- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- VoLTE/VoWiFi
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
j.bravo
addikt
válasz
dabadab #1270 üzenetére
Általában véve linuxból töksíkhülye vagyok sajna, ezért is jó a geexbox, mert ezt akár windows alatt kiírod egy cd-re (van egy kész .iso illetve egy ''custom iso generator'', ez utóbbit használtam), arról bebootol a géped és voilá.
Szóval nem próbálkoztam, hacsak ez nem egy windowsos cucc (de kötve hiszem).
Ha kell hozzá egy rendes linux akkor vsz itt fel is adhatom és megbarátkozhatok inkább a radeon 7000 tv kimenetével.
Keresgéltem hollywood plus/creative dxr3 fórumokon meg geexbox fórumon, és mintha pár embernek lenne ilyen gondja (megy a cucc de a képnek csak a fele látszik és inverzek a színek), pár szaki el is kezdett segíteni próbálni de olyat még nem találtam ahol valaki beírta volna a végén hogy ''hiphiphurrá, sikerült, hálás kösz!'' -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- EAFC 25
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Mini-ITX
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest