Hirdetés
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Google Pixel topik
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
attiss66
senior tag
válasz
ctrlaltdel13
üzenetére
Újabb akadály, nem lett elég a pc vastagsága, hogy belekerüljön a Xonar D2 hangkártya. Hát az idegbaj kerülgetett
/de csak csendesbe, külsőleg nem látszott
/.
Kitaláltam, hogy nem lehetne az összes hóbelevancot átrakni egy nagyobb pc házba, persze a Xonar D2-vel együtt. Hát de, és vót is neki. Na csak megmertem kérdezni, hogy mennyibe kerül a nagyobb ház, ami ott vót neki több is használtan. Azt mondja 2500. Gondoltam, nem hallottam jól valamit és visszakérdeztem, hogy 2500 Ft?!
És annyi.
Én jóval többre számítottam. Az összes munkálatot is megkérdeztem. A táp előtt is kell valamit szabosgatnia a lemezen., meg magyarázott, hogy miket kell ide-oda, ventilátor stb. összbe 5-6000 Ft
, hát ez szerintem teljesen jó, én a pc-házzal együtt fel voltam készülve vagy 15-20 ezerre. Na mostmár tutti lesz, szellősebb, vezetékelésnek is jobb stb. 2 nap múlva elvileg kész. Szuper. Driver-t is letölt hozzá, kipróbálja a hangkártyát. Ez megoldódni látszik, pedig nem jól indult. 
Ja, ez még nem a HTPC, csak a pc-m lett módosítva, amit persze majd használok a méréshez, kalibráláshoz és filmnézéshez, amig kész nem lesz a HTPC.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Építő/felújító topik
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Xbox Series X|S
- Apple asztali gépek
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OLED TV topic
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen egeret válasszak?
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183, 100% Akksi
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó szerverek!
- Bomba ár! Lenovo X13 Yoga G1 - i5-10G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 10 Pro XL Moonstone Super Actua 120 Hz, Pro kamera 5 zoom 256 GB Használt,Gari
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
/de csak csendesbe, külsőleg nem látszott
/.
Én jóval többre számítottam. Az összes munkálatot is megkérdeztem. A táp előtt is kell valamit szabosgatnia a lemezen., meg magyarázott, hogy miket kell ide-oda, ventilátor stb. összbe 5-6000 Ft