- Egyéves Gemini AI Pro a Google-től a magyar egyetemistáknak is
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Netfone
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobvoi TicWatch Pro 3 - Wearzióproblémák
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Profi portréfotós lehetsz ezzel a telefonnal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gorbep
senior tag
válasz
bajnokpityu
üzenetére
én most léptem Q6600 DDR2-ről i7-6700 DDR4-re.... és a zenében (is) nagy az előrelépés.... még úgy is, hogy a XDA-2 CM driverével szívok.... mert a win10 alatt a régi driver max 48k-t enged.... (érdekes a win8.1-el jó volt, és az arra jött win10 frissítéssel is... apropó, nincs CM usb drivered win10-re?... az XMC-1-is ugyan azt a drivert használja usb-n....
)
Szóval a HD felvételek (96k, 192k 24 és 32 bit) is jobban szólnak most 48k-ra resamplerezve is... úgy látszik az erő tartalék mégis sokat számít..... Zenehallgatás alatt általában 1%-on megy a CPU.....És kell az erő a HTPC-be... ez az erőgép CPU erőből végezve egy más szintre emelte a frame interpolációt.... kevesebb artifact... és végig megy egy egész film a legkisebb reccenés nélkül a tatisztika 1000 framenként 1 drop-ot mutat, ez mindig ennyi, szerintem az MSuper függvény a 24 000 /1001 FPS-t 60 000 /1001 FPS re számolja át........ és közben bármi mást lehet csinálni.... több winyóról másolni, neten böngészni, torrentezni stb... egyszerre.... a film lejátszásra semmi hatással nincs.... egyáltalán... a legdurvább beállítással sem nő a terhelés 50% fölé... FullHD 60FPS interpoláció max beállításokkal.... teszt jelleggel próbáltam 4K-val is.... azt is megeszi...

Lumin-nál nem lépnek, csak ha muszáj... de szerintem nem a hangminőség miatt.... majd fognak.... még 1 év és nem lesz DDR2... majd egyből DDR5-re fognak lépni....
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Egyéves Gemini AI Pro a Google-től a magyar egyetemistáknak is
- Számítógépház-választás 2025: airflow, kompatibilitás és hibák
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AliExpress tapasztalatok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A50 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3680, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)