-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Celtis #47447 üzenetére
ugyanez a gondom az s905 playeremmel. a kábel végén levő csatiig normáls PC ragyogóan vitta a gigabitet samban, de az LEs s905-el már nem. és valszeg a wifi kicsit más pufferelése maitt lett egy fokkal jobb.
nem hinném, hogy a player csatlakozójával van gond, mert egy forrasztás azért nem képes arra, hogy ezredmásodpercenként hol vezet, hol nem.
a switch felől csekkoltam az átvitelt, és az LE-s S905 bizony hibázgat.
-
bajnokpityu
félisten
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Patice #46919 üzenetére
csak, ha már 2 eszközzel kell megoldani a zenét és a filmet, akkor a zenés PC helyére én keresnék jobb megoldást. ami sajnos nyilván drágábbra fog kijönni a kisebb, közepes PCktől. ugyanakkor ha a 2PCs monstereket nézem, azokhoz képest meg olcsóbb, és jobb.
a kisközepes PCk helyett meg ott vannak az olcsóbb streamerek, azok is jól zenélnek.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
hétalvó #46912 üzenetére
pedig látszik, hallatszik minden egyes kapcsitáp->lin táp fejlesztés.
egy dolgot csinálhatnának már meg (nem fogják, mert hatásfok sokat romlana), hogy a lapon levő kapcsitápokat cserélhetnék ki lineárisra. mert ugye most "hiába" cseréled ki az összes ATX csatin érkező tápfeszeket lineárisra, ha utána az alaplapon minden digitális.
egy ilyen full analóg feszabályozós PC lapot ismerek, azt, amit a human audio is beépített a saját gépükbe, majd asszem akkuról megy. Nah, annál analógabbat PCről nemigen lehet
-
bajnokpityu
félisten
válasz
SunMount3r #46048 üzenetére
Le az a dirac le azaz butított verziójára vonatkozott, nem a librere.
Amúgy én is csípem az let. -
bajnokpityu
félisten
válasz
robi222 #46043 üzenetére
Az árak összehasonlításához igy volt korrekt.
Én se venném meg külön a PCs dirac szoftvert 200ért, mert USBs firewires megoldásban nem hiszek, viszont valahol mégis megvettem, mert az xmc esetén be van építve az árába az LE verzió, és a fullra bővítés 100USD.
Anthemtől én se dobtam hátast, sztem az xmc is jobb nála, kb féláron. 888at nem hallottam, de elhiszem amit mondasz. -
bajnokpityu
félisten
válasz
robi222 #46023 üzenetére
egyébként annyira nem durva a 200e egy szoftverért, ha az eredményét is figyelembe veszem. Csak nem a jó magyar mentalitásból kéne elindulni, hogy a szoftver ingyé van a enkóron. Valamint szokták néha akciózni féláron. Nomeg, ha ezt a 200at+mikit+a komlyabb procik eleve jobb hangminőségét összeadom, akkor pláne megérheti egy komolyabb modernebb proci. nemtom hol tart a 8 csatis usb-s dacod, de érdemes lesz összehasonlítani, egy azonos árú jóféle használt procival.
szobaakusztikára is ráköltöttem vagy 150et, mégis a dirac mozin 20x akkora előrelépés volt, mint az összes panel, gyapot együttvéve . nem mondom, hogy haszontalan a panelozás, félreértés ne essék, de sztem túl sokat várnak tőle. de a placebo itt is működik. bemérték, megcsináltam, tehát most már jól kell szóljon.
pl 70Hz alatt akar az ember eredményes sarokpanelt, akkor 60-70cm mélység (vastagság) környékén lesz mérhető difi. Ilyen panelt nem gyártanak, és feleség se hiszem, h ujjong örömében, ha meglátja. a 40cm környéki bigwoodot vakteszten valszeg bebuknám, mérés szerint sincs difi a 30-35Hz környékén. Nekem itt emel ki a szobám. sikeres HDMI kábel vaktesztre több esélyt látok.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
robi222 #46021 üzenetére
diracnak van trial verziója. aztán eldöntöd h kell-e. de még a fizetős diracot se érdemes full auto módban használni, pedig fázisra, impulzusra is figyel, nem csak szimpla EQ.
REWet támogatja a procim, de még nem volt hozzá elég érdeklődésem a dirac mellett. az nem automata, annyit tudok, de ez nem is baj, auto módban nem használunk ilyen dolgokat. még a végén rosszabb lesz vele a hang,mint nélküle.
nem egészen értelek egyébként. diracot, trinovot hazsnáló procik vannak a piacon. garantáltan jobb a hangja bármelyiknek, mint egy usbn, firewiren kézzellábbal auto módban beállított programmal a szoftvereknek. ezek célszközök, sok okos ember gondolkodott azon, hogy kéne ezt csinálni, te meg ingyen, tudás nélkül akarod ugyanazt, lehetőleg hasonló hangminőségben.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
robi222 #46009 üzenetére
értsd szó szerint. 3/3
1. közepes beállítás passziv gépen nem lehetséges, h elfusson. mármint az általános forgalomban levő gépházakkal. illetve a közepes beállítás az kb a lista közepét jelenti, nem a minőség szerinti közepeset.
2. nem tetszik a képe, mert ffdshow jobb. ez teljesen kizárt. ez nem lehet izlés dolga. illetve ha az első pont rossz beállítást jelent, akkor talán mégis. de nem, sztem akkorse.
3. kodi dsplayerrel bármilyen rendert össze lehet hozni.nem fogom végigolvasni a beállítást, de valami el van kefélve, az egyszer biztos.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
zsolt501 #46005 üzenetére
a legeslegújabb VGAkkal is 300W körüli összteljesítmény kell a komolyabb madVR renderekhez. Ez a szint sztem évek múlva se lesz annyira kicsi fogyasztású, hogy passzivan elmenjen.
egyébként egy A8-7650el madVRel, egyszerűbb renderekkel már elég jól lehet belőle profitálni, az meg már megoldható lineáris táppal (pl hdplex saját tápjával), passzivan. Az olyan 100W körüli fogyasztással bír.
Ettől függetlenül sztem hosszabb távon nem korrekt dolog egy 100Wos cuccot bezárni, aztán 2-3 év múlva eladni, addigra a kondik erőteljesen odalesznek. Nálunk nagyon kicsit a háttérzaj (vidék, városhatár 4. családi háza, mérve 16db körüli háttérzaj éjjel), és nem zavaró az összesen 350W körüli fogyasztású gép halk, leszabályozott ventikkel hűtve.
de persze mindenkinek mások a preferenciái.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
SunMount3r #45999 üzenetére
különböző gyorsításokat használnak az algoritmusok, ezt tudjuk. azt is, hogy a kisebb gépigényűnek gyengébb a képe. ebből az következik, hogy csak közelítő algoritmusok vannak a kép renderelésére, nincs letárolva pixelenként az információ, és minél pontosabban számolnak a gépek, annál inkább azt kapjuk meg, ami a lemezen van. Ez annyiban vág egybe a tapasztalattal, hogy a nagyobb gépigényű számításokat természetesebbnek szoktuk látni.
ezek természetesen az utófeldolgozás nélküli renderelésre vonatkoznak, se a renderelés közben, se utána nem szoktunk használni sharpent, zajszűrést, ilyeneket.
dunkel: 2016os U1es luminból van az a kép. A régebbi ramok drágábbak, ha a maximális profit a cél (mert az), akkor francnak szivatnák magukat lejárt technológiával, kérdéses beszerezhetőségű alkatrészekkel, drágábban? Sajnos elég nagy cég ahhoz a pixelmagic, hogy tervezővel valaha tudjunk beszélni.
A Human Audios X42 gépet nem néztétek még? ha zenelejátszás a cél, akkor én biztos megpróbálnám megtudni, mi van abban a dobozban. Amennyire tudom, direkt audio célra épült PC-s alaplap, kiegészítve a saját fejlesztéseikkel.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
gorbep #45996 üzenetére
luminnál épp idén volt frissités, és a használt DDR2 már a frissitett, 2016os verzió ramja.
nem találnék rá szavakad, ha beleraknának ddr5öt a köv generációba. minden logikámmal ellentétes lennenem ismerek senkit rajtad kívül, aki frame interpolációt használ.
nekünk nem az a mércéje a jó gépnek, hogy mennyire ügyesen csinál 24p filmből 60at. -
bajnokpityu
félisten
válasz
Patice #45992 üzenetére
semmilyen módon nem látom létjogosultságát intel integrált IGPs moziPCnek. driverek gyengék, képminősége gyengébb, drágább, mint az amd integrált. i7esnél meg totál feleslegesen kifizet csomó lét, amit jobban el lehetne költeni. Egy A8 IGPvel jobb képet ad, mint egy i7es, ugyanannyira hajthatóak lin tápról. (MZperX féle táppal ugyanúgy mindkettő képes elfüstölni)
sabrevel én nem hallgatnék zenét komolyabb szinten, a többi chipnek meg nem létfeltétel a DSD, PCMből is jó zenét képesek csinálni. akkor minek dsd512?
PCben a legnagyobb késleltetést sztem az alábbiak okozzák, sztem fontossági sorrendben:
1. HW kompatibilitási ráhagyások.
2. oprendszer szinten kompat ráhagyások, és a tengernyi fölös processz.
3. nagy frekin hajtott ramok csak nagy késleltetéssel tudnak nagy frekit.
4. tápok zaja, CPUn belüli késleltetések.
ezért érzem úgy az i7-et zenélni, mintha egy százlukon beázó hajóból merni kiskanállal a vizet.a duplázás majd visszakonvertálás tisztán VGA dolga, ebből a procinak kb annyi a dolga, hogy kiosztja a feladatokat a VGA szálainak. Ehhez az A10 kb 20% erőforrást használ.
konkrétan most próbáltam ki a melós PCben az i7-4790K: xbr150:11% CPU, NGU high 13% CPU,ekkor már erősen dolgozik a VGA. 8szorozástbekapcsolva nem nő a proci terhelése egyetlen százalékot se.
dunkel: Ott bukik meg az elmélet, hogy az az IGP sehol nincs ahhoz, hogy egy komoly szűrőt fhd-ban elvigyen, nemhogy felskálázzon majd utána le. pontosan így van.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
robi222 #45989 üzenetére
jó esetben félreértettél valamit, rossz esetben a "professzionális média PC" alkatrész kiválogatása mégse annyira professzionális.
jó képhez jó táp, jó vidkari, és ha madVR, akkor jókora GPU számítási teljesitmény, és jó beállítás kell. jelen estetben a jó táp megvan. egész addig, amig nem akarsz bele komolyabb VGA-t.
i7 se bírja el gpu nélkül a BR ripet. a proci teljesitményének mondjuk 10%ban dolgozik a különböző utógondozási effektekért. Ezt bármely i3, AMD esetén A8 lazán elbírja, ráadásul mi a legtöbb utógondozási dolgot kikapcsoljuk. 1-2, ami meg benne maradhat izlés szerint, inkább a GPUt dolgoztatja. Szóval, ha szigorúan a mondatot nézzük, igen, az erősebb proci jól jöhet az effektekért, a gond az, hogy i3 fölött teljesitményigény szempontjából nem kell erősebb.
szokták mondani, hogy ettől függetlenül a jobb hangért/képért erősebb proci jól jön, ebben valszeg van valami, de filmlejátszásnál ennek a hatása garantáltan vaktesztelhetetlen, ha már a HDMI kábel teszt is megbukott.
összegezve: ebben a topicban eléggé más módon dolgozunk a PCkkel, mint Laci.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
dunkel #45985 üzenetére
az aktuális madVR verzióban választható, h mit csináljon a 10bit HDR anyagokkal. hogy 8bit simát csináljon belőle, felskálázzon HDR-re,stb..
nekem ugye 2k megjelenítőm van, DXVA downscalingot ugyanúgy tudod választani, és azzal simán megy a 10bit hevc HDR H 265 4K R9esen is 10ms renderidővel. Egy 51Mbps samsung tesztvideon próbáltam. link Ha lenne 4K kijelzőm, ott ugye nem kellene felezni, még simább ügy lenne.
Te szereted a madVR profilokat, el lehet ezt is intézni egy profillal.
a nagyon nagy procit meg azért használják zenénél (és akkor logikus lenne videonál is, hisz analóg a dolog), mert jobb velük a hang. Késleltetés csökkenésével magyarázzák, ami sztem szimpla hülyeség (nagy freki nagy késleltetést is vonz, DDR4 ugye eleve nagyobb késleltetésű, mint DDR3), mindenesetre olyan megbízható ember is ezt állította, aki nem megélhetési htpc hegesztő. ÉS persze hozzátette, hogy nehéz ügy 1:1 tesztelni, mert ő 3 proci generációt ugrott, alaplapcserével, tápcserével. Szóval fene tudja.
-
bajnokpityu
félisten
egyébként szerintem proci lenne a legpontosabb kép, mert tippem szerint az nem csak közeliti, h melyik pixelnek minek kéne lenni, hanem ki tudja számolni. Kár, h nincs tudomásom elég erős prociról, ami kihajtaná az FHD-t 24Hzen.
valamint teljesen nyugodtan vegyenek az emberek R9 2xx és R9 3xx szériából kártyákat. a madVR semmit nem profitál az új kártyákból, azokat DX12re optimalizálták. Valamint 150Wos VGAt se tudunk lin táppal meghajtani, tehát mindegyikhez kell úgyis kapcsi táp. és a régi kártyák marketing okokból olcsóbban adnak nagyobb madVR teljesitményt.
Konkrétan picit gyorsabb az R9 390, mint az RX480 madVR alatt, mert madVR alatt nincs a drivereknek lehetősége trükközni, ahogy játékoknál. R9 290 egál a 480al madVR alatt. és kb felébe kerül.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
SunMount3r #45887 üzenetére
de, amd kadenciahelyes. akár alaplapi, akár VGAról beszélünk.
valaha nem zavart a 15percenként 1 röccenés, de most már zavarna 1-2 drop is.
nem csak ezért, de sztem htpcbe AMD való. -
bajnokpityu
félisten
válasz
Nono0000 #45849 üzenetére
EVRel akarsz számoltatni, v madVRel? ha előbbi, akkor 4K még problémás, utóbbi sima ügy,úgyis directxben kuldi ki a képet 4kban.
amivel igazán van értelme madVR VGAzni, az az rx480 és az r9 290 390. ezek nem passzivak,de aftermarket garivesztes hűtéssel bármelyik nagyon csöndes lehet. teljesitményük madvr alatt egál.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
motoroskanál #45605 üzenetére
madvr-ben ha lebutitod a 10bitet 8 bitre, meggyógyul, nem?
-
bajnokpityu
félisten
válasz
mdav88 #45430 üzenetére
igen, de a túl nagy kompatibilitás, túl sok funkció mindig minőségvesztéssel jár.
nekem egy eredetileg androidos tenyérgépen fut LE, és elégedett vagyok vele. emellé semmiértelme a PCnek, hacsak nem madvr+nagy algó a cél. sztem a kinai webshopokban fogsz találni egy billentyűzet áráért valami 905ös tenyérgépet. s905 -
bajnokpityu
félisten
válasz
djnice #45402 üzenetére
905ös topicban leírják a frissités módját? gondolom az SD kártyát kell újrairni, aztán a felszereltséghez tartozó konfig filet másolni, nem?
nem ma volt nálam 6xxx intel, lehet egyformák, de az anno siralmas volt amdhez képest, ez meg elfogadható. de betudom annak a placebonak, hogy gyakorlatilag 15másodperc akadásmentes lejátszást nem sikerült összehozni vele, és az azért csesztette a minőségérzetemet.Dorian: sejtettem, hogy szoftveres a gond, de mire leirtam a tapasztalatot, kiderült, hogy mások már megoldották.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Patice #45397 üzenetére
ez konkrétan fakóbb, és mosottabb, mint az intel, vagy amd volt. OE 007 alatt. de pl a térérzet, fókusz jó vele. kadencia helyes, nem receg, stb. minőségben semmi más bajom nincs vele, csak, hogy homályos, és opálosabb.
amivel még van gondom az az, hogy ipari 24x1000as switchem van, és a 905ösöm 100as lanjával a 30-40gigás ripek néha megakadnak, cachel. semmi más lejátszómnak nincs gondja, de azok mind gigabitesek. ugyanakkor nem kéne, hogy gond legyen a 100Mbit, alatta vagyunk, valamint miért csak kb 20percenként jön elő? most akkor elég, vagy nem elég...
20gigásokkal semmi baja. -
bajnokpityu
félisten
válasz
#68216320 #45373 üzenetére
ha meg kijön, akkor a jól működő drivert kell majd megvárni
annyira új lesz az új arhitektúra, hogy csodálnám, ha az első hónapban készült driverekkel stabilan lehetne mozizni.
sztem még vagy fél év, mire érdemes lesz ilyet venni. addig meg a kintiek jól letesztelhetik őket.patice: odaver? hogy érted? képminőségben csak az intelnek. egy fm2+ A8 egy kategóriával jobb képet tud, mint a 905. ami meg fél kategóriával jobb, mint az intelek.
innen jut eszembe, vége már az 520as intel szivásának? kadecia, stabilitás, hang, és ugrálás volt velük nemrég még baj.
-
bajnokpityu
félisten
-
bajnokpityu
félisten
válasz
MasterMark #45320 üzenetére
Van benne min. 4 féle, hagy ne írogassam már le őket, szét kéne szedni. Egy tipus volt aránylag hangos, a többi, , pláne leszabályozva halk. 80% eséllyel csöndes lesz.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
PrinceHerceg #45236 üzenetére
6gb ramnál tartanak az okostelók, 8 magos 1.5-2.0Ghz procival.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
PrinceHerceg #45230 üzenetére
parancssorból le lehet tiltani a frissitést.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
bajnokpityu #44982 üzenetére
valamint az is érdekelne, h milyen megjelenitőt használsz.
egy dologra tudok gondolni, h nem a mostani utolsó madVR verziót használod. régebbiekkel nekem is magasabb beállítás ment, de nnedi3 256 + duplázva nnedi256al luma chroma nálam soha se ment. -
bajnokpityu
félisten
válasz
lucas82 #44981 üzenetére
kép renderelés az egyetlen, amiben még jobb PCt lehet csinálni, mint dedikált lejátszó 5W környéki renderelő teljesitménnyel. NAS, zene stream,stb-ben valóban jobban a dedikált lejátszók. de VGA teljesitmény nélkül nem lehet igazán jó képet csinálni, anélkül pontatlan marad a kép. (élesség, fókusz, élethűség)
volt nálam oppo 105. akkor még 14 v 15ös kodi volt a menő. bizonyos dolgokban egyik, másokban másik volt a jobb. namost ahhoz képest fényévekre vagyok a tiedtől gyengébb VGAval természetességben, zajszintben, és számos teknikai dologban.
de még egyszer kérdem, milyen VGA volt, valamint milyen setup, mert amit leírtál az R9 esek nem bírnák. egyik se. és nem éppencsak. konkrétan az r9 390 220ms átlag renderidővel renderel HD filmet így. tuti, h nem ez volt a setup, mert ezt egyetlen VGA se tudná renderelni 41ms alatt.
-
bajnokpityu
félisten
nincs hangja.
sztem, ha a gyári limit fölött veszel ki belőle teljesitményt, akkor lehet 28dba.dunkel: a CPU hűtőmet hallottad. arra már nem figyeltem anno, h a házból ki is kéne tolni a levegőt. de, amig a házban nincs meleg, addig csöndes a gép. (VGA hűtése fix fordulatú) arra meg már nem volt ingerem, h újra szétszedjem. de a táp és a VGA teljesen halk. a CPU ventije kb 1 óra üzem után belendül, melege van. akkor mocsok hangos. és valóban, film közben már nem tűnik fel, csak, amikor vége a filmnek, hogy zúg valami.
érdekes amúgy, mert ugyanez a hűtő anno bőven elég volt, amikor IGPről ment a PC. ez egy LP hűtő. centi magas centivel, nem ide való.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
dunkel #44960 üzenetére
r9 290et lehűtöttem, szinte zajtalanul. persze nem gyári hűtéssel. 4 slotot elfoglal, de kussban van 1méterre fölé hajolva. biztos, h nincs 25db fölött.
az meg eszik vagy 250-300Wot. nyilván jobb ventikkel, és a gyári bordák vagy dupla felületével.PuMbA: nem jó tanácsokat adsz, szerintem. a viz csak akkor lesz halkabb, ha a hőledót kirakod a házból. magát a hőt ugyanúgy le kell adni. ha órákon át izzik a VGA, akkor ott már nem érvényesül a viz puffere.
valamint a seasonic tápok közül volt nálam 3, mind kussban volt, még terhelésen is.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Tibiajax #44936 üzenetére
függetlenül, h a reclock erre való, mégse ezért hazsnáltuk, hanem hogy átengedő üzemben van,akkor képes volt wasapin kiküldeni a jelet.
viszont a bitream üzemet bukod, ha engeded, h képhez igazitsa a hangot. valamint nálam valamiért elkezdett pattogni 20 percenként. lehet, h ilyenkor akarta szinkronizálni a hangot. ez sokkal gázabb, mint 0.1sec csúszás a film végére. -
bajnokpityu
félisten
ott bukott ki a htpc téma, amikor NASsal kapcsolatos kérdések jöttek.
akkor legyen az , h jöhet akármilyen PC-s kérdés, de film és zenelejátszással kapcsolatban.
igy már megfelel mindkét oldalnak?Gabo: nézegetem a százalékokat, és próbálok keresni olyan régi DX9..11 játékot, amiben hasonlóan veri meg a 480 a 970et, és hasonló mértékben kap ni a 480 a 1070től. DE egyelőre nem nagyon találok.
Elég valószinű, hogy ez azért van, mert driverszinten játékokra optimalizálják jó ideje a gyártók a termékeket. Látja, milyen exe indult el, és annak megfelelő "üzemmódban" fut. Szóval tele van trükközve már a játékkérdés.
Anno, amikor érdekels a difi az R9 290 és 390 között( ugye annyi a difi, h a ram 20%al gyorsabban fut, de ebből nem profitál a madVR 10%nál többet, ahogy az várható. mig a játékoknál akár ettől nagyobb difi is tud lenni.Talán a CompuBench
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Patice #44870 üzenetére
nekem az a gondom ezekkel a HDD-s htpckkel, hogy rontanak a képen,hangon a HDDk. Talán koszolják a tápot, de a legjobb megoldás szerintem, ha külön vannak.
nekem ez az elsődleges bajom a mindenes PCvel. ha nem vettem volna észre ilyen problémát, én se épitettem volna külön gépet a célra.
-
-
bajnokpityu
félisten
válasz
sixer66 #44752 üzenetére
általános probléma az nvidiákkal, nem azt mondom, h a tieddel is lesz gond, csak eddig minden ismerős szivott az nvidiájával. a mostaniddal nincs gond?
nvidiánál 1 egyedi időzítést használhatsz a wines driverben, amiben ha helyrerakod a hibás 23.976ot (nagyjából) akkor a többi frekinek nem marad.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Patice #44688 üzenetére
miben? a 4k? hát, anélkül nem is vennék 9rugós médialejátszót
jól jött amúgy a GB akció, volt jópár összegyűlt kreditem a boltban, értelmesen le tudtam vásárolni.vicc egyébként ez új termék. 1rugó a táv, 1.5rugó a tápegység, 1 mondjuk a hdmi kábel, 2 rugó a postaköltség. tehát fejlesztési költséggel maga a lejátszó, garanciával 3700Ftba kerülne.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Patice #44659 üzenetére
Madvrnél nem kell erős proci. De megnézem pontosan mennyit használ.
10-15% körülre emlékszem, amikor ki van hajtva az r9.I3 áráért amd kb i3 procit ad, de mellé grátiszban egy fél i3 proci áru igpt is. Vagy kicsit erősebbet. Amd nagy baja az, hogy i5, i7 szinten nincs asztali alternatívája. Még fél, egy év.
-
-
bajnokpityu
félisten
válasz
#48613632 #44565 üzenetére
a múltkori közös kábelvásárlás is bepörgött nagyon gyorsan, szóval sztem most is összejön a 10 db.
én sajnos vidéki vagyok, Pest megyéből, szóval budapestinek kéne címezni, ha összejön.hdmi adapter sztem lenne olcsón ebayről, azt majd ki-ki magának. kodis táv jó lesz sztem hozzá is 800Ft-ért.
-
bajnokpityu
félisten
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Patice #44543 üzenetére
meglepne, ha amd lévén nem lenne alap a kadenciahelyesség. egyetlen terméküknél se találkoztam, és nem is hallottam ezzel kapcsolatos problémáról. sőt, azt se tartom lehetetlennek, hogy kijöjjenek a hd hangok rajta (pedig irodai célú gép volt eredetileg), AMD nem csinált szándékos hangi driveres butításokat, mint pl az intel.
de ki kéne próbálni. lányoknak karira elgondolkotam, h venni kéne egyet, mert a TV belső lejátszója ugyan upnp szerverről tud filmet játszani, de elég nehézkesen megy a távirányítás nekik. vagy nekiülünk, és elmagyarázom nekik, hogy a 12edik almenüben hol találják a filmet, vagy veszek nekik egy ilyet.
Peti, köszönöm az ügyintézést. ha 9 összejön, akkor bevállalom a tizediket.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
#48613632 #44539 üzenetére
a 16gigásokra irták, h felmegy rá a w10. nomeg van rajta sata, és usb3 is.
de persze egy minimal linuxos kodi az bőven jó lenne ennyiért.
embedded win létezik hozzájuk, de valszeg csak a nagyobb tárolósokra.csak az lett volna a tanácsom, hogy ha hd hang nem jön ki rajta, akkor nem érdemes tucatra árat kérni, mert azért a többségnek ez fontos. enélkül én pl tuti nem vennék, még akkor se, ha a TV lenne a hangkimenet.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Patice #44535 üzenetére
10w aztán leeszi a gatyád.
Uj cuccot nem lehet outlet áron venni. Ha tudja amit az androidos kódik, tehát 3d, hdhang, akkor, jó lesz ez. A 4k gondolom kamu a kínai androidos kodi lejátszóknál.Peti
Ha tanácsolhatom olyat szerezz, amin kimegy a hdhang bitstream.
Ha jól látom, w10 is felhekkelhetö rá. -
-
bajnokpityu
félisten
válasz
MasterMark #44488 üzenetére
igen, valami ilyesmit mondtak a kürték, akik láttak mindkettőt darabokban. elérési idők vannak lelassítva, ezáltal kicsit lassabb maximális átviteli sebességben is. bár az tényleg minimális. viszont kamerarandszerek meg ugye nonstop iratnak valamit a hdd-vel, és ezt erre tervezték
-
bajnokpityu
félisten
válasz
mandju #44416 üzenetére
az ős upa emo proci meg a popit nem ette, PC-t igen. majd firm frissités után evett mindent.
fene se érti a hdmi szabványt, hogy lehetett ennyire pontatlanra csinálni.
amúgy meg nem hiszem, h nagyon megbántad volna a CA eladását, szerintem a többi készülék jobb hangú lehetett.
-
bajnokpityu
félisten
-
bajnokpityu
félisten
válasz
MasterMark #44402 üzenetére
AMDnél azért nem igyanaz a kettő.
és az új AM4es platformmal meg még kevéssé válik ketté. brutál nagy változást terveznek AMDnél. -
bajnokpityu
félisten
válasz
SunMount3r #44398 üzenetére
intel driverek megjelenésükkor brutál bugosak szoktak lenni, fél-1 év után már oké. nvidia-val volt már olyan, h driverfrissitéskor odébbrakta a szineket, kalibrálhatod újra. működésileg meg egyik se tökéletes, de mindegyik használható.
perpillanat az Rx-2xx Rx-3xx kártyákkal nincs gond, ha nem cseréled másnaponta a VGAt. AMD driver ott szokott hanyattesni, amikor csereberéli az ember a VGA-t. kadencia intelnél AMDnél oké, nvidiánál nem teljesen oké.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Tálaljuk a februári hardverlevest
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Milyen légkondit a lakásba?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen program, ami...?
- További aktív témák...
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gamer számítógép Asus B150M i3 6100 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest