- iPhone topik
- Kicsi, USB-C, több protokollt támogató Xiaomi töltő jelent meg
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Megkönnyítette az iPhone az androidos átköltözést
- OnePlus 15R - régen minden jobb volt
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Itt a Google Pixel 10a EU-s energiacímkéje
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Két szempontból sem lesz profi a Xiaomi 18
Új hozzászólás Aktív témák
-
kricsi81
senior tag
Engem mostanában egyre jobban érdekel a modell/portré fotózás...
Pár napja ütöttem le egy SB-80DX-es vakut eBay-en, az SB-600-am mellé. Aztán veszek még hozzájuk 2 állványt, 2 vaku-ernyő tartót, 2 fehér reflex ernyőt, 1adós 2 vevős Phottix PT-04 II-es rádiós kioldót, és színes fóliákat. Kezdésnek szerintem egész jó, ezzel már egész jó dolgokat lehet művelni...
Egyik nap jött meg a 4GB-os Sandisk Ducati Editionos kártyám (7000-ért vettem újan, díszdobozosan
), úgyhogy így már összesen lesz 6GB-m, tehát nem kell aggódnom a hely miatt sem...Továbbá tervbe van véve, hogy szinte minden hétvégén fotóznék modelleket, mindig mást. A tesómnak van sok szép lány ismerőse, első körben rájuk gondoltam. Aztán majd meglátjuk hogy megy...
Egyre jobban tetszik ez a strobist-os dolog, ami ugyebár nem is árt a modellfotóhoz...
Most épp búlyom a Strobist világítási ABC-t
Amivel kicsit gondban vagyok, az a koncepciók, ahogy azt beszéltük is a talis topikban. Bár most van 2-3 olyan ötletem, amit kb jónak is tartok, és meg is valósítható, úgyhogy most ezen dolgozom

Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Kolink Stronghold ADATA 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4332
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4437, 100% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen3 i7-10750H 32GB 1000GB GTX1650-Ti 4K UHD 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
), úgyhogy így már összesen lesz 6GB-m, tehát nem kell aggódnom a hely miatt sem...