Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• attiss66

senior tag

válasz ctrlaltdel13 #58144 üzenetére

Újabb akadály, nem lett elég a pc vastagsága, hogy belekerüljön a Xonar D2 hangkártya. Hát az idegbaj kerülgetett :W /de csak csendesbe, külsőleg nem látszott :D /.
    Kitaláltam, hogy nem lehetne az összes hóbelevancot átrakni egy nagyobb pc házba, persze a Xonar D2-vel együtt. Hát de, és vót is neki. Na csak megmertem kérdezni, hogy mennyibe kerül a nagyobb ház, ami ott vót neki több is használtan. Azt mondja 2500. Gondoltam, nem hallottam jól valamit és visszakérdeztem, hogy 2500 Ft?!
    És annyi. :DDD Én jóval többre számítottam. Az összes munkálatot is megkérdeztem. A táp előtt is kell valamit szabosgatnia a lemezen., meg magyarázott, hogy miket kell ide-oda, ventilátor stb. összbe 5-6000 Ft :DDD , hát ez szerintem teljesen jó, én a pc-házzal együtt fel voltam készülve vagy 15-20 ezerre. Na mostmár tutti lesz, szellősebb, vezetékelésnek is jobb stb. 2 nap múlva elvileg kész. Szuper. Driver-t is letölt hozzá, kipróbálja a hangkártyát. Ez megoldódni látszik, pedig nem jól indult. :)

Ja, ez még nem a HTPC, csak a pc-m lett módosítva, amit persze majd használok a méréshez, kalibráláshoz és filmnézéshez, amig kész nem lesz a HTPC.

Új hozzászólás Aktív témák