- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Íme az új Android Auto!
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
torma1981
veterán
Na az Emag március közepéig bezárja az összes boltját.
Ennyi. Csak a WEB marad.
Na bejött amit itt mondtak páran.
-
Spec
őstag
válasz
Próféta #2483 üzenetére
Ha sikerül kiderítenem valamit az üsz.-tól (most is aktív levelezésben vagyok velük), akkor beírom ide is. Én pl. egy Samsung SDXC memória kártyára akartam ellőni, de arra sem fogadja el. Mondjuk nem eMag által forgalmazott, mert olyan gyak. nincs is, csak eMag által kiszállított. Zavaros...
-
Próféta
tag
Köszi, legalább most már látom a tájékoztatót. Az emailben az itt szócska kék volt, csak nem volt aktív, hiába nyomogattam.
Igen, érdekes a megjelölt kitétel. Lehet még nem volt idejük semmit megjelölni
Jövő hét végén megyek fel Pestre, majd beugrok valamelyik eMag üzletbe, hátha ott tudnak valami megjelölt terméket mondani.
Addig figyelem a fórumot, meg az eMagot. -
Spec
őstag
válasz
Próféta #2481 üzenetére
Én is éppen ezzel küzdök. Már pár körön az ügyfélszolgálattal is túl vagyok, nem sok sikerrel. Nem igazán sikerült olyan terméket találnom, amire elfogadná a rendszer.
Egyébként a hivatalos tájékoztatóban az áll, hogy "megjelölt eMAG által forgalmazott Samsung termékekre" lehet beváltani. Vagyis egyrészt megjelölt, másrészt Samsung, másrészt eMag által forgalmazott kell legyen. Én ilyet még nem láttam az oldalukon. Jól kitalált promóció ez -
Próféta
tag
Köszönöm, mától érvényes és már megnéztem, ezt írja:
Hogyan tudod felhasznalni?
⁃ csak olyan termékekre, amelyek nem képezik egy akció részét.
⁃ más vásárlási utalványokkal együtt nem használható fel
- eMAG ajándékutalványokkal összevonható
- beváltható egy adott megrendelésre, de a megmaradt, fel nem használt összeg később nem felhasználható
A kampányban részt vevő termékekért kattints ide! https://www.emag.hu/label/Samsung-MobiltelefonEzt a kampányban részt vevő termékeket is néztem, azokkal sem működik. Szerintem egyébként csak azokat a telefonokat tartalmazza amikre adtak 10% kupont vissza, nem amikre el lehet költeni a kupont.
eMAG forgalmazású, nem akciós watchokkal próbáltam, de nem működik.
A csetbot nem tud segíteni, embert nem tudom hogy lehet elérni.
Van esetleg olyan, aki már használt ilyen kupont? -
Próféta
tag
Sziasztok,
Nem vagyok nagy eMAGos, nézzétek el nekem, ha nagyon hülye a kérdés.
S24 ultra vásárláskor kaptam egy Samsung 10% kupont. Ma élesedett, de nem tudom beváltani. Watch 6-ot vennék, de hiába kerestem olyat ami szerintem teljes árú (nincs % írva hozzá, nincs hozzá ajándék) mégsem fogadja el az app a kupont, azt írja az utalvány nem alkalmazható a kosárban lévő termékekre.
Előre is köszönöm a segítséget. -
pn4hvq
senior tag
válasz
nincsnév007 #2475 üzenetére
FB Messenger üzenetre ma délelőtt fél óra alatt reagáltak.
-
nincsnév007
addikt
valahol lehet jelezni az emagnak hogy már 1 hete megkaptam a csomagot, de a weboldalon még mindig azt írja hogy sikeres fizetés?
-
nyikszi
őstag
válasz
tylerddd #2471 üzenetére
Az biztos, hogy hamisítvány. Gondolom nem Emag a forgalmazó. Ha igen, velük egyezkednék, a többi nevenincs boltot viszont engedd el. A Mach 3-nál tudtam melyik az. Egyik srác jó áron adta jófogáson, felhívtam és mondtam neki, megveszem, ha nem hamis. Vittem eredetit és mutattam neki, hogy néz ki, mi a különbség. De ez régen volt. Már vagy 6 éve villanyborotvát használok.
-
tylerddd
veterán
Üdv! eMag-ról rendeltem Gillette Fusion borotvafejeket, ~14k volt a 16db. Ugye hazai drogériákban 8-9k a 4db. Gondoltam sikerült kifognom! Ez valami kamu cucc lehet, mert totál sza*ul vág, szinte olyan 1. alkalommal, mintha már jó párszor használtam volna. A hátulján lévő pajeszigazító penge pedig gyakorlatilag nem fog. Nem is lenne ezzel gond, ha wish-ről lenne. Tudom én, hogy az emag is kb. gyűjtőhely, de erre azért nem számítottam. Végül is elhasználom, de közel sem lesz olyan tartós egy darab, mint a drogériából származónak.
-
pataig
tag
válasz
FireFox1996 #2468 üzenetére
Nehéz ezt bevallani, de valóban én egy picit bátortalanabb vagyok ezzel kapcsolatban!
Mint említettem amit visszaküldök hibátlan, s a tartozékok sincsenek kicsomagolva, de mégis van bennem egy pici para, hogy vajon visszautalják-e a vételárat, vagy belekötnek valamibe.
Ez persze adódhat abból is, hogy én az "X" generációhoz tartozom korban.
Ezen biztosan sokan mosolyognak, akik rendszeresen küldtek vissza termékeket gond nélkül! -
FireFox1996
őstag
Rendelhetsz bármit tőlük. Egy 55-ös tv-t vittem vissza, mert 10 nappal később olcsóbb lett 50e ft-tal, így vissza sem vittem, csak visszavétel szándékot jeleztem, és rendeltem is ugyanazt a tv-t, csak olcsóbb volt. Kutyát sem érdekelt.
Nyugodtan rendeld meg! Ha félsz, akkor csinálj másik accountot, és aból rendelj, ha nyugodtabban alszol este
-
pataig
tag
válasz
Dark Archon #2466 üzenetére
Én valamiért nem vagyok ilyen merész....tartok tőle, hogy rajtammarad . (bennem van a "pénztártól való távozás után nincs reklamáció")
Sőt még most is agyalok, hogy megmerjem-e rendelni a másikat mielőtt visszautalják a pénzt. -
Többször csináltam már olyat, hogy megrendeltem a másik terméket, de még fel sem adtam a visszaküldendőt. Ahogy olyat is, hogy 2-3 hasonló terméket rendeltem, és tudtam, hogy csak egyet tartok meg. Ennek az az előnye, hogy csak 1x fizetsz szállítást, ha amúgy ingyenes a visszaküldés.
-
pataig
tag
válasz
Dark Archon #2464 üzenetére
Azért gondoltam, mert amit szeretnék az ugyanaz a termék más színben.... Sajnos nem volt vidéken más lehetőség, hogy megnézzem élőben, csak az hogy megrendelem... Természetesen az meg sok lett volna, ha mindkettőt elsőre kérem.
-
-
pataig
tag
válasz
FireFox1996 #2462 üzenetére
Sajnos én is ezt gondolom. Nem tudom mekkora probléma, ha közben rendelek egy új terméket tőlük (azonos kategóriában).... Vagy ez nem befolyásoló?
Illetve ehhez kapcsolódó kérdés.:
Valamilyen fórumon megkeresnek és elkérik a bankszámlaszámom? Vagy hogy utalják vissza a pénzt? -
pataig
tag
Köszönöm!
Képzeld ma hívott a futár (nem értettem,de szerintem posta volt), hogy jött a termékért, de sajnos holnapra át kellett raknunk az átadást, mert ma nem voltam otthon, mivel dolgozok reggelig. Persze nem értesítettek előtte semmilyen felületen.
Majd megkérdezem holnap a futárt, hogy mennyi idő lesz a visszatérítés, hátha tud rá konkrét választ adni...
#2457Silentfrog-köszönöm.
Akkor lehet nem figyelik, hogy ugyanarról a kártyával fizetek egy hasonló terméket, mielőtt visszatérítik az előző árát... -
atos30
aktív tag
-
pataig
tag
Esetleg valakinek volt-e már olyan, hogy a visszaküldés során elutasították a visszafizetést?
(amit visszaküldök, az hibátlan, karcmentes, s a tartozékai még nincsenek is kibontva és emag a forgalmazó) Van rá esély, hogy nem kapom vissza a pénzt?
Azért kérdezem, mert közben lenne amit megvennék helyette (most van jó áron), de ha elutasítják, akkor nem lennék boldog...Firefox996- ez jól hangzik, csak ugye én futárral küldöm, s ez gondolom hosszabb....
atos30- olvastam a te eseted. Reménykedem, hogy nem lehet azt mondani, hogy ez a rendszeres.. Egyébként hogy sikerült panaszkodnod? (mivel a gépi chaten belül nehéz mivel fix témák vannak...)
-
atos30
aktív tag
Nekem most volt ilyen futáros visszaküldésen. Baromira nem hívott senki. Én reklamáltam és 2 hét után gvh- t megemlítettem a panaszomban. Na másnap jött a postától egy futár. Semmi előre egyeztetés nem volt, egyszer csak szólt a kaputelefon, hogy most itt van. 2 napra rá vissza is utalták a pénzt.
-
pataig
tag
Sziasztok!
Ma délelőtt indítottam egy visszaküldést az emagnak (futárral). (vidékről lenne, nem tudom, hogy ez számít-e)
Ezt az üzenetet kaptam: "Várható időpont: 13 február - 28 február " Azért ez elég hosszú idő...
Érdeklődni szeretnék, hogy mikorra várható a futár?
Általában hány napot kell várnom?
Mennyivel szólnak előtte?
(igazából addig nem csomagolnám be a terméket)
Ja és mennyi idő, mire visszautalják az összeget?
Előre is köszönöm a válaszokat. -
DaVE-1
senior tag
Akármilyen random cipőt nem lehet valahogy olcsósítani kuponnal?
Új hozzászólás Aktív témák
- E-roller topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Hoztunk 15+ kevésbé ismert Windows-tippet és -trükköt
- Androidos tablet topic
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Háztartási gépek
- PlayStation 5
- Politika
- További aktív témák...
- Celsius H770 15.6" FHD IPS Xeon E3-1505M v6 M2200 32GB DDR4 512GB + 1TB HDD magyar vbill ujjlolv gar
- Honor 400 Lite,új 0 perces, 2év garival
- XPS 15 9500 15.6" 4K+ IPS érintő i7-10750H GTX 1650Ti 16GB DDR4 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Logitech g920 váltóval
- Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E746 - i5-6GEN I 4GB I 500GB I 14" HD I DP I W10 I Garancia
- AKCIÓ! DELL OptiPlex 3050 asztali számítógép - i5 7600 16GB RAM 256GB SSD GTX 1650 4GB GDDR5
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest