- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
Új hozzászólás Aktív témák
-
kcsa
veterán
Végül találtam szomorú infót erről.
-
Egyébként nekem is asszony szólt hogy inkább kérjem ingyenesbe billentyűzetet és a folio casere kaptam még kaptam egy kis pluszt . Elsőnek majdnem én is úgy adtam le. De akárhogyan is nézzük szerintem ennyi pénzért 16/512 GB nagyon korrekt. Nekem majd kórházba kell vonulnom és jobb is lesz a szemnek mint a kis telefon. Jókor jött ez a oneplus akció.
-
-
deltaa97
tag
Így érthető, én csütörtökön (június 5) este 10 körül rendeltem és 2-szer is átnéztem mit tudok még beváltani, de a Watch 3 vásárlása után járó 30€-s kupon mellett csak az 50€-s Trade-In kupon volt.
Részemről ez most abszolút impulzus vásárlás volt, de jó tudni, hogy 1+-nak vannak ilyen akciói.
Ezt a 80 wattos töltőt hol lehet jó áron beszerezni? 50€ a honlapon rablás, iPonnál jelenleg 12k.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
-
Frissítve! Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP Elitebook 8560W - i7-2GEN I 8GB I 500GB I 15,6" FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest