- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
DRB
senior tag
Játékot nem próbáltam indítani(még), mert elakadtam webes felülettel, azon vakaróztam, hogy mi van, aztán rápróbáltam a laucherre, meg benézzem ide, hátha tud valaki valamit.
#770 Pörp: Az volt az első, hogy ip-t cseréltem, de nem oldotta meg, nyilván országot, vagy szolgáltatót ezzel nem váltottam... de jut eszembe, mindjárt megnézem vpn-el, vagy tor-al. Akkor kiderül esetleg kicsiny hazánk van e blokkolva valamiért.
-
DRB
senior tag
Szerintem valami rendszer hiba van, én sem tudok belépni, pedig csak egyszer próbálkoztam, viszon nekem csak akkor írja ezt, ha a böngészővel próbálok belépni, az Epic Games Launcher működik. Viszont ha Launcherrel próbálok belépni accountba akkor sem megy, valami a webes felülettel lehet.
Szerk: No, hát már az Epic Games Launcher-el sem tudok belépni. Alakul ez, marad a passziánsz, illetve van megoldás offline játékra, de ezt nem részletezném.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Építő/felújító topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Mobil flották
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- További aktív témák...
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- HP EliteBook 820 G2 i5-8300U 8GB 256GB SSD 12.5" 1 év garancia
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- ÚJ Gamer PC-k - készletről - azonnal - számlával - 2 év garanciával - www.olcsogamerpc.hu
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R 9 9950X / RX 9070XT 16GB / 64GB DDR5 / 1TB 990Pro
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest