Új hozzászólás Aktív témák
-
PTM
aktív tag
válasz
Komplikato #21 üzenetére
Mindenféle OLED tévével, LG-vel is volt évekig olyan gond, hogy VRR mellett megemelkedett a feketeszint (raised black). Más hibáról nem tudok hirtelen, lehet hogy volt persze, főleg hogy én többnyire csak az OLED-eket követtem.
Mediateknél mintha a 120 Hz plusz VRR-re kellett volna sokat várni (jó előre megigérték a frissítést), legalábbis ez rémlik.
-
PTM
aktív tag
Hát, én nem vagyok beszarva tőle. A hirtelen FPS-eséseken ez sem tudott érdemben segíteni, hiába működik alacsonyabb frekvenciákon is. Mostanában már az újabb géppel stabilan egy korrekt tartományban mozog a framererate, így viszont nem látok vagy érzek különbséget a G-Sync és a HDMI VRR közt.
Mediatekes tévékkel kapcsolatban rémlik valami gubanc a VRR támogatással még jó régről, azt viszont talán a legutóbbi generációban oldották meg, hogy ne kelljen váltani a Dolby Vision támogatás és a 4K@120-as mód közt. Mindezt az összesen két darab HDMI 2.1-es port mellett, amiből egyik az eARC port is.
Nagyon remélem, hogy a monitoroknál nem ezt a színvonalat hozzák.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- EA Sports WRC '23
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Amazon Kindle
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Anime filmek és sorozatok
- Milyen légkondit a lakásba?
- Háztartási gépek
- Milyen alaplapot vegyek?
- További aktív témák...
- MSI RTX 2080 GAMING X TRIO 8GB GDDR6 Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Garanciális BIOSTAR GeForce RTX 3060 TI 8GB GDDR6
- Asus rog strix gtx 1060 6gb
- Intel ARC B580, 2 év gyári garancia! Számlával, garancialevéllel, gyári dobozában!
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Thor II 1200W 80+ Platinum tápegység! Olvass!
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest