Új hozzászólás Aktív témák
-
bbazsy
őstag
bocsi, közben én meg mont blanct másztam, nem igazán voltam közelben
szóval h kihez érdemes felvenni az megszűnik, általában egy lehetőséged van. kezdés előtt semmit nem kell tudni, kb ugyanolyan mint eddig. csak mindenki jobban leszarja
proginf / progmat levlistára mássz fel, de én kb nem néztem pár hónapja. msc -n ki kell alakulnia valami baráti körnek, úgy élhető túl mindenféle erőfeszítés nélkül. akkor meg info se kell. konkrétan mi szakirányon lehetünk 8-10 -en, abból 5-6 -al teljesen jóban vagyok, megosztunk mindent, tanulunk stb. szóval ezt kb így érdemes csinálni.
és mindenre beférsz, ez már nem erről szól
-
skoda12
aktív tag
Na most már felvettek egyszerre két céghez is, így egyiket vissza kellett mondanom. 1 hónap training period Hollandiában, utána főállás Budapesten.
1 "A" szakirányossal kevesebb, mivel estin csak "C" van, ha jól tudom. Azért picit örülök, hogy megszabadulok num2-től, viszont lesz Dimat3. -
andben
csendes tag
MSC:
Szoftvertechnológia speciális területei modulról hallottam pár dolgot:
Formális módszerek a szoftverfejlesztésben: erre szoktak panaszkodni!
Logikai programozás: pkata is back...! Szal...!Amúgy meg a kötelező tárgyak eléggé a Sike t. úr -féle progtech tovább gondolása!
De igazából én is csak hallottam ezt-azt...!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest