- Köredzésen járt az Exynos 1680
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- MIUI / HyperOS topik
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
canniball
nagyúr
Hát urak, akkor lehet nekem szerencsém van e téren.
-
canniball
nagyúr
válasz
Enszuke #12624 üzenetére
Ezt a postodat 1,5mp alatt töltötte be a FF úgy, hogy 45 másik tab volt már nyitva. Tény hogy SSD-vel használom (HDD-vel sosem próbáltam) és lehet hogy egy "korszerű gép" ugyanezt 0,5-1mp alatt megteszi, de azt hiszem emiatt nem lennék sokkal boldogabb és úgy gondolom nem vagyok ezzel egyedül. Ahogy mondod is: mindenkinek mások az igényei.
-
canniball
nagyúr
válasz
zsigus #12598 üzenetére
"A magassága még mindig kicsi."
A magassága akkora mint az erősítőé, szóval ez így pont jó.A passzivitásban passzív leszek, filmnézés közben engem nem zavarnak a letekerve amúgy is alig hallható ventik.
Enszuke!
"Atomot, brazost ne vegyel, ha internetezni is akarsz! Nagyon lassuak."
Legközelebb légy szíves tedd hozzá hogy szerinted, köszönöm!rigo88!
"valahol olvastam/írták, hogy van olyan app ami úgy jácca le a filmeket, hogy darabolt zippelt csomagokban van."
VLC.Mintha az XBMC is tudná, de erre nem esküszöm meg.Mod. Látom zsigus beelőzött, akkor megesküszöm. -
canniball
nagyúr
válasz
zsigus #12594 üzenetére
A HTPC mérettel és a passzív hűtéssel viszont gond lesz."
Attól függ mit ért HTPC méret alatt, mert nálam az kb. az erősítő paramétereit jelenti. Nekem pl. egy ilyenem van és ebben azért lehet(ne) variálni a hűtéssel. -
-
canniball
nagyúr
-
canniball
nagyúr
válasz
kejfel #12295 üzenetére
Ahhoz hogy bárki bármit tudjon javasolni nem ártana legalább annyit elárulnod hogy milyen platform és mit értesz az alatt hogy NAS?
P@ly!
Nálam úgy van megoldva a tiédhez hasonló helyzet hogy a ventik a táp egyik molex csatijára vannak dugva úgy, hogy az adapter át van kötve 5V-ra. Nem én csináltam meg, én sem értek a bütyköléshez, így vettem az előző tulajtól, de nem tűnik nagyon bonyolultnak (az egyik fekete kábelt ki kell venni és átkötni a másik mellé), ha gondolod lőhetek róla egy képet. -
canniball
nagyúr
válasz
stratova #12286 üzenetére
Dehogy veréb-ágyú!
Megvan mindennek az oka: a GD04 azért mert passzol a TV alatt az erősítőhöz és befér a szekrénybe, az SG05 pedig azért mert az íróasztalra olyan házat akartam aminek a lehető legkisebb a mélysége, jól szellőzik és a mITX lap fölé befér egy normál venti, ennél jobbat pedig nem találtam (még ha ez is mélyebb 7-8 centivel annál mint amit ki lehetne hozni ezekből a méretekből).
-
canniball
nagyúr
válasz
stratova #12281 üzenetére
Az egyikben egy atom, a másikban egy brazos lakik, tovább ugye nem kell folytatnom...?
De itt egy teszt a Spire házról (csak más néven) és itt egy a Silverstone SG05/SG06 ikrekről.
-
canniball
nagyúr
válasz
Enszuke #12230 üzenetére
Ehhez azért kell
egy kissokőrültségelhivatottság... Én inkább a halk ventire voksolok, HTPC-nél nem zavaró tényező.Tomix24!
Csak az a gép hangtalan amiben semmi mozgó alkatrész nincs.Komolyra fordítva: lehet számodra hangtalan mást viszont ugyanaz zavarhat. Nekem a netezős gépemben most egyedül egy 5V-ra levett Sflex 1200 "zajong", engem ez is zavar.
-
canniball
nagyúr
"...úgy néz ki, hogy SilverStone lesz..."
Ha nem ragaszkodsz a GD06-hoz csak a márkához akkor nézz körül az aprón, ugyan ritka de azért akad."Szvsz a 60W is bőven elég neki?!"
Elég lesz."Milyen távirányítót érdemes venni HTPC-hez?"
Igénytől függően 1-2k-tól a csillagos égig minden kapható. -
canniball
nagyúr
"http://www.silverstonetek.com/product.php?pid=293&area=en"
Linkesítve sokkal szebb (és mobilról olvashatóbb): Silverstone GD06.
Tehát HTPC/fekvő házat keresel."SilverStone-nak vannak ilyen házai de ahhoz meg rendes bazi nagy tápegységet adnak"
Tévedni tetszik: (tudtommal) semmilyen tápot nem adnak hozzá (csak a helye van meg az ATX tápnak).Mit szólnál egy Antec NSK 2480-hoz? Igaz ebben "bazi nagy tápegység" van (ha tényleg nem kell legfeljebb lecseréled) cserébe ezzel együtt is olcsóbb mint az említett Silverstone táp nélkül.
-
canniball
nagyúr
válasz
dabadab #12010 üzenetére
Elnézést, a 3D engem nem érint így nem is vagyok képben a formátumokkal és az emlékezetem is kihagy. Csak gondoltam közérdekű lehet az infó.
P@ly!
Azt leírtad milyen ház nem kell, de azt nem: milyen szeretnél?Nova96!
"CPU integrált vagy benéztem valamit?"
Nem integrált, külön beszerzős."Lenovo q180 szerű házat nem tudtok linkelni? És milyen tápot vegyek hozzá? És a HDD-k nasba legyenek valahol máshol..."
Vannak hasonló kinézetű mITX házak de ennyire vékonyat én még nem láttam; persze ettől még lehet, bár olyan vastagságban mint maga a lap... Ezekhez általában tápot is adnak, viszont:
- nem mindegyikbe fér 3,5" HDD, van amelyikbe csak 2,5" passzol
- több darab vinyó (szinte) 100% hogy felejtős, ha erre van igény akkor kell külön NAS/szerver
- magassága/vastagsága révén igencsak alacsony CPU hőtőt kell nézned a laphoz. -
canniball
nagyúr
"...bőven kiszolgálja a full HD akár 3D lejátszását..."
Nem ellentmondva, csak kiegészítésképp: az E350 is viszi a 3D-t.(#12007)
"De a legjobb az EZ"
Nem jó a link. -
canniball
nagyúr
-
canniball
nagyúr
válasz
zsigus #11954 üzenetére
"...az LC-Power tápokat egyébként sem erőltetnem, ha nem muszáj."
Ezeknél a külső tápoknál sajna közel sem olyan rózsás a helyzet választék terén mint ATX fronton, talán egyedül az FSP szállt be erre a piacra is és ennyi.
Btw kb. 2 éve használok ilyen külső LC Power bricket illetve fél éve már kettőt, valamint más itteni kollégák is vásároltak ilyet, amellett hogy olcsó egyik fórumtárs mérése szerint még valamivel energiatakarékosabb is mint társai, probléma pedig semmi.ZsZso!
"Az eddig összegyűjtött információk alapján azt hittem, hogy érdemes az AMDt preferálni az Intellel szemben..."
Ha Win lesz akkor jó az AMD ami újabb, ha Linux akkor jobb az ION támogatottsága (még ha kicsit öregebb is). -
canniball
nagyúr
válasz
zsigus #11942 üzenetére
Akkor nem szóltam.
Más.
Adott W7+XBMCbeta1 ami hálóról van etetve; tekeréskor azt játsza hogy ugrik egyet utána vált át csévélésbe, illetve úgy látom a sarokban jelzett idő nincs szinkronban a képpel, így általában amikor rábökök ismét a play gombra akkor máshol jár mint kéne. Nálatok is ilyen vagy nálam van valami elk*félve?
-
canniball
nagyúr
válasz
junhum #11920 üzenetére
Én sem vagyok egy nagy XBMC guru, a kiegészítők közül filmekhez a portot, sorozatokhoz a tvdb-t raktam fel, plusz a móka kedvéért a YT és ennyi. A filmek tartalmának szerkesztéséhez teszteltem még a XWMM-t (thx Attas kollégának), illetve próbáltam a zenékhez a mymusic-ot vagy mit, azt ami "gyárilag" fent van de az eredmény közel sem lett tökéletes így a zenéket tekintve maradtam a tallózós nézetnél.
zsigus!
Na ez sokkal szebb és érthetőbb lett mint amit én összemakogtam."...plusz egy-két extra alkalmazás és beállítási lehetőség"
Erről tudnál mesélni/linket adni? -
canniball
nagyúr
válasz
Salvador20 #11928 üzenetére
Bár nem próbáltam, de ha jól veszem le a lényeget ez egy XBMC-Linux izé, feltelepítve egy XBMC-OS-t kapsz, kb. mint az XBMC live.
-
canniball
nagyúr
válasz
slashing #11889 üzenetére
Ha jól emlékszem a Brazos Klubban van E450 tulaj, ha gondolod kérdezz rá hátha...
-
canniball
nagyúr
válasz
mr_ricsi #11759 üzenetére
Én korábban (az itt olvasott teszt után) egy Mini(1)-re ruháztam be, de nem láttam olyan fw-t hozzá ami bugmentes lett volna...ha pedig valami nem működik akkor nincs más lehetőség mint várni a csodát hogy egy másik majd jó lesz. Nem mondom hogy a HTPC teljesen probléma mentes dolog (bár kis szerencsével lehet az), de itt legalább az egyszerű usernek is esélye van megoldást keresni.
-
canniball
nagyúr
válasz
hoffman_ #11746 üzenetére
"Azért 10-15 darab böngészőablak fullHD felbontáson, esetleg flash videókkal megtűzdelve csak nem fekteti ki."
Én így még nem teszteltem, de kérdezz rá a Brazos klubban, ott talán akad aki tud erre korrekt választ adni. -
canniball
nagyúr
válasz
hoffman_ #11741 üzenetére
"...az általad említett CPU-k szerintem nem a 10k-t súrolják."
Nem tudom amit néztél cpu+mobo(+vga) mennyire jön ki, de a dabadab által említett Brazos (az előbbi három egyben) ~24k környékén kezdődik, +1-2k-ért passzív is akad. Igaz a proci gyenge, de amúgy mozizáshoz megfelelő gép építhető belőle. -
canniball
nagyúr
válasz
Salvador20 #11585 üzenetére
Nekem is ez ugrott be.
A port scarper pedig tegnap óta működik, lehet frissíteni.
-
canniball
nagyúr
válasz
Salvador20 #11571 üzenetére
Nem csak neked. Ugyanakkor ha kikeresed a kiegészítők között azt írja van frissítés de azt valami nem teljesültek a feltételek szöveggel nem hajlandó letölteni.
-
canniball
nagyúr
-
canniball
nagyúr
válasz
Salvador20 #11498 üzenetére
No igen, akkor benezés esete forgott fenn...
Alt+tab-nál nálam (is) leugrik a tálcára.
-
canniball
nagyúr
válasz
Salvador20 #11479 üzenetére
"ez elég érdekes kivezetéssel rendelkezik..."
Mire gondolsz?"...úgy nézem a tápból lévő levegőt is befelé vezeti"
Dehogy! Ez hogy jött ki neked? Alul beszívja hátul pedig kitolja. Még csak nem is egyedi megoldás."Ebbe szted egy mini-itx alaplap is belemegy?"
Oda van írva, Specifications - Motherboard: Micro-ATX, DTX, Mini-ITXKis Joe!
Azt nem néztem, csak a .com-ot. -
canniball
nagyúr
válasz
Daniel Alves #11476 üzenetére
sintér_07 kollégát talán érdekli, én viszont nem cserélem le a jelenlegit.
-
canniball
nagyúr
válasz
Daniel Alves #11474 üzenetére
Nekem is egyből ez ugrott be, de ott nem találtam.
Van viszont a linkelt oldalon online vásárlási lehetőség, nem tudom az idefelé is működik-e. Ha nem akkor valahogy onnan kell megoldani... -
canniball
nagyúr
válasz
liszi70 #11457 üzenetére
"Egyébként ez csak azokra a formátumokra igaz amit nem tud lejátszani, vagy mindegyikre?"
Úgy tudom mindegyikre, azokra is amit le tud játszani de konkrét tapasztalatom nincs, én ezt nem állítgattam.sb!
Akkor nem tudom hogy mi lehet(ett) a gond, nálam alap beállítások mellett működött minden rendben. -
canniball
nagyúr
válasz
liszi70 #11444 üzenetére
"...ha külön lejátszóprogikat használ az ember, akkor a legjobbakat választhatja ki és fájltípusonként is beállíthatja a lejátszót."
És tényleg van akkora látható különbség az egyes lejátszók között amiért érdemes feladni azt a kényelmet amit egy all-in-one sw nyújtana?"Én próbáltam olyan távot, ami az egérmutató mozgását joystick-szerűen oldotta meg, nagyon nehézkes volt a kezelése."
Nekem is van ilyen a távrángatómon szükség esetén megteszi, de persze nem olyan kényelmes mint az egér. Gondolom nem is annak teljes kiváltására találták ki hanem alkalomszerű használatra."Csakhogy az általam legjobbnak tartott progik nem biztos, hogy kezelhetők így, nem tudom."
Én alapvetően az XBMC-t használom, de próbáltam a VLC-t, a PowerDVD-t és azt hiszem az MPCHC-t is, utóbbiaknál a fő műveletek (play, pause, stop stb.) működtek, a többit nem teszteltem.sb!
Nálam a távirányító is gond nélkül működött MotoDefyn (azt hiszem akkor még 2.1 volt rajta). Az XBMC "távvezérléses részét" nem piszkáltad el? -
canniball
nagyúr
válasz
liszi70 #11438 üzenetére
"Viszont a médiacenterek beszűkítik ezt a lehetőséget."
Amennyiben?"A HTPC-tulajok mit használnak leginkább?"
Ebben a topikban azt hiszem az XBMC viszi a pálmát, de ha emlékeim nem csalnak akad MediaPortal és TotalMedia Theatre is.kisgyerek85!
Szvsz inkább erre tessék! -
canniball
nagyúr
válasz
Daniel Alves #11433 üzenetére
Nálam az XBMC-t faszányosan vezényelte az androidra írt "gyári" távirányító alkalmazás .
-
canniball
nagyúr
válasz
Daniel Alves #11420 üzenetére
Én kerestem egy méretre megfelelőt mással nem szőröztem.
-
canniball
nagyúr
válasz
slashing #11416 üzenetére
"...mért kéne összekötni a tv-t a hangszórókkal?"
Hogy ha úgy tartja kedved a TV-t is tudd az erősítőn keresztül hallgatni, ne csak a HTPC-t.Daniel Alves!
Megnéztem milyen csatik vannak a készülékeken, én így kötném össze: a kép (mint írtad) HDMI-n a TV-re, a hang optikain a HM-ba. -
canniball
nagyúr
válasz
Daniel Alves #11414 üzenetére
A TV-t hogy kötöd össze az erősítővel? Már ha szándékodban áll összekötni... Illetve ezen a módon ki tudja-e adni a többsávos hangot? Mert a C szériát pl. Samu volt olyan kedves lekorlátozni és csak stereot tud az optikain kitolni...
-
canniball
nagyúr
válasz
Mittu88 #11410 üzenetére
Dehogy döcögött.
De ha gondolod van olyanunk hogy AMD Brazos klub, ott több tapasztalatot is olvashatsz. -
canniball
nagyúr
válasz
buca84 #11402 üzenetére
"A DVI-HDMI-ben nem vagyok biztos."
Pedig pont azt kérdeztem, mivel arra panaszkodtál hogy azon keresztül nem megy jel a TV-re. Nem tudom milyen lap, de valószínűleg csak két kimenetet támogat egyszerre, nézz körül hogy ez állítható-e valahol és nem pont a DVI esett-e ki a hármasból. -
canniball
nagyúr
"Ez egy fizetős oldal... Utánna lehet elérni a letölthető dolgokat."
Akkor jól tippeltem."A webes elérésre akkor lehet szükséged..."
Tudom, de erről ott egy szó sem esik, csak le van írva hogy ezt kell csinálni mintha mindenképp szükség lenne rá."A miértje az nfo-fájlnak az..."
No ezt nem tudtam. Mármint hogy nfo-ból is tud ilyet az XBMC, én eleve a port.hu scarperrel kezdtem használni.
Viszont erről beugrott: volt már úgy hogy a PS nem találta meg a filmet, be lehet állítani hogy ilyenkor nfo-ból dolgozzon? Vagy eleve keresse az nfo-t és ha az nincs akkor keresgéljen? Vagy legalább dobjon valami üzenetet? -
canniball
nagyúr
válasz
Salvador20 #11378 üzenetére
Salvador20 & tomy_cz!
Köszi a választ, rájöttem hol rontottam el: felraktam a port.hu scarpert, majd a film mappára beállítottam hogy ezt használja. Amikor észrevettem hogy nem jó a főmenü-> beállítások-> kiegészítők-> port.hu beállításoknál elkezdtem a cím-résszel machinálni, csakhogy mint kiderült:
1. ettől még a mappánál nem változtak a scarper beállításai (hülye egy megoldás...)
2. ha változtak volna sem frissítette volna a médiatárat.Úgyhogy töröltem a mappát mint forrást, majd ismét hozzáadtam úgy hogy a scarper már megfelelően volt beállítva, így már pöpec. Amúgy teljesen mindegy hogy az adott film mappájának angol vagy magyar neve van, valamint a képek nálam mind az eredetiek / angolok (akkor is ha magyarul van megadva a film címe).
Attas!
Néhány kérdés-megjegyzés:
1. Jól látom hogy ez "csak" egy borító-gyűjtemény?
2. A Letölthető képeink: szekciónál nekem mindhárom üres...vagy csak regisztráltak tudják elérni?
3. A leírásban az szerepel hogy telepíteni kell a webes kezelőfelületet - ugyan mi a fenének?
4. A leírásban az szerepel hogy készíteni kell egy nfo fájlt "Hogy a programot ne tévessze meg a magyar cím" - emiatt felesleges, nem téveszti meg a magyar cím... Más okból lehet értelme.
5. "Az angol képeket lecserélheted az oldalunkon lévőkkel: XBMC film képek" - csak pont az nincs leírva hogyan... -
canniball
nagyúr
XBMC + port.hu scraper - médiatár mód; hogy lehet beállítani hogy a "borítók" alá a magyar címet írja (ne az angolt)?
-
canniball
nagyúr
válasz
user137 #11309 üzenetére
Ha jan. közepén is ennyiért lesz akkor (relatíve) nem is jársz olyan rosszul, ahogy nézem ennek is szépen megy felfelé az ára.
De azt ugye tudod hogy a 300 nem tud activityket? Én is majdnem lukra futottam vele, még szerencse hogy itt felhomályosítottak.Vladi!
Van ugye a paneltáptól a gépház végéig az összeköttetés ami ott egy csatiban végződik, ide dugod be a külső adapter csatlakozóját. Ebben normál esetben két pöcök van ami beszorítja a nevezett csatlakozót, ebben viszont csak egy volt így kis mozdításra már meg is szűnt a betáp. Orvosolható (volt) a dolog egy kis műtéttel vagy ha nem mozgattad a házat nem okozott problémát. Mivel másnál is volt ilyen valami konstrukciós gebasz lehetett amit lehet azóta már kiküszöböltek, de anno ilyen volt. -
canniball
nagyúr
válasz
Dj Sügi #11306 üzenetére
Tudomásom szerint jár mellé, a gyártó oldalán is ott a képeken de ha tutira akarsz menni olyan helyen veszed ahol írják vagy rákérdezel előtte.
Itt jegyzem meg az enyémnek (és anno másoknak is) baromi sz@r volt a ház seggén lévő csatlakozója, kis mozdítás és már el is dobta a gépszíjat... -
canniball
nagyúr
válasz
tomy_cz #11226 üzenetére
"...ezzel is be lehetne akár kapcsolni a gépet, ha biosban beállítom, hogy billentyűzet gombnyomásra kapcsoljon a gép. Nemde?"
Úgy emlékszem ez csak kanócos billentyűzettel működik, vezeték-nélkülivel nem.StLui!
Képek alapján ez kb. akkora mint egy nagyobb távrángató, gondolom ez a méret nem lenne zavaró. De a használhatóságáról sajna semmit sem tudok. -
canniball
nagyúr
válasz
user137 #11213 üzenetére
X-Akta...
"lehet a 10.1 stable-ben van valami elszúrva??"
Itt is az xbmc-10.1-win.exe telepítő mászott fel."...lehet, h az SMB a bűnös... ?!"
Egyszerűen kiderítheted: másolj fel 2-3 filmet a lokális tárra és azt add meg forrásnak. Amúgy nálam is a szerverről jönnek a bitek. -
canniball
nagyúr
Igen, az volt a kérdés, de a mondat úgy hangzott mintha semmi más nem is tudná ezt a funkciót. Én viszont azt nem tudtam hogy az XBMC is tudja.
user137!
"ugyanez a setup, oszt mégse...a filmek úgy 10%-ánál megvan a borító, a maradék 90%-ban meg semmi nincs, csak egy képkocka a filmből."
Akkor nem tudom...lehet a filmcímekkel van gond. Manuálisan sem tudsz odapakolni neki?"jó lenne valami részletes guide..."
Talán ez segít: XBMC Wiki."viszont megtaláltam a library update módját."
Végre valami sikerélmény!Párom mondta hogy megnézné. Én meg gondoltam adok neki egy esélyt mivel Statham bácsit komáljuk, az értékelése pedig ha nem is kiemelkedő de nem rossz (57% és 8.2/10); majd elválik.
-
canniball
nagyúr
válasz
user137 #11195 üzenetére
Nem tudom nálad mi lehet a gond, legutóbb telepítés után kb. 5 perc volt belőni hogy olyan legyen ahogy szeretném pedig nem vagyok egy guru.
Ha ez segít nálam így pöpecül megy:Attas!
"GOTO"
Kipróbáltam: nálam is működik, csak nem tudtam erről a funkcióról. Mondjuk számok nincsenek a távrángatómón..."Az megint csak az XBMC kiváltsága, hogy nem kell összerakni a tömörített filokat, úgy is lejátsza."
A VLC is tudja. -
canniball
nagyúr
válasz
user137 #11192 üzenetére
"- nincs cover
- nincs fan-art"
Lehet a három scraper kavar be, próbáld ki úgy hogy csak a port van engedélyezve."nincs plusz infó, csak ez (plot hidden to prevent spoilers... WTF?
)"
A tartalom elrejtése nem látott filmeknél (vagy ilyesmi) opciót kapcsold át. Ha jól emlékszem pont fordítva működik, tehát ha bekapcsolod a menüpontot akkor nem rejti el. -
canniball
nagyúr
válasz
user137 #11180 üzenetére
"véletlen jövök rá, h mire jó a jobbkatt, a nyilak, stb"
Ha belőtted már úgysem lesz (szinte) semmi másra szükséged mint a fel-le-jobbra-balra-enter-vissza gombokra és a vezérlőkre (play, stop etc.)."nincs hangerővisszajelzés a UI-n"
Minek az? Optimális esetben úgyis erősítőre van kötve az majd visszajelez."nem megy a Zidőjárás se Weather+-al se a simával"
Valami gubanc van, mert nálam korábban ment de legutóbb amikor néztem itt sem működött. Bár nem gyakran figyelgetem de bízzunk benne hogy majd javítják."...így aztán nem lehet elindítani."
Ha máshogy nem fájl módban menni fog. -
canniball
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Eladó Karcmentes Xiaomi Mi 14T Pro 12/512GB / 12 hó jótállással
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G7 - i5-10G I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3017, 100% Akkumulátor
- Lenovo T14 Thinkpad G2 FHD IPS i5-1145G7 vPro 4.4Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest