- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Szuperül szerelhető a Pixel Watch 4
- Kisebb, könnyebb, kitartóbb: szupermobillal hűti a Honor a kedélyeket
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Google Pixel topik
- Milliókkal olcsóbb a Model Y Standard Magyarországon
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cekkk
veterán
válasz
BullZeye #23291 üzenetére
Ez egy átlagos nap, 4 olyan user életében, akik használják amire lehet a NAS szerver-t 2013-ban.
Hm, akkor én és a másik kolléga sem átlagos
Akkor mégse mindenki az, elég régen használok szervert otthon és elégé belelátok a képességeibe és a korlátaiba is.
Csak neked sem úgy kellene előadnod az egészet, mintha így használnád, amikor nem használod, nálam ez csapta ki a biztosítékot.És a példában egy kis falut nem említettem, sztem.
Akkor szerinted csak városban élnek az emberek és ott csak digi van?Elszomorítalak, sajnos nem csak digi van, és nem csak nagy városok vannak. Nekem is volt digi, vissza is sírom, de a magyar netezők többsége és szerintem 70-80% nem digi előfizető, az a kisebbség, szóval ez megint így nem lehet átlagos.
Mivel te átlagról beszélszA fórumról pedig ne vonj le messzemenő következést, mert a fórumozók nem átlagos felhasználók. Az átlag felhasználó nem fog ide járni és írogatni, és ilyen mélyen belemenni a témába.
Maradjunk annyiba, hogy vannak felhasználói szokások, és ki hogy használja a gépét. De ne általánosíts.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3049, 94% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3348, 93% Akkumulátor
- AKCIÓ! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest