- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Android szakmai topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nagyon apró félokos a HMD új mobilja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S10e - esszenciális
- Kikapcsolható lesz a PWM az iPhone 17 modelleken
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mr_ricsi
veterán
válasz
canniball #11763 üzenetére
"Én korábban ... egy Mini(1)-re ruháztam be, de nem láttam olyan fw-t hozzá ami bugmentes lett volna...ha pedig valami nem működik akkor nincs más lehetőség mint várni a csodát hogy egy másik majd jó lesz."
Én is egy ilyet nyúzok, és mindössze az a problémám, hogy minden második firm kezeli jól a DVD-met. A Neten írt bugok meg vannak nálam is, de ahogy használom, nem futok beléjük.
Amit leírtál az igaz. Nyilván előzetesen érdemes utána olvasni, hogy amire a leendő tulaj használná, azt tudja-e (időközben előjött a torrenttel is, tehát ez a játékos valószínűleg nem lesz jó neki), illetve hogy mik a használói tapasztalatok.
És fontos, hogy a jövőre nézve ígért funkcióért nem szabad a jelenben pénzt adni. (Mint exACRyan-tulaj tudod miről beszélek...)"Nem mondom hogy a HTPC teljesen probléma mentes dolog (bár kis szerencsével lehet az), de itt legalább az egyszerű usernek is esélye van megoldást keresni."
A probléma keresés nem kevés időt vesz el az életetekből. (A "megoldások" keresése is, aztán ha minden megoldás összejött, akkor kerestek magatoknak újabb problémákat, funkció-bővítés címszó alatt.)
Neked sem lesz soha az életben "elkészült" állapotú HTPC-d. Ha igen, akkor másnap eladod, hogy újrakezdhesd.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3410, 94% Akkumulátor
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3083
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest