Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Telefotós kamerával erősít a OnePlus 13R
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
datomi
tag
Sziasztok!
Szeretnék otthonra egy médialejátszót és azon gondolkodtam, hogy vegyek-e egy androidos tv-boxot vagy inkább induljak el htpc vonalon.
Célhardvert (médialejátszót) nem akarok venni, mert jó lenne néha netezgetni, egyszerűbb játékokkal is játszani.
Böngésztem a topikokat és inkább a htpc felé orientálódnék.
Hosszú távra tervezek, szeretném, ha a cucc a 4k lejátszással is könnyedén boldogulna, ha egyszer majd lesz 4k-s megjelenítőm, meg persze lesz rá tartalom.
Tapasztalataitokra lennék kíváncsi, hogy milyen platformon érdemes elindulni, milyen házat érdemes venni, stb.
Természetesen nem AMD-Intel vitát szeretnék indítani, nekem is van otthon minkettőből (intel laptop, amd pc), és mindegyik patentül működik.
Viszont a mini ITX témában nem vagyok otthon, ezért érdeklődöm itt
Az elvárásom az lenne, hogy a cucc minél halkabb legyen, ssd tervezek bele, mert a filmeket NAS-ról néznénk.
Hozzásólásokat előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3384, 95% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4770 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest