- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
spibal123
csendes tag
válasz
Superhun #5405 üzenetére
Programtervező informatikus, elsős, alacsony volt a korrigált kreditindexem, mert túl sok kurzust vettem fel. Bevallom erről nem igazán tudtam hogy így számolják, ráadásul a neptunnál is rengeteg volt a hiba (Most nem sorolnám.), bár ez nem mentség. A kérelemnél meg elkezdi a TO, hogy már lejárt a határidő két hónapja. Mondom mi van? Ez egyéni kérelem, mi van ha valakit mondjuk baleset ér és ezért nem tudja lerakni az utolsó vizsgáját, és átsorolják. Válasz: ÍGY JÁRT!!! Enyhén szólva intoleráns.
-
spibal123
csendes tag
Üdv!
Dékáni méltányossági kérelmet (vagy kérvényt) milyen esetekben lehet kérni?
Én betegség miatt nem tudtam elmenni az utolsó vizsgámra, így ennek nem lett meg a kredite, ezért nincs meg a minimumom és áttehetnek fizetősre. Ilyen esetben lehet méltányosságit kérni hogy ne soroljanak át vagy hogy letehessem valamikor a hiányzó vizsgát?
-
spibal123
csendes tag
Ez elég nagy baj. Nekem csak az előzetes tárgyjelentkezési időszak nem működött, és így is óriási hátránnyal indultam. De szerencsére sikerült minden kötelezőt felvennem. Minden tárgyat fölvettem amit tudtam. És így sikerült a dimatra cserélnem 3 kurzusomat.
Üzletelgetni kell.
A TO szarik rád. Megkerestem a HÖK-öt. Mondtam nekik hogy benn voltam dimaton de a rohadt neptun szorgalmi időszak után lefelezte a limitet és így kiestem. Mi a teendő? Válasz: Semmi. Majd jövőre talán nagyobb szerencséd lesz.
-
spibal123
csendes tag
Még állítólag a jelentkezések se zárultak le.
Azért ennél többet vártam az ELTE-től. -
spibal123
csendes tag
Most 11-én hogyan menjek be? Mikor? Mire?
A Neptun egy szar. Se órarend se kurzus se semmi.Azt hiszem kinézek egy termet azt beülök valamire.
-
spibal123
csendes tag
Köszi. Most már látom. Legutóbb amikor néztem még üres volt.
Egyébként nem hiszem hogy holnapig be tudnám íratni a karót.
Mert ugye 8. -án kell leadni az indexet. Most el leszek fenekelve hogy nem tudom leadni a tárgyat, vagy milyen jogkövetkezményei vannak ennek. Thx -
spibal123
csendes tag
De most fogalmam sincs hogy melyik 1-es vagy melyik nem teljesitett. En nem irtam be ezeket az indexbe. Nem tudom hogy lehet-e utolag beiratni. Remelem ezert nem kapok penzbirsagot.
-
spibal123
csendes tag
Es miert tusom felvenni a neptunban azokat a targyakat amellyekre nincsen meg az elofeltetel?
-
spibal123
csendes tag
Egyebkent lenne par kerdesem meg. Mondjuk mar mindegy de pl. az 1-est be kell iratni. Vagy azokat a tantargyat amit felvettem de vegul nem teljesitett lett a vege? Mit jelent a regisztracios idoszak? Kivel lehet beiratni a vizsgajegyeket? Csak egy tanarral vagy lehet tobbel is?
-
spibal123
csendes tag
Azért az vicces hogy előzetes kurzusjelentkezésnél kiírta hogy jelenleg nincs felvételi időszakom, de rangsorolásosnál már szinte mindegyik tárgy betelt. Tehát ezt igen csúnyán bebuktam. Jelenleg két tantárgyat sikerült úgy felvenni hogy TALÁN benn leszek. Neptun szeretlek. ETR -nél semmi gond nem volt persze.
-
spibal123
csendes tag
Sziasztok!
Szerintetek hogyan dobjam össze a félévi órarendemet ha a Neptun-on a kurzusok órarendje tök üres.
Honnan fogom megtudni mikor vannak az órák? Vagy már azok is titkosak lettek. Mondjuk az előző fél évben sem volt órarendünk csak az első hónapban. -
spibal123
csendes tag
Sziasztok!
Jelenleg a lineáris algebrai vizsgámra tanulgatok. Nézegettem több oldalt is ahol fenn van néhány dolog érthetőbben. pl. az easymaths.hu -n is van egy két jó dolog. De sajnos csak egy kis része ingyenes. A többiért le kéne perkálni vagy 6 ezret. Nincs meg valahol valakinek?Thanks
-
spibal123
csendes tag
válasz
proof88 #5270 üzenetére
Szia!
Olvastam hogy az elte-ik -ra jársz, remélem tudsz segíteni majd.
Van egy problémám. Még pedig az hogy valamiért nem tudom elérni a pandora - t otthonról. Ezt írom be a böngészőbe: http://pandora.inf.elte.hu
De sajnos nem jön be semmi. A böngésző Google Chrome. Olyanokat ír ki hogy a szervezet tanúsítványa nem megbízható, és hogy a szerver tanúsítványa gyenge aláírási algoritmussal van aláírva.
Köszönöm a segítséget
-
spibal123
csendes tag
Sziasztok!
Van egy problémám. Még pedig az hogy valamiért nem tudom elérni a pandora - t otthonról. Ezt írom be a böngészőbe: http://pandora.inf.elte.hu
De sajnos nem jön be semmi. A böngésző Google Chrome. Olyanokat ír ki hogy a szervezet tanúsítványa nem megbízható, és hogy a szerver tanúsítványa gyenge aláírási algoritmussal van aláírva.
Köszönöm a segítséget
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- OLCSÓ MONITOROK
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged