Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
 - Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
 - „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
 - Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
 - Mobil flották
 - Ennyiért vehetjük meg az első vízhűtéses gaming mobilt az EU-ban
 - Milyen okostelefont vegyek?
 - Yettel topik
 - iPhone topik
 - Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)

- 

Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!

Új hozzászólás Aktív témák
- 

NTX
tag
Vagyis minden szaklap hazudik, ahol hirdetések vannak? Ugyanez van pld az auto motor újságokban, stb., azok is hazudnak ha tesztelnek bármit mert a gyártó hirdet náluk? Ha igaz lenne amit írsz, mivel ez nemcsak itthon van hanem gyakorlatilag szinte az egész világon forgalmaznak ezek a cégek, akkor már régen a fogyasztóvédelmi meg egyéb perek lennének belőle. Hallottál egyről is? Pld. Nordost BH hdmi kábel közel 100 ezer ft, ami szerinted ugyanolyan, mint a 200 forintos. Akkor miért léteznek ilyen kábelek? Miért eltérő az anyagszerkezet, az árnyékolás, gyártástechnológia? Hangsúlyozom nekem nincs ilyen drága kábelem és nincs semmilyen üzleti érdekeltségem sincs sem ezekben! Fordítva ülsz a lovon, ti beszéltek hülyeségeket és ti tévesztitek meg az esetleg idetévedő kezdőket, akik tájékozódi akarnak a témában! Nálatok dívik az, néhány kivétellel, hogy ki se próbálom, mert csak 0 éa 1 és nem lehet más! Én többször hangsúlyoztam, hogy ez nem hit kérdése, mindenkinek azt tudom mondani, mint Csekknek, hogy menjen el egy szaküzletbe és kérjen egy demót, vagy vigyen haza letét ellenében eltérő árkategóriájú kábeleket és próbálja ki! Van aknek beválik van akinek nem, de azt óriási ostobaság kijelenteni, hogy nem lehetséges, mert akkor üzletileg már régen megbukott volna a világon és létezni kb 10 féle hdmi kábel a többszáz fajta helyett.

Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?

- Autós topik
 - Milyen asztali médialejátszót?
 - Eredeti játékok OFF topik
 - Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
 - Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
 - Vallás
 - Könyvajánló
 - Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
 - Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
 - „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
 - További aktív témák...

- Nagyakkus, mobilnetes - Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 1000GB 13.3" FHD 1 év gar
 - Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
 - HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3840
 - 2 db (130 / 131) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
 - Honor 90 /12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia

Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest