- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Honor Magic V2 - origami
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
Új hozzászólás Aktív témák
-
martonx
veterán
Meg is nézted a képet, amit küldtem? Pár wattot fogyaszt a Ryzen 5 9600X. A mostani laptopommal tudom összehasonlítani:
UserBenchmark: AMD Ryzen 5 9600X vs Intel Core i7-1365U
A 9600x drasztikusan gyorsabb (hangsúlyozom leszarom a GPU-t, programozok, SQL szerver, docker image-ek, kód buildek futkároznak a gépen, meg erőforrás igényes IDE-k), szerintem az SSD sebesség lök még rajta.
Miközben a laptop venti folyamatosan nyüszít, a mini desktop gép meg tökéletesen hangtalan. -
martonx
veterán
Jaj, ezt a fogyasztás dolgot hagyjuk már. Az Intel valóban képes rohadt sokat fogyasztani, de az Intel a múlt.
Nézd itt van az asztali konfigom fogyasztása deezerrel, csomó böngésző füllel, azaz nem üresjáratban, noha nyilván nincs is csúcsra járatva.
Munkára használaom a gépem, csak iGPU-van benne, teljesen leszarom, hogy mennyit fogyaszt egy csúcs GPU.
Ja, és a gépem egy mini-itx-es mini házban van. Ja, és a laptopokkal ellentétben hangtalan a hűtése.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Házimozi belépő szinten
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Azonos árketegóriájú (105-110.000 Ft-os) relatív olcsó telefonok kamerái
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest