Hirdetés
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Apple iPhone 17 - alap
- Mobil flották
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Milyen okostelefont vegyek?
- Tényleg nem változik semmit a Samsung Galaxy S26+?
- Papírvékony a jövő a Samsungnál: íme, a Galaxy TriFold!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Nem megy az AI az Apple-nek, hullanak a fejek
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
RedCat
senior tag
Hello
HTPC építésén gondolkozom, elkelt az előző (Gigabyte MIB5140 ház + ION330), e helyett szeretnék másikat. Cél a hangtalan (na jó, nagyon csendes) működés, filmnézés Xbmc Live-al (ehhez vnidia gpu kell), néha letöltés, minél kevesebb fogyasztás.
Zotac GeForce 9300-ITX alaplapra gondoltam, de tesztben olvastam, hogy nem tud alacsonyabb feszültséget adni a procinak illetve ami a nagyobb gondom, nem megy a wake on USB. Így távirányítóval nem megy a felébresztés alvó állapotból?
Van erre valakinek személyes tapasztalata? Egyébként megbízható, stabil lap?Esetleg más ötlet alaplapra? Nem akarok ismét Ion-t venni, ha elkelt kicsit előrébb kellene lépni.
Ház tarén nekem bejött külsőre a Gigabyte MIB5140, csak a szellőzése volt kicsit kevés. Esetleg ötletek hasonló kinézetű, tévéállványon jól mutató "hifi szerű" házra?
Mindenki az E3300 celeronról beszél? Próbáltam visszaolvasni, de nem jöttem rá, miért olyan jó választás ez? Kicsi fogyasztás, vagy miért?
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen monitort vegyek?
- Linux kezdőknek
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- Direct One (műholdas és online TV)
- Xbox Series X|S
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- DX Racer fekete gamer, irodai szék
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad Gen3 WUXGA Touch i5-1245U vPro 16GB 256GB 4G LTE GPS W11 Pro Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ASUS ROG Ally konzol RC71L
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3481, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest