Új hozzászólás Aktív témák
-
nozs23
addikt
A szivárgások alapján gőzerővel dolgoznak ezen az Apple-nél: [link] És a Samsungnál is: [link]
A másfél éves cikk szerint akkor nagyjából iPhone méretűre sikerült lezsugorítani az eszközt. Hogy abból mikor lesz egy az órába telepíthető szenzor az a jövő zenéje. Egyáltalán nem kizárt, hogy soha nem fog sikerülni ebben a formában.
-
kchris78
veterán
Nekem is volt más okból kifolyólag alvási nehézségem (fülzúgás és engem eszméletlen irritál mindenféle zaj elalváskor), és szerintem az emberek 99%-a nem gondolná hogy a szar alvás MENNYIRE befolyásolja azt hogy mennyire energikus az ember, mennyire jó/rossz a közérzete, mennyire frusztrált, mennyire tud GONDOLKODNI, mennyire emlékszik a mindenféle dolgokra, mennyire van kedve csinálni a bármit is.. Én már konkrétan azt gondoltam hogy kezdek elő-demenciás tüneteim vannak, annyira nem tudtam fókuszálni, annyira nem jutottak eszembe dolgok.. Most hogy az elmúlt pár hónapban az átlag alvásmennyiségem nőtt és a minősége is, nagyon sokat javultak ezek a tüneteim de hónapok alatt.. Ja és heti 4-5x 1 órát sportolok..
Szóval ha bárki azt érzékeli bármilyen okból kifolyólag hogy nem alszik jól, érdemes utánjárni hogy ne túlélje az ember az életét hanem legyen is kedve - tudja élvezni is a pillanatot..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RX 9070 XT 16GB Videokrátya! Bemutató darab!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged