Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• gorbep

senior tag

válasz bajnokpityu #45995 üzenetére

én most léptem Q6600 DDR2-ről i7-6700 DDR4-re.... és a zenében (is) nagy az előrelépés.... még úgy is, hogy a XDA-2 CM driverével szívok.... mert a win10 alatt a régi driver max 48k-t enged.... (érdekes a win8.1-el jó volt, és az arra jött win10 frissítéssel is... apropó, nincs CM usb drivered win10-re?... az XMC-1-is ugyan azt a drivert használja usb-n.... ;) )
    Szóval a HD felvételek (96k, 192k 24 és 32 bit) is jobban szólnak most 48k-ra resamplerezve is... úgy látszik az erő tartalék mégis sokat számít..... Zenehallgatás alatt általában 1%-on megy a CPU.....

És kell az erő a HTPC-be... ez az erőgép CPU erőből végezve egy más szintre emelte a frame interpolációt.... kevesebb artifact... és végig megy egy egész film a legkisebb reccenés nélkül a tatisztika 1000 framenként 1 drop-ot mutat, ez mindig ennyi, szerintem az MSuper függvény a 24 000 /1001 FPS-t 60 000 /1001 FPS re számolja át........ és közben bármi mást lehet csinálni.... több winyóról másolni, neten böngészni, torrentezni stb... egyszerre.... a film lejátszásra semmi hatással nincs.... egyáltalán... a legdurvább beállítással sem nő a terhelés 50% fölé... FullHD 60FPS interpoláció max beállításokkal.... teszt jelleggel próbáltam 4K-val is.... azt is megeszi... :)

Lumin-nál nem lépnek, csak ha muszáj... de szerintem nem a hangminőség miatt.... majd fognak.... még 1 év és nem lesz DDR2... majd egyből DDR5-re fognak lépni....

Új hozzászólás Aktív témák