- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Apple Watch
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Nincs több titok: íme, a Samsung Galaxy TriFold!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Samsung Galaxy Note20 Ultra - a tollnak nincs ellenfele
- A Galaxy S26-tal együtt késik a One UI 8.5
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
attiss66
senior tag
A lengyel Allegro-rólúgy nézem nem fog menni az Asus Xonar D2 hangkártya. 12.28.-án írtam neki üzenetet, kérdeztem, hogy postázza e Magyarországra.
Ezt válaszolta:
"Jó reggelt kívánok. Meg kéne néznem, de valószínűleg futárral is megoldható. Megnézem, ha lesz egy kis szabadidőm, üdvözlettel."
"Mielőtt véglegesítjük a tranzakciót, elkérem a pontos címét és mobilszámát. Megnézem, hogy pontosan mennyi lesz a költség, majd a megfelelő futáros szállítási költséget felszámítom az aukcióra, majd az Allegro-n keresztül vásárol. kapcsolatban vagyunk, üdvözlettel."
2023.12.30: ÉN:
"Jó reggelt kívánok! Telepítő lemez van hozzá? Ha nincs hozzá telepítő lemez, akkor tudnál küldeni egy linket, ahonnan le tudom tölteni?Ő: "Szia. CD-t nem kaptam hozzá, de ez nem baj, vannak hozzá UniXonar driverek - jobbak, mint a hivatalosak. link: https://maxedtech.com/asus-xonar-unified-drivers/ Néhány napon belül idézem. Üdvözlettel."
2024.01.02.:Én: "Szia. Rendben. Addig megpróbálom letölteni a drivert hozzá. Üdvözlettel"
2024.01.05. Én: "Szia. Ezen a héten meg tudod mondani már az árat? :)
2024.01.05. Ő: "Szia. Azt hiszem. Rengeteg munkám van, és a munkán kívül is van egy téma. Azt hiszem, vasárnap ráérek. Üdvözlettel."
2024.01.07.: Én: "Szia. Gondolod, hogy ma beárazhatod a Xonar D2-t? Üdvözlettel"
Még nincs válasz. Szerintem ez csaló. De mire jó neki a név, cím telefonszám? Azzal mit tud kezdeni? Ha valaki el akar adni valamit, az nem húzza az időt. A hangkártyája az Allegro-n, lengyel oldal [link] Ezek után, ha írja is a kártya árát, a fene se akarná küldeni. várjak rá egy hónapot,? ha egyáltalán akarná küldeni. Hm.
mivan olyan qrvasok munkája?!
pedig már beleéltem magam abba a kártyába
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Dark Souls sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- Videó stream letöltése
- Milyen alaplapot vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3750, 96% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB GameMax Aero Mini ECO 600W
- Dell Precision 5560 i7-11850H FHD+ 100%sRGB 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200 1 év teljeskörű gar!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T4 Plus A-data 600W
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3376, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest