esetben 4db+esata, de utóbbiról már letettem mert úgy látom manapság ez már nem divat az alsó szegmensben. Meg persze HDMI, de szerencsére ez (majdnem) minden lapon van.PuMbA!
Eddig eléggé határozott voltam abban hogy BT kell nekem, ne bizonytalaníts el!
Komolyra fordítva: nem tudom ezeket figyelembe vegyem-e, a jelenlegi HTPC-m is nagyjából annyi "törődést" kapott hogy telepítettem aztán bedugtam a TV alá, csak egyszer-kétszer piszkáltam meg amikor kellett valami plusz fícsör.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3507
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3285
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3437, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T570 - i7-6G I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest