- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- iPhone topik
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- VoLTE/VoWiFi
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
orientcx
őstag
válasz
#32070144 #13154 üzenetére
Kevés dolgot veszek komolyan az életben, de a mottómat igen(ajánlom figyelmedbe)
Úgyhogy semmi gond, a legkevésbé sem zavar az írásod, még akkor sem, ha az ott megírt szerepem homlokegyenest megy szembe a valóságos játékos pályafutásommal. Ha valamiben irgalmatlanul béna vagyok, az pont a kereskedés(bár időnként bármiben tudok nagyon pocsék lenni), és ha valamitől irtózom a játékban, az pont az ilyen-olyan lomha szállító szutykok. És ugyan én mindig is a Fed oldalán álltam(abcúg Empire, le az uralkodóval, meg minden), de ha a következő folytatásban esetleg azt írnád, hogy én vagyok a császár második pelenka hordozója, akkor sem lesz sértődés(igaz ugyan, hogy még a billentyűket is leperelném a klaviatúrádról, de sértődés az nem lesz)
-
-
rtitusz - "Rólad komolyan Jason Statham karaktere jut eszembe a Kém c. filmből"
-
Sajnos nem láttam a filmet, de információim szerint Jason szaki ebben az alkotásban egy korlátozott képességű, ámde roppant nagyarcú tahót alakít, és szerinted én valami ilyesmi figura lennék......hmmm.....lássuk csak......igen, stimmel -
rexsimus
aktív tag
válasz
#32070144 #10611 üzenetére
Remek!
Azért pár kérdés nyitott maradt.
Ha jól értem, ha kibányászok valamit, akkor azt ha drónnal akarom betölteni az elfogyaszt egyet a raktérből?
Tehát egy aszteroidából mondjuk kijön 10 db nyers érc, és ennek a begyűjtéséhet 10 drón kell?Mozgás közben próbálta már valaki őket? Kalózkodás miatt kérdem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos az üzleti célú hirdetés!
RÉSZLETES, FOLYAMATOSAN
FRISSÜLŐ FAQ
AZ ÚJ JÁTÉKOSOKNAK
Ha szeretnél felkerülni a PH játékoslistára, küldj egy privát üzenetet duvinak, az alábbi formában:
PH név – játékbeli név - platform
- Bemutató Elite Dangerous: Beyond – Chapter 1
- Bemutató Elite Dangerous: Horizons bemutató (Xbox One)
- Teszt Elite: Dangerous teszt (Xbox One)
- Hír Jövő év elején jön az Elite: Dangerous - Odyssey
- Hír Megjelenési dátumot kapott az Elite: Dangerous 2.4 The Return
- Hír Megjelenési dátumot kapott az Elite: Dangerous PS4-es kiadása
- Hír PlayStation 4-re is megjelenik az Elite: Dangerous
- Hír GC 2016 - Komoly bővítést kap az Elite Dangerous (PC, XO)
- Hír Elite: Dangerous - Steamre költözhet az, aki a fejlesztőktől vette meg a játékot
- PlayStation 1 / 2
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Linux kezdőknek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Haditechnika, harcászat
- Villanyszerelés
- Futás, futópályák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- További aktív témák...
- Lenovo Gamer Laptop: Ideapad Gaming 3 (i5 12500H, RTX3050, 32GB RAM)
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X +RX 6700XT 12GB +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- GAMER PC! i7-10700K / RTX 3060 Ti / Z490 / 32GB 3200MHz / 500GB NVMe / 750w! BeszámítOK
- Yamaha MX 630 (végfok)
- Lemezes PlayStation 5 + 2 kontroller
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Bomba ár! HP ProBook 440 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest