- Google Pixel topik
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Kínai tech-túra összefoglaló
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Ki, mit tud róla: xxlgsm
- 
			  Mobilarena Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés! 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

sb veterán válasz  canniball

üzenetére canniball

üzenetéreMár leírtam én is korábban, hogy hogy működik. 
 TCr-nek írom , hogy nem olyan bonyolult egyébként.
 Arról van szó, hogy az event-eket hozzá lehet kötni billparancshoz, így a távhoz lehet igazítani és nem a távirányítót kell állítgatni, programozni.Ami miatt egyszerű: 
 1. Vannak olyan gombok, amiket eleve tud az ember, hogy milyen billparancsot adnak ki.
 2. Amit nem tudsz azt meg XBMC-n belül debug módban meg lehet nézni pontos key id-val!Nekem ChinaVisionnel pl: 
 1. Tudom, hogy van rajta TAB gomb, erre elég egyszerű rájönni. 
 XBMC keyboard.xml-ben ott van az alapbeállítás: <i>Info</i>
 Átállítottam: <tab>info</tab> és máris előjön az Info ablak TAB gombra "i" helyett amit a távról nehéz lenne előcsalni.2. Ha nem tudod a gomb milyen billparancsot küld, akkor a debug módot be kell kapcsolni XBMC-n belül, elindítani, párszor megnyomni a távirányítón a gombot, kilépni és utána a log file-ban megkereshető, hogy milyen billparancsot küldünk. Itt key id-k vannak és ez alapján be lehet állítani utána a funkciót: 
 <key id = 23674>AudioNextLanguage</key>3. Bónusz módszer: 
 Ha nem Windows funkcióbillentyűről van szó (fullscreen, tab, windows gomb, stb...) akkor egy ikon shortcut-on is ellenőrizni lehet a billparancsot. Egy windows ikonon jobb gomb/properties/shortcut key-be bele kell kattintani és megnyomni a távon a gombot, amire kiírja a kapott kombinációt: Pl. piros gomb: CTRL + 1.
 Utána ez is beállítható az XBMC-ben: <1 mod="ctrl">Info</1>Kb. ennyi testre szabni. 
 Nekem a TAB-on van az info, pgup/pgdn a kép nagyítás/kicsinyítés, 4 színes gombon a hangváltás, feliratváltás, felirat be/ki (ez nem megy ), backspace-en filmnézés közben pl a codecinfo. de egyik billentyűre be van állítva a togglewatched is. (Aztán persze Harmony 525-öt használok, amire meg a Chinavision gombjai vannak így beállítva, de egyszerűbb volt így belőni.) ), backspace-en filmnézés közben pl a codecinfo. de egyik billentyűre be van állítva a togglewatched is. (Aztán persze Harmony 525-öt használok, amire meg a Chinavision gombjai vannak így beállítva, de egyszerűbb volt így belőni.)Amivel gondom van, ha már szóba jött: a "ShowSubtitles" nekem az istenért sem akar működni. Billentyűzetről sem, nemcsak távról. Minden más működik amit fentebb írtam. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Futás, futópályák
- Okos Otthon / Smart Home
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Elemlámpa, zseblámpa
- Google Pixel topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Affinity Designer
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Philips TAB5109/10 SoundBar 120W - Új, 2 év garancia, akciós ár!
- LG OLED65C31LA 65" OLED 4K UHD evo TV! G-Sync / 100Hz
- !AKCIÓ! - Wharfedale Slim Bass 8 - 200W RMS / 400W Peak
- SAMSUNG (QE75Q800T) 190CM 8K SMART PRÉMIUM LED TV ! AKCIÓ
- SAMSUNG (SP-LSP9TFAXXH) LÉZER TV ! ÓRÁS HIGH TECH MOZI !!AKCIÓ! 350CM !!!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2048, 96% Akksi
- Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ OMEN Transcend 14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év gari
- Samsung Galaxy S25 Blueblack 120 Hz AMOLED, AI-kamera, erős teljesítmény 12/128 GB Új
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

), backspace-en filmnézés közben pl a codecinfo. de egyik billentyűre be van állítva a togglewatched is. (Aztán persze Harmony 525-öt használok, amire meg a Chinavision gombjai vannak így beállítva, de egyszerűbb volt így belőni.)
 ), backspace-en filmnézés közben pl a codecinfo. de egyik billentyűre be van állítva a togglewatched is. (Aztán persze Harmony 525-öt használok, amire meg a Chinavision gombjai vannak így beállítva, de egyszerűbb volt így belőni.)