- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Hová lett 1000 mAh?
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
peterszky
őstag
Ma játszottam le első Starcraft multi meccsemet a loviban
Csúnya vereség lett a vége (életemben 2x játszottam az SC-vel). Végén játék kifagy, időt nézzük: Sanyi mondja, hogy akkor ada gyakra nem mentünk be
-
peterszky
őstag
Algo2 zh megvolt, 5ből 3 feladat elvileg jó, a 4-edikben meg van egy hiba, amiről tudok
-
peterszky
őstag
Mi mindjárt kezdjük az adatb-t. Az a poén, hogy senki sem tudja, hogy miből lesz
-
peterszky
őstag
Indulok mászni
-
peterszky
őstag
"Tudod, hogy hiába tegeződtél a részeg főnökkel este egy buliban, másnap azért magázni fogod. De vajon azzal is tisztában vagy, hogy manapság mi a teendő az e-maileket vagy a munkahelyi normákat illetően? A Cosmo most választ ad."
Erre gondoltál?BMW
Én ilyeneket szeretnék egyszer: 850 CSi, 635 CSi (régi), 760 (régebbi szériából, lásd Szállító) meg egy régi 320-as kabrió. -
peterszky
őstag
Hm, holnap talán oda tudom adni. Mikor? A reggeli órákat kihagyom (
), de utána bent is lesz egy kis dolgom, így bemegyek. 10kor még az Üllői úton leszek, ott fene tudja meddig vagyok, aztán megyek be. 10.45-11.00-ra biztosan bent leszek. Akár még a megoldásokat is reprodukálni tudom, ha szépen megkérsz
-
peterszky
őstag
Egész baráti volt a BevMat2 zh, Zé-vel és Mátéval jeles gyanúsra hoztuk össze
-
peterszky
őstag
EAF3 - 1/8 kész, már csak a doksi kell
Azt de nem szeretem.
-
peterszky
őstag
Megvolt első sikerélmény szísárpban
itt a piros, hol a piros -
peterszky
őstag
Burcsi olyat mondott ma, azthittem lefordulok a székről.
Elrontott valamilyen rajzot, aztán szóltak neki, erre mondja: dimenziócsúszás történhetett -
peterszky
őstag
Egész jó volt az Oprendszerek gyak
Srác elég laza.
Most meg jó kis pihi eaf3ea-ig -
peterszky
őstag
Procit mennyire vitted le? Nekem automatán lehúzza 1 GHz-re az Ubuntu.
Együltő helyemben megcsináltam vagy 6 Ada progit a gyakra
Nem volt rossz, még tetszett is: tökéletes szám, 1..10 faktoriális, közös osztó 2x, egy case, meg még franc tudja, hogy mi. Jó bonyolult feladatok -
peterszky
őstag
Középső tapipad gomb nekem sem működik. Ha egér van rákötve és lenyomom a görgőt, akkor sem lehet huzigálni, mint win alatt.
Win alól Linux partíció írása: Ext2Fsd homepage
-
peterszky
őstag
Az a lényeg, hogy felment.
Én is gondolkozom, hogy adára be kéne vinni, mert valami iszonyat lassúak voltak a gépek
Poén: vártunk ada gyakra, jön valami srác, hogy órára várunk-e. Mondjuk, hogy igen. Kérdezi, hogy mire: Adára, ment a válasz. Mire??? Mondjuk, hogy Ada, prognyelv. Erre mondja, hogy nem tudja, hogy mi az. Kérdeztük tőle, hogy akkor nem infós vagy ugye?mod.:
Melyik ada compiler kell? 4.2? -
peterszky
őstag
Burcsi felvett a gyakra
Mondta, hogy kivácsi volt, eljönnek-e az emailt küldők
ADA gyak nem volt rossz, mondjuk a gépek sebessége elég silány volt. EAF3 C# meg érdekes lesz, meglátjuk. -
peterszky
őstag
Pont most jutott eszembe, Ubuntu+X1400 linkek:
Ubuntu topic - 1. hsz, ATi kártya install
ha az előző nem megy -
peterszky
őstag
levlist: droidok a quaesturában -> ebből klasszikus lesz
-
peterszky
őstag
De jó, hogy nem lehet etr-ben kurzust keresni/felvenni
"A rendszer átmenetileg túlterhelt. Próbálkozzon később!" -
peterszky
őstag
Nekem szerintem a mostani megmarad, Burcsinak meg írok emailt, hogy vegyen be a csoportjába
Nézem a te felvett óráidat is, ha nem gond
pny2 gyakvezt nem ajánlom, nekem progkör gyakot tartott, nem volt valami jó.
adatbázisok: ugyanahhoz megyünk Gáborral, csak hétfő 14-16, ha gondolod gyere át, odaKeddi napom jó lesz, ha marad:
Oprendszerek ea+gyak + Algo2 ea+gyak, legalább gyorsan elintézzük a dolgotphp speci sanszos, hogy ugrik, két csoport lesz összesen.
-
peterszky
őstag
Órarend = BROÁF, még jó, hogy lehet alakítani rajta nemsokára
-
peterszky
őstag
Na? Azt hallottam meglett, igaz a hír?
Algo 2-es, volt két igen kedves feladat, 12+14 pontért. Mindkettő heapsortos volt, az egyikben azt sem értettem, hogy mit akarnak
A többi az aránylag egyszerű volt:
-helyes zárójelezés
-bináris keresőfa + max értékű kulcs visszaadása
-rendezett láncolt listába beszúrás
-2 avl fa
Ezek majdnem hibátlanok lettek, a másik kettő meg üresen maradt.mod.:
Index leadva, kreditrekord () 24 kredittel. Ösztöndíj sanszos, hogy lesz, csak az a kérdés, hogy mennyi.
Bazsi:
Gyakokat kinél veszed fel? EgyeztessünkGáborral megpróbálunk egy helyre menni mindenből, aztán majd lesz valahogy.
-
peterszky
őstag
Feltették az MSc-s tanterveket az inf.elte.hu-ra!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Garázsvásár-Kiárusítás 500Ft.-/Darab
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Lenovo Thinkpad X1 Carbon, Thinkbook, 2-in-1 Workstation, Yoga, 5-12.gen. 30+ típus!!!
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged