Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Patice

nagyúr

válasz bajnokpityu #45391 üzenetére

Odaver - ár/érték arányban. A többi infót meg köszönöm a nép nevében is. Én itthon nem tudtam volna projektorral is kipróbálni, csak TV-n. Nekem elsőre az S905-ös box túlszaturáltnak tűnt, de utána eszembe jutott, hogy olvastam olyat, hogy az Intel IGP Linuxon kicsit "hűvös" képet ad. Lehet ezért láttam plazma ugyan azon bemenetén (ami a HTPC-hez lőttem be) színesebbnek a Nexbox A95X-et.

520-as szívásról nincs infóm...

Driver ügyileg egyet tudok érteni, bár én csak IGP-vel mozizok és nem használok MadVR-t, így nagyon nem érintenek ezek.

(#45392) adodaniel:

Alap mozizáshoz igen, főleg, ha nem akarsz mókolni HTPC-vel csak egyszer összerakni, beállítani és kész.

(#45394) PeachMan:

Linux + driver kicsit más kérdés, mint Win + driver.

Ha csak az én példámat nézzük: N3150-es lappal Linuxon van HD hang (támogatja a driver), Win-en nincs. Ebből arra következtetek, hogy Win-en szándékosan nincs támogatva. :U
    Az EGL-es Kodi projektet pl. Intel támogatta "hivatalosan" megfelelő driverrel...

(#45395) Tuib:

Szerintem mentsd le a beállításaidat + adatbázisokat, aztán először töröld le a 17-est és tisztán telepítsd a 16.1-et, majd állítsd vissza a mentésből a dolgaidat.

Új hozzászólás Aktív témák