Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Olyan lesz a Google Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Gear S3 - második kör
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Android Autót minden mobilra!
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
slashing
senior tag
Kicsit részleteznéd hogyan működik?
MI az adatbázis egy netes oldal vagy egy általad készített adatbázis? Az nfo-ba minden bekerül? Szereplők, leírás stb?Mert én már napok óta ezzel foglalkozok, hogy könyvtárak készítése nfo-ba odal link magyar borító letöltése méretre vágás stb stb... Nálam most így néz ki egy film:
Film könyvtár(magyar cím)
- ***.nfo (port.hu link hogy biztos megtalálja és behúzza az adatokat és mert így gyorsabb)
- ***.tbn (magyar borító)
- ***.avi (angol cím)
- fanart.jpg (ezt egyenlőre nem mindegyiknél használom)Egyébként egyik nap kipróbáltam az adatok exportálását majd importáltam és azt kell mondjam hogy teljesen használhatatlan ez a rész, rengeteg könyvtárat szétszedett amiben 2 cd-s film volt.... így megfordult a fejem hogy a meglévő nfo-ba be kéne rakni minden adatot és akkor nem lenne gond ha elszáll az xbmc adatbázisa de túl nagy macera lett volna.... ezért érdekelne a te megoldásod.
Egy tipp amire tegnap jöttem rá: Ha két profilt használna az ember akkor mindig az utoljára használt profilt tölti be, ami nekem nem volt megfelelő. A legegyszerűbb megoldás amit találtam rá hogy a profile.xml fájl attribútumát csak olvashatóvá kell tenni és akkor mindig a Master profilt tölti be. Nálam ez kb. ilyen szülői védelem lesz hogy gyerekek vagy olyan akinek nem kéne ne lássa például a felnőtt tartalmakat...
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- LG 55QNED80T3A 4K UHD Smart AI TV MAGIC MOTION TÁVIRÁNYÍTÓVAL!
- Logitech Z333 2.1 Aktív hangfal / szép állapot / keveset használt / kitünő hangzás
- Redragon IRE PRO
- Redragon Mira vezeték nélküli fejhallgató
- LG 55SM9010PLA 4k Nanocell TV! 55"/Nano IPS/Dolby Vision/Atmos/4k-120hz/Freesync/HDR10/"Gaming TV"
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
- Apple iPhone 13 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:100%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3678, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S24 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest