- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kchris78
veterán
Nekem is volt más okból kifolyólag alvási nehézségem (fülzúgás és engem eszméletlen irritál mindenféle zaj elalváskor), és szerintem az emberek 99%-a nem gondolná hogy a szar alvás MENNYIRE befolyásolja azt hogy mennyire energikus az ember, mennyire jó/rossz a közérzete, mennyire frusztrált, mennyire tud GONDOLKODNI, mennyire emlékszik a mindenféle dolgokra, mennyire van kedve csinálni a bármit is.. Én már konkrétan azt gondoltam hogy kezdek elő-demenciás tüneteim vannak, annyira nem tudtam fókuszálni, annyira nem jutottak eszembe dolgok.. Most hogy az elmúlt pár hónapban az átlag alvásmennyiségem nőtt és a minősége is, nagyon sokat javultak ezek a tüneteim de hónapok alatt.. Ja és heti 4-5x 1 órát sportolok..
Szóval ha bárki azt érzékeli bármilyen okból kifolyólag hogy nem alszik jól, érdemes utánjárni hogy ne túlélje az ember az életét hanem legyen is kedve - tudja élvezni is a pillanatot..
-
kchris78
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Se Series SE 2024 40-44mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év apple Garancia.
- Apple Watch Ultra 2 49MM Black/2025.12.18.Apple Gar./Akku 100%/p4315
- Apple watch Ultra 2 black edt 2027.11.07 Apple jótállás+ Apple Care +
- Apple watch series 9 45mm újszerű állapotban, 100% akku 2027.05.20-ig Media Markt gari
- EREDETI Apple Watch ULTRA óraszíjak (BLACK TITANIUM) - 49mm
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Beszámítás! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest