Hirdetés
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Mobil flották
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atilla001
senior tag
válasz
Pista0001
üzenetére
Epic Games Store (EGS): The Dying Light: The Beast EGS version did not have built-in cloud saves initially, leading to lost progress for some users. Techland advised manual backups.
Hát köszönöm sz Epic nek és a Techland nak is. Édse jó @#& az... 131 óra huss..
Legalább az az elmebeteg epic uninstall ne törölné az egész mappát.. -
Atilla001
senior tag
válasz
Pista0001
üzenetére
Oké.
Letöröltem. Telepítettem epic ből újból, letöltötte, elindítottam, és semmi nem volt a játékban. NEW GAME. Kiléptem, akkor szinkronizált. Aztán kézzel szinkronizáltam a felhőt. Semmi. Elkezdtem keresni hol a mentés. Leírás szerint.
%userprofile%\Documents\dying light the beast\out\storage
ilyen könyvtár nálam nem létezik/létezett..
nekem
"f:Epic\DyingLightTheBeast\ph_ft\work\out\storage\0f60db2ca57648d3b6ae87afebb28c8a\save\"
itt van, volt. kicsivel följebb a backup. Uninstall esetén az egész könyvtár "PUKK" így eltűnik..
Jelenleg a felhő szerint a mai 2:37 perces időpont van mert addig kínlódtam vele. Ami a játék szerint még az első save pont sem létezik tehát a save mappa üres. Akkor mi a tököt szinkronizál?
Vagyis szerintem a clout kérdés nélkül szinkronizálta felhőbe a semmit. Nem kérdezett eltérést ilyesmit.
Oké ottvan a felhőben. hogy csalom le?
Mert azt viszont írja mik az acsijaim és játékidő..
[kép] [kép] -
mgergo76
tag
válasz
Pista0001
üzenetére
Kívánságod meghallgatásra került.
Detroit -90% -
zseko
veterán
válasz
Pista0001
üzenetére
Igen. Bár ennek semmi köze nem kéne legyen a vásárláshoz, rengeteg helyről vásároltam már Paypallal, havi előfizetések is onnan mennek. Néha vásárláskor a mobilos Paypal pl. feldob egy ablakot ahol igazolhatom a vásárlást, így részben emiatt, a képen lévő 'Nem sikerült betölteni a biztonsági kihívást' nekem kicsit olyasmit sugall, hogy mikor a pc-s kliensben rányomtam a fizetésre, akkor még valaminek meg kellett volna jelennie, ám csak egy tök üres fehér ablakot kapok percekig, és azután dobja be ezt.
-
tibaimp
nagyúr
válasz
Pista0001
üzenetére
Így konkrétan Win10-11 tapasztalatom nincs, de én egy dologra nagyon odafigyelnék, a
C:\Users\NEVED\ --> ugyan az legyen, mint ami most, mert a mentéseket nem fogja megtalálni semmi, mert változott az elérési út. A Win11-et offline-ba célszerű ez miatt telepíteni, mert ha online-ba telepíted a NEVED rész automatikusan az e-mail címed eleje lesz. Én ezt már szívtam meg igaz Win10 telepítésekor.Azt most így hirtelen nem is tudom, hogy az Epic tud-e olyat mint az összes többi DRM, hogy megadod neki a telepített játékok elérési útvonalát és szépen belistázza azokat magába újra, install nélkül.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest