-
Mobilarena
Témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
5150head
senior tag
válasz
Murphys2 #49101 üzenetére
Köszi, de a bubiban vagyok.
Volt valahonnan egy stuck Vulture hajóm. Felszereltem rakétákkal, uh tegnap a levegőből szórtam az áldást. Mondjuk bountyt is kaptam a nyakamra mert vegyesen voltak a scav npc-k. Mondjuk ezt a logikát se értem amúgy: Lőnek rám, visszalövök, erre bounty murderért...
Ez lesz valószínőleg a taktikám. Miután az összes nyomit elpucoltam nyugodtan tudtam lootolgatni.
A combosab scarabot is ráraktam a hajóra, de nem nagyon szeretek scarabozni se.
Elvileg anarchy rendszerben lehet így settlementet raidelni is, majd meglátom. -
buke
tag
válasz
Murphys2 #49084 üzenetére
Murphys2: Szia, gondolom az on foot mérnökökről van szó. Itt most az a bökkenő okt. vége óta talán, hogy bubble kívül nincs loot úgy egyébként csak a mission anyagai jelennek meg. A bubble egyes részein is hiányoznak. Én valószínűleg tudok segíteni, mert van pár maradék ilyen anyagom valamelyik profilomon csak meg kell keresnem és az átadást meg kell beszélni, mert az FC-ken keresztül bug miatt nem lehet most kereskedni sem. Az hogy a profiljaim éppen hol vannak a galaxisban nem számít, bármikor a colonián tudok lenni a teleport segítségével 2 perc alatt és ez a fajta materiál úgymond nálam lesz mindig, ha viszem. Tehát nem cargonak számít.
Oda ilyennek kellettek: 10 manu. instru., 10 Digital design, recept. meg stb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos az üzleti célú hirdetés!
RÉSZLETES, FOLYAMATOSAN
FRISSÜLŐ FAQ
AZ ÚJ JÁTÉKOSOKNAK
Ha szeretnél felkerülni a PH játékoslistára, küldj egy privát üzenetet duvinak, az alábbi formában:
PH név – játékbeli név - platform
- Bemutató Elite Dangerous: Beyond – Chapter 1
- Bemutató Elite Dangerous: Horizons bemutató (Xbox One)
- Teszt Elite: Dangerous teszt (Xbox One)
- Hír Jövő év elején jön az Elite: Dangerous - Odyssey
- Hír Megjelenési dátumot kapott az Elite: Dangerous 2.4 The Return
- Hír Megjelenési dátumot kapott az Elite: Dangerous PS4-es kiadása
- Hír PlayStation 4-re is megjelenik az Elite: Dangerous
- Hír GC 2016 - Komoly bővítést kap az Elite Dangerous (PC, XO)
- Hír Elite: Dangerous - Steamre költözhet az, aki a fejlesztőktől vette meg a játékot
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged