- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
FishAir
senior tag
Én nem raknám egybe a kettőt (NAS+HTPC), mondjuk ez egyéni szoc. problem. A NAS topicban pont nemrég írtam le, hogy miért.
A 3250 szerintem overkill erre a célra. A g2030, amit még ajánl meg nem tud intru3d-t.
A 4gb ram csak windowshoz ajánlott, amúgy minden máshoz felesleges ezen a szinten.
Egyedül a deluge-ot irigylem, mert azt nagy macera felrakni a Synology-ra.
A Szoftver meg szintén kinek mi kell. Mondjuk ha jól látom két oprendszert is felpakol, amit már nem részletez. Egy kezdő elég nehezen fog egymás mellé pakolni egy wint meg egy linuxot.Belegondolva nem is értem az utolsó windows 7-es részt. Egyszerre hogy fog futni a kettő? Ha a wint bootlja, akkor nincs "NAS", ha meg fordítva, akkor meg nem HTPC?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- NEUTRINO MINI HYPEX NC252MP 2x250W 4Ohm (2x150W 8Ohm) sztereó erősítő
- Teac ud-h01 dac fejhallgató erősítő
- Audioquest kábelek RCA, LAN, Optikai
- LG 50QNED85T3A / QNED / 50" - 127 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- KZ AN01 Bluetooth fülhorog + KZ AM16 HiFi fülhallgató eladó!
- HP 16 Elitebook 860 G9 WUXGA IPS i7-1255U 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 9700K 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- JBL ProFlora CO2 Starter Bio Set biológiai CO2 készlet 10-40 l-es édesvízi akváriumokhoz
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3630,94% Akkumulátor
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest