Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Netfone
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Telekom T Phone 3 5G – modern tudakozó
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
attiss66
senior tag
válasz
ctrlaltdel13 #58144 üzenetére
Újabb akadály, nem lett elég a pc vastagsága, hogy belekerüljön a Xonar D2 hangkártya. Hát az idegbaj kerülgetett
/de csak csendesbe, külsőleg nem látszott
/.
Kitaláltam, hogy nem lehetne az összes hóbelevancot átrakni egy nagyobb pc házba, persze a Xonar D2-vel együtt. Hát de, és vót is neki. Na csak megmertem kérdezni, hogy mennyibe kerül a nagyobb ház, ami ott vót neki több is használtan. Azt mondja 2500. Gondoltam, nem hallottam jól valamit és visszakérdeztem, hogy 2500 Ft?!
És annyi.Én jóval többre számítottam. Az összes munkálatot is megkérdeztem. A táp előtt is kell valamit szabosgatnia a lemezen., meg magyarázott, hogy miket kell ide-oda, ventilátor stb. összbe 5-6000 Ft
, hát ez szerintem teljesen jó, én a pc-házzal együtt fel voltam készülve vagy 15-20 ezerre. Na mostmár tutti lesz, szellősebb, vezetékelésnek is jobb stb. 2 nap múlva elvileg kész. Szuper. Driver-t is letölt hozzá, kipróbálja a hangkártyát. Ez megoldódni látszik, pedig nem jól indult.
Ja, ez még nem a HTPC, csak a pc-m lett módosítva, amit persze majd használok a méréshez, kalibráláshoz és filmnézéshez, amig kész nem lesz a HTPC.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Építő/felújító topik
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- E-roller topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Formula-1
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2116, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
- Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD magyarbill 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest