Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• ledger91

csendes tag

Sziasztok! Most kezdem a mesterképzést és a tapasztaltabbaktól jól jönne egy kis segítség, mert ezt a blokkos rendszert még megoldatlan rejtély számomra :( Információs rendszerek szakirányra megyek és azt szeretném tudni, hogy a 2008-as MSC-s tantervek között szereplő "Ideiglenes média" belső vagy külső szakiránynak számít-e.
    [link]

• ledger91

csendes tag

Sziasztok! Szeptembertől megyek MSC képzésre - már ha holnap felvesznek :) - és ha valakinek van véleménye a msc-s szakirányokkal kapcsolatban, akkor azt szívesen elolvasnám. A gondom az, hogy az elejétől fogva multimédia szakirányra szerettem volna menni, de az sajnos pont megszűnt :( A matekkal nincs gondom, de a modellalkotás kevésbé motivál, így a szoftvertechnológia és az információs rendszerek szakirányok közül fogok választani, csak még nem igazán tudom melyiket is. Úgy-ahogy otthon vagyok a programozásban meg a technológiájában és az adatbázisok háza táján is, de nem igazán vonz az egyik sem a másikánál jobban. Tehát mostmár tényleg csak az a szempont maradt, hogy melyik által nyújtott tudással lehet majd jobb pozíciókat megpályázni, illetve gyorsabban, magasabbra lépni a szamárlétrán. Szerintetek?

• ledger91

csendes tag

válasz Jim-Y #5379 üzenetére

Hát biztos ami biztos alapon megtanulom, nehogy már ezen csússzon el a dolog. Még a végére annyit, hogy megmondják hogyan szerepeltél, hány pontot szereztél, vagy lehet még a hó végéig izgulni a vágásig?

• ledger91

csendes tag

válasz Jim-Y #5377 üzenetére

Köszi, végül minden úgy történt ahogy elképzeltem ;)
    Képzeld idén nem is osztottak tételt, hanem húzni kellett, de a Fekete tanár úr nagyon rendes volt. Végig ment a tételeken és megkérdezte melyeket ne tegye bele a tételsorban. Én ugye 4 tételt nem tudtam, de szerencsémre ezek közül mindet kivette, úgyhogy már nyugodtan mentem be húzni, ráadásul azt is megengedte, hogy ha nem megy a tétel, akkor max hármasért lehessen újat húzni. Engem pont a külső tag vizsgáztatott programozási tételekből, ugye előzetesen paráztam tőle, végülis teljesen alaptalanul. Nekem az jött le hogy nagyon rendes arc, igaz mindjárt a legelején próbált csőbe húzni 1-2 keresztkérdésekkel, de mivel nem sikerült neki ezért nem is nyaggatott tovább, 5 perc alatt letudtam az egészet :D

De amit a felvételiről mondasz, hát annak nagyon örülök :(( de, nagyon kösz hogy írtál, szerencse hogy még időben megtudtam. Tényleg nagyon szeretnék bekerülni, de ahhoz a maxot kell hoznom a felvételin, mert a szakdolim sajna csak 4-es lett, így csak 39-pontot viszek magammal, és ahogy néztem eddig sosem volt a ponthatár 80 pont alatt :(
    Totál nem értem, hogy miért vezetik félre szándékosan az embert, hiszen a honlapon a felvételi eljárásnál ugye azt írják, hogy három tantárgycsoportból kell választani kettőt és azon belül 3-3-(4) tételt szabadon lehet választani, amiből majd kérdeznek. De akkor ezek szerint bármit kérdezhetnek :O
    Afrancba pedig már azt hittem hogy végre lazíthatok, de így megint állhatok neki tanulni azt a maradék 4 tételt :W
    Ráadásul a Gregorics tanár úr szobályában lesz a felvételi, úgyhogy az MI elég sanszos, ami meg persze ott van aközött a 4 között :((

• ledger91

csendes tag

Sziasztok! Tegnap lett meg az államvizsgám ;) és jövő 7 szerdán megyek MSC felvételire :Y . Ha olvassa ezt valaki, aki már átesett rajta, attól szívesen venném ha megosztaná velem a tapasztalait. Pl, h minden választott témakörből vizsgáztatnak e, mennyire mennek bele a dolgok részleteibe, lesz e felkészülési idő, stb? Előre is köszönöm

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés