- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Egyéves Gemini AI Pro a Google-től a magyar egyetemistáknak is
- Poco F7 – bajnokesélyes
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
bajnokpityu
üzenetére
OK, hagyjuk a fogyasztást.

Androidos kütyüt vettem próbának, játékgépnek gyerekeknek, 4K TV-n elvolt. Nem tudom, hogy trükkel, de vezetékes hálóról nekem vitte pl. The Martian 2160p h.264 mkv-t

HD hangot nem tudtam még kipróbálni rajta, mert nincs hozzá erősítőm.(#44537) python1:
OK, ennyiből tényleg nehéz mást vennni, ami jobb, de ennek is a szoftver a rákfenéje. OpenELEC-kel OK, lehet másféle Linux is rárakható, meg a SATA csatit kihasználva Win is, kérdés, hogy erre a procira mennyire van támogatás (meddig lesz), driver bármelyik oldalról és amúgy kadenciahelyes?
Én inkább azon gondolkodtam el, hogy arra lenne nekem jó, amire építették: vékonykliensnek. Szerveren lőném inkább be hozzá a virtuális gép párját, vagy PXE-n bootoltatnám egyből szerverről szintén. Így még külön tároló sem kellene bele (csak kérdés tudja-e ezt).

Szerk.:
(#44542) python1:
Miért nem a DisplayPortot "butítod vissza" HDMI-re?

-
törölt tag
válasz
bajnokpityu
üzenetére
Ha tanácsolhatom olyat szerezz, amin kimegy a hdhang bitstream.
Ami nekem kell, az a két hálóba lenne, csak a TV-n jönne hang. Nagy rendszerem, a HTPC, a nappaliban van.Ha jól látom, w10 is felhekkelhetö rá.
Az nekem mindenképp egyszerűbb lenne, ám 4GB HDD van benne, gondolom valami flash alapú cucc, arra felfér?
python1
kösz az infot, asszem belevágok. főként, ha ad diszkontot, de azt akkor jelzem itt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- sziku69: Szólánc.
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Bittorrent topik
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AliExpress tapasztalatok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Egyéves Gemini AI Pro a Google-től a magyar egyetemistáknak is
- További aktív témák...
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- Bomba ár! HP Elitebook 8570P - i5-3GEN I 8GB I 500GB I DVDRW I DP I 15,6" HD I W10 I Garancia!
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest