Hirdetés
- Az iOS 18.1-gyel megnyílik az iPhone NFC-je
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Prohardver app (nem hivatalos)
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
Hirdetés
-
Már elérhető a Xbox Game Pass Standard
gp A régi Game Pass tagságot váltja a korábban bejelentett Standard, amelyhez már nem járnak a premier napi játékok.
-
Olcsó USB WiFi AC adapter
lo Egy olcsó WiFi AC USB adapter jó szolgálatot jelenthet, ha az új router csak elvileg támogatja a 2,4 GHz-es átvitelt.
-
AI-vizsgálat indult a Google ellen
it A Google EU-s, vezető hatósága vizsgálatot indított: a kérdés az, hogy az óriáscég megfelelően védte-e az EU-s felhasználók személyes adatait.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sfdrakex
nagyúr
válasz SkyLine3000 #53 üzenetére
Nyilván nem, és van aki el van egy belépő szintű telefonnal is, van akinek a csúcs kell. Pont erre próbáltam rámutatni én is, hogy nem jelenthető ki sem az, hogy elég a 4 giga sem az hogy kevés, mert felhasználás függő.
Nobody is perfect, but I'm pretty fucking close!
-
Richoo44
aktív tag
válasz SkyLine3000 #67 üzenetére
Nagyon igaz, egyszerűen nincsenek érvek, amiért ezeket a túlárazott kínai kacatokat megvegye bárki is, eddig nekem nagyon szimpatikus volt,mert reális áron adtak egész jó dolgokat.De ez már túlzás..
-
senior tag
OFF, mert gondolom, "politikai" töltésűnek ítélik majd a hsz-t, de ilyen alapon most minden politika is, ami a magyar hétköznapokhoz kapcsolódik...
RE: infláció, euró, drága kenyér stb. Nos, nem az a fő baj, hogy az átlagembernek nem futja középkategóriás telefonra - az a baj, hogy jó ideje már középkategóriás oktatásra, egészségügyre, tájékoztatásra, jogbiztonságra és társadalmi jövőképre sem futja, és ezt sokan észre sem veszik (pedig a telefonnál ezerszer fontosabbak).
A kettő ott ér össze (és ezért nem igazán OFF), hogy majd akkor jut az átlagembernek középkategóriás telefon, ha az oktatás, EÜ, közmédia stb. már egy jó ideje meghaladta a középkategóriás szintet.
Amúgy meg 100-as IQ felett szerintem már kb. 15 éve mindenki euróban (is) számol, és tudatosan követi az árfolyamot (is). Úgy (összevetve a közelmúlttal) pedig nem a telefon drága, hanem az átlagember bére túl kevés.[ Szerkesztve ]
-
Takard le azt a rakat kamerát, és zárd ki.
Ezek is drágák, de ha azt mondod más gyártónál van olcsóbban értékelhető, akkor azt kell mondani nem igaz.
Nincs... Elszálltak az árak, csak még nem fogja fel senki, hanem itt pampog a fórumon..
Remek jólétben élünk elvileg... Átlagembernek felesleges jobb... Nem használja ki..
Az egységsugarú halmazra használja: FB-Insta-TikTok-Net- esetleg email...
Ezekben gondolkozz, és van aki csak telefonál... Többi nem érdekli.
[ Szerkesztve ]
Black Shark Watch GT okosóra eladó, vadiúj bontatlan.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen