Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pista0001
addikt
-
Pista0001
addikt
válasz
Winnie The P #897 üzenetére
A játékokat nem kell, yt-on láttam egy videot, hogy lehet megúszni. Valami olyasmi volt a lényeg, hogy elindítod a letöltést, megállítod azonnal, aztán nyomsz egy ellenőrzést, úgy meg fogja találni a régi telepítést. Keress rá yt-on.
-
Pista0001
addikt
válasz
Winnie The P #891 üzenetére
Ó, bocsi, azt hittem, böngészőben. A kliensnél nem megoldás, hogy kilépsz belőle "manuálisan"?
-
Pista0001
addikt
válasz
Winnie The P #888 üzenetére
Böngészőben Epic-es cookie-k törlése
-
Pista0001
addikt
Minden más játékot szinkronizál, egyedül a HL-t nem. Rövid guglizással azt találtam, hogy valami cache-t a gépen üríteni kell, de ez nem volt megoldás. Pár hete már akartam az epic-nek írni, de arra bíztatják a jónépet, hogy előbb a fórumon tájékozódjanak, hátha van megoldás. Akkor épp nem működött a fórum, úgyhogy elsikkadt a dolog, tegnap meg eszembe jutott, ahogy láttam itt a választ.
-
Pista0001
addikt
Biztosan nem. Próbál szinkronizálni, innen tudom, hogy április 3. óta nem megy. Indításkor kiírja, hogy a felhőben április 3. az utolsó mentés dátuma, a helyi állapot meg az épp aktuális utolsó játéké, megkérdezi, hogy mit szeretnék. Mindig azt választom, hogy a helyit töltse fel, de nem valósul meg végül soha. Játék után is mindig próbálkozik, de nem jár sikerrel.
-
Pista0001
addikt
Hogwarts legacy-vel játszik valaki? Április 3 óta nem szinkronizálja felhőbe az Epic launcher... Epic vagy HL hiba lehet szerintetek? Tapasztalt ilyesmit valamelyikőtök? Lett megoldás?
-
Pista0001
addikt
Sziasztok. Azt szeretném kérdezni, hogy van-e tapasztalatotok Windows 10 -> 11 frissítéssel az Epicről telepített játékokkal kapcsolatban? Nyugodtan frissíthetek, vagy készüljek nagy újratelepítésekre? Gyakorlatilag semmi más nincs ezen a gépen, és nem is használom másra játékon (minden Epicről van) és alkalmi netezésen kívül. Mivel 18,5/1,5-es DSL netem van, nem szívesen telepítgetnék újra 800-900 gigányi játékot...
Új hozzászólás Aktív témák
- Vác és környéke adok-veszek beszélgetek
- MIUI / HyperOS topik
- PlayStation 5
- Milyen processzort vegyek?
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G 128GB Graphite Gray, Szép Állapotú, Hibátlan Működésű, Garanciális
- GAMER PC! i5-12400F / RTX 3060 12GB / H610 / 16GB 3200MHz / SSD 250GB / HDD 1TB! BeszámítOK
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G 128GB Atlantic Blue, Szép Állapotú, Hibátlan Működésű, Kék, Garanciális
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G 128GB Atlantic Blue, Szép Állapotú, Hibátlan Működésű, Kék, Garanciális
- Realme 12 Pro 5G 256GB Submarine Blue, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Kék, Garanciális
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- Bomba ár! Microsoft Surface Laptop 3 - i7-10G I 16GB I 256SSD I 13,5" Touch I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest