- iPhone topik
- Ulefone Amor 34 Pro - a nagy vetítőgép
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S24 FE - később
-
Mobilarena
Témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
orientcx
őstag
válasz
rtitusz #26545 üzenetére
Na, mondom én hogy én voltam
(mindenesetre akkor is köszi, hogy megtaláltad, és feltetted, mert nagyon szép)
Apropó, van itt köztünk csillagász? Lehet, hogy stupid a kérdés(elvégre Fed bugris vagyok), de ha egy égitesten gejzír található, akkor annak nem kéne hogy légköre legyen?(itt most a legalább kb hold méretű, értékelhető gravitációjú testekre gondolok) -
orientcx
őstag
-
orientcx
őstag
válasz
rtitusz #26406 üzenetére
Ha valakinek összeállt a degeszre tuningolt Corvette-je, akkor soha nem akar kireppenni belőle egy Condorral, és ráadásul eleve nincs is szüksége kísérővadászokra.
De meg kell hagyni, a szöveg akkor is nagyon jól hangzik,() ezért kicsit kiegészítve megalkottam belőle egy hősi Fed eposz címét: A Farragutból kilőtt Corvettedből kilőtt Condorodból kilőtt rakétáddal kilőtt Clipper balladája
-
baphomet
senior tag
válasz
rtitusz #26331 üzenetére
A játékosok 70% közmunkás, hogy ennyi idejük van?!
Kész. Átmegyek pszichóba, minden utamba eső commandert megtámadok. 10-ből hét megérdemli, amit kap.(#26332) orientcx
Csak a legcommonabb materialok kellenek (vas, foszfor, nikkel, szén, kén), amik ott vannak minden bolygón, és minden gyűrűben. Azt próbálgatom, hogy melyik módszerrel tudok minél gyorsabban, minél többet összeszedni belőlük.
Szinte minden mérnöknél van olyan G1-es recept, amihez ezek kellenek, így ha van elég alapanyag, akkor egy negyedóra alatt fel lehet kattintgatni magunkat ötös szintig. Az animáció csalóka, nem követi le, ha gyorsan nyomkodjuk a try again gombot, de valójában számolja közben a program a haladást. (persze csak amíg ezt is ki nem szavazzák)
-
anatron
aktív tag
válasz
rtitusz #26170 üzenetére
Remélem nem lesz azonnali.Ha én szívtam anno a 240k ly megtételével,szívjon más is a federal corvettjével ha majd thargoidokra akar vadászni.
Amúgy meg mennyire gáz lenne már egy szimulátorban ha csak instant megjelennek a hajók az állomáson.Akkor minek ugrálok a hypertérben?Ennyi erővel áruval együtt dobjon már át az egyik állomásból a másikba.
-
-
rtitusz
őstag
-
baphomet
senior tag
válasz
rtitusz #26035 üzenetére
Ezen felül kezd körvonalazódni egy másik szála is a történetnek.
Miután kiderült, hogy a barnacle-ökből kinyerhető meta alloys az egyetlen ismert gyógyír az unknown artifact-ok okozta sérülések ellen, a Föderáció elkezdett hídfőállást kiépíteni a Pleiades szektorban, és biztos, ami biztos, megépítettek néhány további Farragut osztályú csatacirkálót is. Egyre több barnacle köré van már légvédelem telepítve és a Fed capital ship-ek is gyakori vendégek a környéken. A Birodalom egyelőre csak jegyzékekben tiltakozik, hogy a csúnya Fedek meg akarják kaparintani a meta alloy források feletti ellenőrzést, de a capship gyártást ők is felpörgették.Olybá tűnik egyre forróbb lesz ez a mostani hidegháború. Szerintem a komolyabb idegen invázió előtt ezt fogjuk a nyakunkba kapni.
Jó hír azoknak, akiket jobban érdekel az ED univerzuma, annak háttértörténete, hogy jövő tavasszal/nyáron megjelenik egy új regény, ami nem egyszerűen egy az Elite világában játszódó történet lesz, hanem AZ Elite Dangerous regény. Megpróbálják beleszőni a történetbe az elmúlt két év fontosabb eseményeit. Minden, és mindenki benne lesz: PP szereplők, UA/barnacle rejtély, Halsey exelnök eltűnése, a Formidine Rift, az idegen hajóroncsok, még a játékosok okozta fontosabb események is.
-
orientcx
őstag
válasz
rtitusz #26033 üzenetére
"Szerencsére csak 10 ezer fényévre jutottam egyéb elfoglaltságok miatt, úgyhogy csak onnan kell visszatérnem"
-
A felfedezés három mérnöknél is jó pontnak számít, és ha jól beosztod, akkor annyi adat mindegyiknek elég lesz(utána meg sok sikert ahhoz a néhány karton kamitra cigars-hoz)
-
" Na most ezek vagy rájöttek, hogyan tudnak átjönni a mi dimenziónkba, vagy ezek egyáltalán nem is Thargoidok"
-
Az többé-kevésbé már nyílt titok, hogy ők nem thargoidok lesznek, bár az a viszonylag egyben megmaradt középső kerek roncsdarab gyanúsan emlékeztet az anyahajójuk formájára(a többiről meg az alien sorozat ugrik be).De még ha ők is lennének azok, úgy tűnik, a mi dimenziónkba egyenlőre csak igen-igen kis darabokban férnek át. Talán kicsi a rés, mint újonc birodalmi Cutter pilótának a levélbedobó nyílás
-
-
kiskuplung - Ez tényleg látványosabb videó, még akkor is, ha itt már nyoma sem volt annak a falunapnak, amit az előzőn láthattunk. Ott sztem még körhintás búcsúsok, meg vattacukor árusok is voltak -
Reaper
őstag
válasz
rtitusz #25993 üzenetére
Na ennek örömére én is gondoltam beszállok, vettem egy kamiont (T9), de miután mentem vele egy kört el is adtam, folyamatos NPC ID, lassú, gyenge, á nem való az nekem, visszaültem a jól bevált ASP EXP-be, 112T cargo, kicsit több kör, de szállítok párat vele biztonságban.
-
Micsurin
nagyúr
válasz
rtitusz #25907 üzenetére
Akkor hamar hamar el is hessegetem ezen kereskedelmi gondolataimat, és nyomom tovább a küldiket, 5 perc egy Generátort szétlőni a Pythonnal és 900k-val jutalmaznak meg!
Eddigi legdurcább bázis is csak egy kör pajzsot vett le! Bár volt ahol rejtélyes modon amikor a torony megszórt Thrusters Malfunction volt.... pajzs mellet, azt még mindig nem értem, de szépen pottyantam 150 méterről!
-
Micsurin
nagyúr
válasz
rtitusz #25905 üzenetére
Vitatkoznék... az Endless mehetne az ED-hez is, nem hiszem, hogy valaha is az össze naprendszert bejárnánk benne.
Az a Brabenes kép.... kicsit SC-t akarja savazni... sőőt az egész!
más:
Azon agyaltam ha eladom a Pythont....És vennék egy T9-et azzal már pénzt talicskázhatnék millákat százasával pár nap alatt ugye?
-
orientcx
őstag
válasz
rtitusz #25882 üzenetére
Jópofa program, de sztem úgy a legjobb, ahogy eredetileg van. Ezzel olyan színeket sikerült kikevernem, hogy olyat még egy Clippernek sem kívánok. Duval Barbi a fele birodalmát rám íratná azért a gusztustalan rózsaszínért, amit nekem sikerült produkálnom, és még egy liba sem tudna olyan zöldet kiadni magából, de még heveny hasmenés esetén sem, amilyet én hoztam össze egy laza mozdulattal(mondjuk hajdan a Merkúrnál árultak valami ilyesmi zöldet, asszem trabantot
)
-
Micsurin
nagyúr
válasz
rtitusz #25856 üzenetére
Hozzád képest csak csurgott nekem!
Ritkán tankolok, csak ha amolyan shoppingolos kedvemben vagyok!
Egyéb esetben állomástól állomásig ki van minden számolva.Mint az a bedobó is... amin csak a Cutternek nem mindig sikerül betuszkolni a valagát!
A Python gyengébb és mégis erősebb mint az FDL érzésre, sokkal kiegyensúlyozottabb!
5B pajzs és 5D 5D 4D páncélzattal marha jól ellavírozok full MC-vel. Sajnos azért vagyok szedett vedett mert nem találtam eddig olyan FSD-t amivel letudta, volna ugrálni Reminesbe!
Majd 20-25 perc ugrálás után győzelem 5B... ezzel már 12,69ly megy!
-
orientcx
őstag
válasz
rtitusz #25736 üzenetére
"Írj az FD Supportnak, ki szokták javítani az ilyen hibákat."
-
Megvan vágatlan videón, de nem tudom érdemes-e veszkődni vele. Csak azokat a pocsékba ment nyamvadt mod embedded fw-ket sajnálom, iszonyú nehéz hozzájutni ezekhez(a többi kellékből 50-60 darabom van) De ezért a bugért felhatalmazottnak érzem magam a totális exploitra, és addig lépkedek ki-be, amíg a tripláját vissza nem szedem, és dicső MC-imet újra be nem ragyogja régi fényük(de megvárom az éjjelt, hogy ne f*ssam tele a friend státuszú kollégák comms paneljeit)
-
-
Micsurin - "és ne próbáljak dokkolni?"
-
Ha wanted vagy, dokkolásnál vigyázz, mert ha a security lescannel, akkor neked esnek, és ami még veszélyesebb, olyankor a terminál visszavonja a dokkolási engedélyed. És ha pont akkor úszol be e bejáraton, akkor lőni is fog rád(mivel engedély nélkül reppentél be), azt pedig még egy agyonshieldezett csodagép se ússza meg könnyen.
Ja, ez a lappangó wantedségnél is így van, amíg be nem fizetted, addig egy esetleges scan újraaktiválja.
Persze ha muszáj, attól azért még lehet dokkolni, csak akkor nem DC-vel, hanem mit a csempészetnél, állomással szemben indulni, és nagy tempóval beugrani. Ott belül már béke van -
baphomet
senior tag
válasz
rtitusz #25727 üzenetére
Ma délelőtt még a fightereket vesézték ki bővebben:
- a repülési modelljük eléggé CQC-s lesz
- többféle loadout közül lehet választani, lesznek fix és gimballed konfigurációk is
- Condor legnagyobb sebesség és gyorsulás
- iFighter legjobb manőverező képesség (a játék legjobban manőverező hajója)
- Taipan a fighterek tankja, masszív hull és nagyon gyorsan visszatöltődő pajzsok -
Micsurin
nagyúr
válasz
rtitusz #25699 üzenetére
Ezt azért meglehetne magyarázni... Nem teleportálással!
Mit tudom én:
Egy (hajó)kereskedői szövetség amely azzal foglalkozik, hogy a hátrahagyott hajókat átveszi és azonos felszereléssel és nagyjából közel azonos állapotban biztosít egy azonos típust közvetlen közeli állomások egyikén, egy azért elfogadható összegért. Persze az évjárat nem feltétlen egyezik!szrk.: Esetleg Capital shipeken szállítva hozzák viszik, azoknak meg nem ismerjük a pontos jump ranget. (Vagy igen!?)
-
WhiteHawk24
tag
válasz
rtitusz #25699 üzenetére
Abban egyetértek, hogy a hajóteleportálás érdekes de:
Valahol olvastam, hogyha 2 valós személy ül a hajóban, akkor az egyik tudja majd a vadászt irányítani, de ő is csak "távirányítással". Így lehetőség van gyors menekülésre annak veszélye nélkül, hogy a másik valós személyt hátrahagynánk. Lehet, hogy az AI is távirányít? Akkor mi is tudunk olyat! Bár a pilótafülke létét a kis vadászokon nem magyarázza de naaa... Minden nem lehet tökéletes! -
duvi
nagyúr
-
-
Micsurin
nagyúr
válasz
rtitusz #25488 üzenetére
Amíg akár lowon is de megy örülök.... Az, hogy High 30-40fps, meg nagyon jó... de nem érdekel a grafika....
Az a szabadság amit ad az Emindent visz nálam...
Hmm nálam nincs ideje porosodni a F.L.Y.5-nek!
Horizons nagyon megérte...pedig mennyire ódzkodtam... be is készítettem az egy éjszakás túlélő csomagot...
-
rtitusz
őstag
válasz
rtitusz #25484 üzenetére
Ami ebből kiderül:
- Végre megkapjuk a Beluga Liner-t (szteroidos Orca)
- A meglévő fighterek mellé kapunk egy harmadikat, valószínűleg egy Alliance verzió.
- Új űrállomás belső terek. (Ez már nagyon kellett!!!)
- Valószínűleg megjelenik majd egy idegen anyahajó. (Nem lennék meglepve, ha ezek még nem a Thargoidok, hanem valami totál új faj lenne.) -
Vesa
veterán
válasz
rtitusz #25432 üzenetére
Hello games = 10 fejlesztő, kis pénz, elso komolyabb jatekuk
Frontier = 150+ fejlesztő, irdatlan pénz, 30 éves tapasztalatNMS = arcade single player felfedezos játék
Elite = rendkívül komoly szimulátor, masszív csillagászati es tudományos alapokonUgy érzem látható, hogy a kettő semmilyen szinten nem hasonlítható össze! Maximum annyiban, hogy mindkettőben urhajokkal repkedunk.
-
orientcx
őstag
válasz
rtitusz #25231 üzenetére
"Apropó majd tudsz kölcsönadni egy lapátot ha eljön az idő, hogy kiássam a HOTAS-t a porból?"
-
Olyan rég játszottál utoljára, hogy sztem a hotasod ha csak megneszeli, hogy szándékodban áll megint betölteni az ED-t, akkor hangos "Clipper vért akarok" felkiáltással fog a gép elé ugrani a por és jegyzethalmok alól, egy pillanat alatt pattintva le magáról az utolsó chips darabokat is -
duvi
nagyúr
válasz
rtitusz #25168 üzenetére
Köszi a kiigazítást!
(#25167) Ulv
- Naval küldetéseket ugyan ott találod, ahol a többit. Csak a neve árulkodik a különlegességéről. Ezekkel a küldetésekkel nagyon meg lehet dobni az aktuális rangunkat.
- Ts mellett létrejött egy Discord (24 óráig él a meghívó) csatorna is. Ezen nagyobb az élet és offlineban is megjegyzi az üzeneteket, válaszokat. Első bejelentkezéskor csak írni lehet. Beszédhez engedélyt kell kérni a modiktól.
- Mostanában nem nagyon vagyok fent, mert elcsábított a Division. Persze visszatérek majd, de mindkettő egyszerre nem fér bele az időmbe. -
orientcx
őstag
válasz
rtitusz #25133 üzenetére
Ááá, semmi esélyük sincs idejönniük, Bakondi bácsi már ki is feszítette a nemzeti szúnyoghálót, és a nyomaték kedvéért kitette ezeket a táblákat is - ez thargoidul kb annyit tesz, hogy üzenjük a pilot federationnak, meg hogy a thargoidok nem vehetik el a munkánkat(bár ha a közelgő takarításra gondolok, akkor az enyémet speciel szívesen átadnám, de legalább a szemetet levihetnék
), meg ha idejönnek, akkor tiszteletben kell tartaniuk a....hát hogy pontosan mit is, azt sajnos nem tudom megmondani, mert azt nem tudtam lefordítani.
- -
anatron
aktív tag
válasz
rtitusz #25073 üzenetére
Ez egy üdvözlő üzenet.A szondát azért küldték mert kapcsolatba akarnak lépni.
A Voyager 2 üzenetét tanulmányozzátok,mert ezt arról koppintotta a Frontier.Amúgy lehet annyit kell csak csinálni,hoggy egy ilyn probeot oda kell vinni a Sol rendszerbe a Voyager 2 szondához,had beszélgessenek .
-
grHawk
aktív tag
válasz
rtitusz #25063 üzenetére
Már elidultak az érdekesebbnél érdekesebb elmétek.
Van, aki úgy godolja, hogy a (szerinte) Thargoidok amolyan drogdíler módra ránkszabadítottak valami olyat, amivel nem tudunk bánni, ez volt az UA. Tipikus emberi butaság, állomások halltak ki, rendszerhálózatok döltek be, erre plusz, hogy "fegyvert" is csináltunk belőle (UA bombing), mikor tudatosan azért vittük valahova, hogy az ottani rendszerek behalljanak. Miután felfedeztük a Barnaclest, a biogépészet egyik példáját rájöttünk, hogy a Meta Alloy amolyan gyógyírként szolgál az UA hatására. Most pedig hirtelen megszűnt az MA termelés. Hm, érdekes.
De erre a kontra az volt, hogy igen valószínűtlen, hogy az UA célja a pusztítás lenne, hiszen funkciójában megegyezik az általunk ismert Discovery Scannerrel. A rendszereink behalását az inkompatibilitás okozza. Ez is logikus.
Mindenesetre a leggyanúsabb, hogy az Alliance hallgat, megbúlyik. A Federation kihasználja tehetős állományát és háborúra készül. A Birodalom meg feszélyezve érzi magát, érthető, hogy Ő is erőfitoktatásba kezd. De szerintem nem lesz humán/humán háború, gyanús, hogy ezt megfogja előzni a "first contact" és majd akkor meglátjuk.
-
orientcx
őstag
válasz
rtitusz #25063 üzenetére
Engem nem lepne meg, ha ezek nem is thargoid, hanem egy másik idegen faj lenne. Elég nagyot szólna így is, és plusz még megmaradna a talonban a thargoid kártya is(muszáj okoskodnom, hisz Fed bugris vagyok
)
-
Mellesleg a frász jött rám, amikor azt a semmiből érkezett paranormális fülest kapta a szaktárs... ....őőőő....akarom mondani...természetesen higgadt maradtam, becs szó meg minden....nem azért volt felkapcsolva egész éjjel a lámpa....csak teszteltem a hálózatot -
orientcx
őstag
válasz
rtitusz #25054 üzenetére
Én ennyit tudtam kihozni belőle, de az igazsághoz tartozik, hogy fönt van egy bazi nagy planetary hangár, egy db + 64 tonnás tele póttartály, és az egyéb teljes harci pompa. sikerült kipörgetni a maximumot az upgrade-nél(harmadszorra), elvileg ezt már nem lehet fokozni, legfeljebb ha könnyítek a hajó tömegén.
-
-
A Pythonnal remekül lehet gyűjteni a fejlesztésekhez szükséges cuccokat(5-ös FSD upgrade, 21 Ly). Azon még csak egy 4-es engine tuning van, de már így is alulról súrolja a 400-at, a nyakamra küldött kalózoknak esélyük sincs a közelembe férkőzni. Még a Clipperek is leesnek a radarról, ha nem akarok vesződni velük. Akkor mire lesz képes az Assault ship, ha kész lesz? Már nagyon várom!
Palin mester nagyon érti a dolgát! -
orientcx
őstag
válasz
rtitusz #25019 üzenetére
"diplomás, bár nem doktor"
-
Hogyhogy nem doktor??? Bezárt a kínai piac a kínainál??? Vagy sajnálod azt a pár yuant? Hát akkor csak le tudod másolni valakiről, legalább egy kisdoktorit!(mintha már hallottam volna ilyesmikről)
Amúgy jobbulást a lábadnak(én biztos odafeküdnék a monitor elé, a hotassal a kezemben)
-
-
duvi - "Időközben Merope rendszerbe sorba érkeznek a Föderációs és Birodalmi csatahajók"
-
Érlelik a következő csomagot, gondolom, mindenki sejti, hogy ilyesmi lesz a következő nagy dobás -
duvi
nagyúr
válasz
rtitusz #25016 üzenetére
Időközben Merope rendszerbe sorba érkeznek a Föderációs és Birodalmi csatahajók. Gyülekeznek az ott lebegő Unknown Artifact közelében. Ráadásul valaki talált egy lezuhant roncsot, ami nagyobb mint egy Anaconda.
ui:
Titusz mihamarabbi gyógyulást kívánok! -
orientcx
őstag
válasz
rtitusz #24753 üzenetére
"5 ezer fényév? 50 ugrás"
-
Ugyanmááá, hát ez is valami??? Én össz 30 ugrásból megoldottam.....az első kb 50 métert.És erre az a fehérmaciszódával meg százasával veszi a lépcsőfokokat. Üzenem neki, hogy úúúútálom!
(persze nem fogja meghallani, mert egyet ugrik, és még a fényjelek is 100 év múlva érik utol)
Ilyen gyalázatot pilóta még nem hozott a felfedező szakmára, mint én. 1.000 fényévenként 50-80 ugrás.
Nemtom jól számolok-e, de asszem nekem picivel többre jön ki, mint 5.000Ly/50 ugrabugra.Mindenesetre 2 és fél játéknap után már hazafelé tartok, több, mint 8.000 fényéves távval a hátam mögött. Ráadásul voltam akkora kretén, és nem gondoltam rá, hogy a statisztikában meg lehet nézni, megvan-e az 5k-s távolság, mert akkor 5.000 fényév+másfél cm-nél már üvöltöttem is volna, hogy nyergelj, fordulj, így azonban a biztonság kedvéért rágyűrtem még + 250 fényévet, nehogy Palin mester a bezárt ajtó mögül unottan kurjantson kifelé, hogy ez nem volt, csak 4.997. A probléma az, hogy most megint szünet következik, úgyhogy szegény konda marad a nyílt óceánon még egy darabig
-
orientcx
őstag
válasz
rtitusz #24594 üzenetére
Khmmm...hááát...hogy is mondjam...igazán nem akarok gonosz lenni, de........különben meg kit hülyítek, nem a túrót nem akarok, hisz ismertek,
szóval nekem megint ezek az egyszer már feltöltött képeim ugrottak be.
-
-
(azt a koppány féle kipufogót meg kikérem magamnak, olyanom nekem is volt, anno 980-ban az ezerkettesemen)
Jó, hát mondjuk ma már nem vagyok rá olyan büszke, mint akkoriban -
orientcx
őstag
válasz
rtitusz #24516 üzenetére
Az úr valóban művészi módon tud folyamatos FAOFF-al repülni, ez nem kérdés. De a taktikáját az egyszerű Fed agyammal képtelen voltam követni.
Jó, tudom, az Eagle egy elpusztíthatatlan, mindennek ellenálló konstrukció, magam is rendszeresen találkozom szembe porig alázott, zokogó Corvette, és konda pilótákkal, akik elcsukló hangon arról panaszkodnak, hogy nincs remény, az Eagle pajzsát semmi sem bonthatja le, és ezért a huge MC-ket, és plazmákat már áruba is bocsájtották a vatera internetes oldalain, mert ők ezek után inkább szerzetesnek állnának egy PHEIA-AUSCS A-A H23 szektorban lévő kolostorban, de akkor sem értem, vajon mire volt az jó Isinona mesternek, hogy 19'11-nél minden arra járó hajóba belelőjön egyet-egyet. Vajon mi volt az elképzelés? Értem én, látványos húzás, amikor a földimalac párbajra hívja az oroszlánfalkát, meg hogy a komplett RES onnantól kezdve kizárólag csak vele foglalkozik, de mégis nem lett volna célszerűbb inkább befejezni az ASP-on azt a már megkezdett szakmunkát, és csak utána, egyesével inzultálni a többit?(az az imp. Eagle ráadásul még csak wingben sem volt a többivel, azt a kis időt már kibírta volna, amíg sorra nem kerül)
Sztem mindenkibe belelőni, majd pucolni nem túl kifizetődő eljárás.Ha már csak egy párat lövök bele valamelyikbe, az legyen inkább akkor, amikor az illető kb 1% hullon van, félúton az örök aszteroidamezők felé. Akkor legalább fizetnek érte, nem pedig az elején, amikor ráadásul még vissza is tud lőni.
Mindazonáltal ahogy a railgun-t használja, az valami pazar, azért egyenesen csodálom, én a kínai nagy falat nem tudnám eltalálni 3 méterről egy földhöz rögzített példánnyal sem. Érdekes viszont, hogy a lézerekkel már nem volt annyira bravúros, mint inkább csak simán nagyon ügyes.
És azt is láttuk, egy Eagle pilótának milyen keményen meg kell dolgozni 9k bounty-ért. -
orientcx
őstag
válasz
rtitusz #24413 üzenetére
Na jó, azért túlzásokba nem kell esni, nem fogok feltűnni a galaxis másik oldalán. Fogalmazzunk úgy, hogy kimerészkedtem a kerületből
(egy 1.000 Ly-es oldalú háromszöget járok be), egy erősen biztonsági kondával(legyen elég annyi, hogy még a prismatic shield-et is fent hagytam, négy darab SB-vel - ha ezt a felfedező kamara tudta volna, nemhogy a mélyűrbe nem, de még csak a szobámból sem engedtek volna ki
)
Sajnos más módját nem láttam annak, hogy behízelegjem magam Elvira néninek.
De már nagyon várom a végét
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos az üzleti célú hirdetés!
RÉSZLETES, FOLYAMATOSAN
FRISSÜLŐ FAQ
AZ ÚJ JÁTÉKOSOKNAK
Ha szeretnél felkerülni a PH játékoslistára, küldj egy privát üzenetet duvinak, az alábbi formában:
PH név – játékbeli név - platform
- Bemutató Elite Dangerous: Beyond – Chapter 1
- Bemutató Elite Dangerous: Horizons bemutató (Xbox One)
- Teszt Elite: Dangerous teszt (Xbox One)
- Hír Jövő év elején jön az Elite: Dangerous - Odyssey
- Hír Megjelenési dátumot kapott az Elite: Dangerous 2.4 The Return
- Hír Megjelenési dátumot kapott az Elite: Dangerous PS4-es kiadása
- Hír PlayStation 4-re is megjelenik az Elite: Dangerous
- Hír GC 2016 - Komoly bővítést kap az Elite Dangerous (PC, XO)
- Hír Elite: Dangerous - Steamre költözhet az, aki a fejlesztőktől vette meg a játékot
- iPhone topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Suzuki topik
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Simbin topic (GTR, Race07, GTR Evolution, RaceRoom Racing Experience, stb.)
- Nintendo Switch 2
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Windows 10
- További aktív témák...
- Garancia! GAMER PC! Ryzen 5600X / RTX 3070 / B550 / 32GB 3200MHz /1Tb + 512Gb NVMe / 600w!
- iPhone SE2 64GB fekete, gyönyörű újszerű állapotban, 3db van, 85% 92% és 100% akkuval
- iPhone SE2 64GB 82% piros, saját dobozzal
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 128GB, fekete vagy fehér színben, újszerű állapotban
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
- Csere-Beszámítás! Corsair Dominator Platinum 2x32GB (64GB) Kit 5200MHZ DDR5
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest