- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Két nap múlva itt a Xiaomi 17, van egy pár hivatalos fotó is róla
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Újradefiniálja a Xiaomi 17, milyen egy kompakt csúcstelefon
- Milyen okostelefont vegyek?
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
canniball
nagyúr
"Ami még nem szimpi a 2480-ban, hogy az optikai meghajtók nincsenek az előlap mögé rejtve..."
Én amit eddig láttam, hogy el volt rejtve azzal meg az volt a gond, hogy
1, vagy két rejtett ODD-nek volt hely, így a távirányító bukott (két optikai meg minek?)
2, vagy egy rejtett volt+beépített távirányító, de annak meg az ára volt aránytalanul magas. -
Tommaso
tag
Viszont azóta jókat is olvastam a 380-as tápról, nevezetesen hogy elég csendes és megbízható darab. Ha mégsem, akkor meg majd teszek bele egy Seasonic S12-t.
Na igen, sajnos ennek az NSK2480-nak műanyag az előlapja, de állítólag nem olyan gáz (fémes hatású??). Képeken elég jól néz ki, majd ha lesz lehetőségem megnézem szemtől szembe hogy mutat.
Az optikai meghajtók nem rejtetsége egyrészről hátrány (fekete drive azért nem mutat olyan jól mint egy ezüst takarólemez), másrészt viszont nincs vele szívás hogy beakad a tálca a lenyíló panelbe, vagy a panel nyitott állapotban eltakarja az eject gombot (bár lehet ezek pont nem a Fusion-nél voltak tervezési hibák, már nem emlékszem).
A Fusion VFD kijelzőjével mindenki szív, a hangerőszabályzó dizájnos de teljesen felesleges, ráadásul a cucc kétszer annyiba kerül mint a 2480-as, ezért NEKEM nem éri meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- SAMSUNG (QE65S90C 165CM 4K Q-OLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ
- SAMSUNG (QE65Q950TST) 165CM 8K Q-LED SMART CSÚCS TV ! AKCIÓ!
- Eladó LG OLED42C31LA 120Hz (garanciális, hibátlan állapotban)
- SAMSUNG (QE75QN900D) 190 CM NEO -QLED SMART UJ MODELL CSÚCS TV ! AKCIÓ!
- LG ( OLED77G48LW) 195CM 4K OLED SMART TV ! 2024 UJ MODELL! AKCIÓ
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető ASUS ROG Strix G18 32GB/2TB
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3328, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3512
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest