- Android dual SIM okostelefonok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
- Még el se terjedt, de már másolnak
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Magnat
veterán
válasz
Enszuke #3719 üzenetére
Ahonnan én töltök, ott minden film, ami felkerül 1080p-ben, az felkerül 720p-ben is. Te jobban tudod? Te is onnan töltesz? Nyilván nem, mert akkor tudnád, h így van ... akkor honnan?
Ez egy komplett gép, amiben 2.2-es cerka van, és azért tettem fel egy látszólag egyszerű kérdést, h hátha van vkinek tapasztalata konkrétan azzal a cpu-val, amit bele lehetne tenni az adott konfigba max. Most sem értem, h erre miért kérdeztél vissza blue ray, 1080p meg hd m2 témában, amikor erről szó nem volt (ha lenne egy eladó htpc-d, azt hinném, h azt akarod elsózni mindenáron, de nyilván nem így van :-) )
Ki lehetne próbálni persze, de ha még sem megy, akkor az 5-7 ezer forintos kiadás felesleges volt nekik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ŐSZI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest