- Fotók, videók mobillal
- Prohardver app (nem hivatalos)
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
VikMorroHun
őstag
-
Sztyepadzso
őstag
A Stratum tectonicas 19.000.000 pezót ér, de mint írta, első volt, ezért így pünkösdi jófejségből 100.000.000-ra kerekítettem.
Ez amúgy nettó jófejség, mert ha van, akkor kb nincs olyan, hogy nem látod, és HMC-t érdemes emiatt alapból mappolni, terreaformálhatóságára tekintet nélkül.
Ami viszont felb@sz, hogy hogy a Frutexa Fammasis 16-ról 10 millára lett redukálva, pedig az egy tű a szénakazalban, egy pixel a szára, max 50 méter és nem látod, meg szeret a leszállásra alkalmatlan hegyoldalban, sziklák között lobogni. Nettó kib@szás. -
Szerintem meg jogos a dolog. A mérnökölés egy konkrét hardverre szól, ha cseréled az egy másik vas, olyat csinálhatsz belőle, amilyet szeretnél.
Exobio hosszabb utakra épített hajómat én nem is mertem SCO-val felszerelni. Ha több hét (számomra) távolságra vagyok mindentől, félek az esetleges károsodásoktól.
-
[HUN]NIMROD
senior tag
Úgy sejtem kitaláltam mit akarsz mondani, csak nem azt írod. "...újra kellene mérnökölnöm mindet": nem, nem kellene, a régi, "hagyományos", mérnökölt FSD-khez nem kell hozzápiszkálni, nincs is értelme. Gondolom ezek A-k, G5 nagyugró módosítással, mass managerrel. Az új C-SCO-kat kell majd kimaxolni, bármit is engednek majd hozzájuk. És de, cserélgetni kell: ha messzire akarunk ugrálni, akkor a korábbiakat, ha meg rendszeren belül gyorsan közlekedni, akkor az újakat fogjuk használni.
Submarine: nem jól értetted, itt nem a guardian boosterről beszélt, "boost" alatt a fenti SCO értendő. Amúgy az előbbiek mérnökölése sosem lesz téma.
-
[HUN]NIMROD
senior tag
-
-
[HUN]NIMROD
senior tag
Csak szakaszosan! Figyelni kell a hőt, és 90% után megint rányomsz a boostra, ezzel kikapcsolod. Van egy hűlési ideje, utána megint lehet használni. Az előbb mentem vele 35ezer ls-re, két ciklussal értem olyan közel, hogy már nem kellett tovább nyomni. Egészen hihetetlenül megkönnyíti a SC-t. Kicsit OP-nek is érzem.
-
VikMorroHun
őstag
Tegnap ügyes voltam, sikerült megoldani, hogy a 40 fényév hatótávú hajóm 31-et is tudjon ugrani. 😀
Aztán eladtam az egyik 6E rakteret, volt két Stripped Down mérnök fejlesztés, eladtam a pajzs töltőt, és így van egy felfedezésre meg harcra is alkalmas hajóm, amelynek épp 40 fényév a hatótávja. Sőt, van rajta hely Guardian FSD boosternek is. Csak energia nem lesz hozzá, ahogy nézem.(Nem tudom, ez miért lett válasz.)
-
[HUN]NIMROD
senior tag
Ezeket állítottam össze, de élesben döntő többségben a kétrakétás Dominator játszott. A Maverick is harcolt néha, amikor olyan küldetéseket csináltam amihez kell a vágó cucc.
Van Aphelion is (ahogy minden), azon is kb ezek vannak (nagy tár, gyors kezelés, auto újratöltés, hatótáv+). -
[HUN]NIMROD
senior tag
Magától értetődően könnyebb velük célozni: "végtelen" a lövedék sebessége, és sokkal nagyobb a tüzelési gyorsaság is. A plazmával nagyon gyakorlottnak kell lenni, pláne messzire. Leginkább egy Maverick ruhánál indokolt valamelyik, amely jól kiegészíti a fő fegyvert (lézer+kinetikus).
A Karma pisztoly még jó ninja fegyver lehet fejlövés+mindkét hangtompító fejlesztéssel. -
[HUN]NIMROD
senior tag
"time"? Nem "free"? "egyik FC"? Miért, van több is? Lehet hogy a fröccs(ök) már előtte megvolt(ak)?
De a tréfát félretéve, vannak tényleg szokásos update utáni anomáliák. Érdekes, hogy közvetlenül az U18 után még nem volt baj a telepresence körül, aztán jött még egy kis gyors félórás csak szerver oldali módosítás, ettől fogva nem tudtam magam mellé beültetni a másodlagos pilótámat (pénteken próbáltam utoljára, holnap fogom tudni legközelebb megkísérelni). -
Snoke
tag
Ezért régebben még járt a ban, ha valaki felnyomott Frontiernél.
@Leslie33: Annyit tehetsz, hogy bányász és fegyvertelen hajóval nem mész openbe, másik lehetőség, hogy direkt engeded nulla gázzal, hogy kiszedjen, akkor hamarabb töltődik a meghajtó, rövidebb a cool down time és lehet el tudsz menekülni, de csakis másik rendszerbe ugorj, mert ha csak rendszeren belül, akkor utánad megy. Ez a játék így van megírva, ezek a lehetőségeid. -
Leslie33
tag
Tényleg hiba lehet. Tegnap megint beadta, elmentem, sehol egy lélek, power lekapcsolva. De legalább most elsőre össze tudtam szedni mindent. A végén megint jöttek a katonák, de köztük sem volt célszemély, csak a vérdíjakat szedtem össze.
NIMROD tanácsára megnéztem INARA-n is, de csak ezen az egyetlen bázison van ez a frakció. Nem voltak egyéb roncs helyek sem a bolygón.
Egyelőre nem foglalkozok tovább ezzel a küldetéssel.
-
[HUN]NIMROD
senior tag
Köszi, akkor ezek szerint nem én vagyok lökött.
De mekkora baromság már ez hogy megváltoztatták, minek??!?
Különben nekem nem az őrök miatt számít, mert most nem járok településeken, hanem exobiozok, csak elő szokott fordulni hogy hálózati gubanc miatt a szakadás utáni visszalépésnél valahogy elvesztem a cuccokat amik a ruhában voltak. És a francnak sincs kedve azzal az időt húzni hogy minden alkalommal visszapakoljam az összeset a hajóba. -
Peppo
őstag
PP kb. 3,5-4 körülire húzott normál hajtóműnek felel meg, és asszem a PD is hasonló. Utóbbi elvileg plusz 3%-ot ad a PP teljesítményéhez is. Lézeres bányászhajóba tettem ezeket, mikor nem akartam a mérnököléssel vacakolni, simán jók voltak bele. Harci hajóba azért a fullra húzott mérnökölt modulok valók, bár pve hajókba akár a guardian is beleférhet, ha nem óriási az energiaigény.
-
[HUN]NIMROD
senior tag
Azért jók a hibrid modulok, mert mérnökölés nélkül is tudnak annyit, mint a normál példányok fejlesztve. Persze nem lehet megválasztani hogy milyen irányba akarunk elmenni, pl a PP nagyobb teljesítményű (olyan G4 körüli). Amióta ezek megjöttek, új építésnél mindig ilyet használok, sok plusz futkosást meg lehet spórolni. Persze ha arra van szükség hogy valami nagyon-nagyon ki legyen maxolva, vagy másik tulajdonságot kéne felhúzni, akkor marad a hagyományos.
-
5150head
senior tag
Én is pont tegnap/ma szedtem össze a shield meg hull busterhez a cuccokat.
Vela Dark Region DL-Y D112 1A-n közvetlenül a site mellett volt egy raw mati hely is, a fák között megszórva meteorit depozitokkalEsetleg ha oda átugrasz majd jöhetne egy megerősítés, hogy az fix hely.
[kép] -
Sztyepadzso
őstag
Ha jól rémlik, a weapon/module/vessel materialok közül csak egy van /rom. Azaz, ha mindent unlockolni akarsz, akor 3 romot kell meglátogatnod összesen, meg annyiszor farmolni, amennyiszer ki nem jön az összes szükséges többi material(ezekhez szeritnem elég egy rom is, amin sok sentinel, obeliskek meg panel van) . Itt látod a listát, mi kell:
https://elite-dangerous.fandom.com/wiki/Technology_Broker
Végén úgyis elkezdenek betelni a material slotoky akkor meg egyre kevesebb helyet kell leglátogatni a romban, mielőtt újra bejelentkeznél. -
[HUN]NIMROD
senior tag
-
buke
tag
Ja, igen ha a bázist elhagyjuk akkor a hajó a szokásos módon orbitra kerül. Ha visszafordulsz le mész a bázisra újra le kell hívnod az orbitról. Nyilván a bázison nem lehet, mert szétlövik adott esetekben.
Szóval szvsz, amíg "levegőben lóg" a használt hajód addig nem használhatsz más hajót. Kérdés mi történik mondjuk pár nap múlva ? -
[HUN]NIMROD
senior tag
Ja, köszi! Igen, végeredményben csak ez lehet, és talán egy kicsit amiatt számít a méret, hogy a nehézségi szinttel "összeszorozva" pontosabb képet ad arról hogy milyen kemény lesz egy küldetést teljesíteni. Bár emlékeim szerint a legdurvább az a fajta, amikor a reaktor meg minden egyetlen komplexumba van összeépítve, és csak egy bejárat van. A teljesítés azt jelenti, hogy egy kisebb fajta labirintusban kell megtalálni az adott célt, a település mégis a legkisebb.
-
ToMy_
tag
Sziasztok,
Horizons-om van. Váltottam 4.0-ra, de a 3.8 is fentmarad a gépen.Létezik, hogy a 4.0 sokkal rondább, és ráadásul rosszabbul is fut ugyanazon a hardveren?
i7-8700k 4.8GHz, Nvidia 2060S, 32GB RAM, SSD-n van mindkét példány, VR-ban használom.
A régi kliensen (3.8 és előtte is) tök szép fluid képet kaptam, egy röccenés nem volt, és a látványvilág is teljesen korrekt volt, űrben és SRV-ben a felszínen is.
Átállás után (4.0) ronda kép, (antialiasing teljes hiánya, bármelyik típusra is állítom), artifact-ok (ha pl. Vancouver Ring-et nézem forgás közben, az árnyékból a világosra kiforgó gyűrű villog egyfolytában), stuttering, stb... Ugyanazokkal a beállításokkal is próbáltam, változtattam is mindent is, de meg se közelíti a régi kliens látványvilágát és teljesítményét.Ha pedig a 3.8-at indítom, akkor meg minden rendben, olyan szép minden mint korábban.
Nem tiszta telepítés volt, hanem a launcherben felajánlott migrálást végeztem el. (Ami kb. annyi lehetett, hogy a régi kliens mellé letöltötte az újat.)
-
VikMorroHun
őstag
Nekem már 1-2000 credit vérdíj esetén is kiírják, hogy "warrant has been issued on this ship" - inkább nem szoktam megvárni, amíg elveszik, igyekszem azonnal fizetni.
A legdurvább az volt, amikor egy rendőr beleszállt a lövésembe, felrobbant, és rendőrgyilkosságért 1-es notoriety szintet is kaptam (úgy meg nem lehet kifizetni a bírságot). Az nem számít, hogy előtte valamelyik kalóz fél órán át lőtte a rendőrt...
-
5150head
senior tag
Erről pontos info engem is érdekel!
Az egyik streamer ma azt mondta h "legacy" lesz és pl galnet nem fog menni azon a verzión, meg gondolom egy csomó minden más sem.
Nekem csak Hori van, uh ha jól gondolom, akkor a 4.0-t is le kell kapnom még... bár most h epicen féláron van az ody elgondolkodtam a vételen... bár engem az onfoot nem nagyon izgaz... -
Snoke
tag
Sokan panaszkodnak, hogy a star map nem jegyzi meg az ilyen beállításokat, minden restart után újra be kell állítani. Én abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy nekem megjegyzi. Beállítottam ezeket a csillagokat hónapokkal ezelőtt és így is maradt, nem változik. Itt arra kéne rájönni, miért nem menti el a beállításokat egyeseknél, míg másoknál igen.
-
Leslie33
tag
-
nubreed
veterán
Egyébként hogy kell olyan ipari létesítményt keresni ahol nagy CMD épület van? Most pl Inara -n nézegetem a dolgokat. Jelenleg Wadjali rendszerben vagyok és az Inara nearest station keresőjében az Economy type -ot Industrial -ra állítottam. [link]
Így jó az elképzelés?
A Search result -nál ki is hozott a rendszeren belül néhány ipari bázist, de azt honnan lehet tudni, hogy ezek közül melyik lehet jó nekem? Vagy ezek között már kb. minden jó?
-
[HUN]NIMROD
senior tag
ÓJJEEEE, szép munka!
Akkor ez most egy kivételesen pozitív bug, ha kettesével számol. Az mondjuk teljesen érthetetlen, hogy miért csak a low számít.
A Mbooni témához: kiderült hogy ott csak egy társaság fészkel, ezért elmentem egy szomszédos rendszerbe ahol szintén jelen vannak, hogy csak náluk felhúzzam a reput. Ott helyben láttam, már szövetséges szinten vagyok velük, a küldetéslistában meg ott figyelt az első helyen egy meghívó, csak el kellett fogadni és kész is voltam
-
buke
tag
ODY: a Hero Ferrari gyalogos mérnök feloldása sikerült !
A LOW CZ-t számolja, 2x egy küldetést.Codex -et nézve: eredetileg volt ott egy 2-es szám és ahogy csináltam a low CZ-ket kettővel emelte 4,6,8,majd jött 10-es érték. Amikor elértem kellett azért egy relog és meglett. Tehát elvileg elég 5 low küldi és megvan a feloldás.
Persze ide kell a 15 Settl. Def. Plans még.Mivel nekem elő van minden készítve az összes bubi ody mérnökhöz (matik,küldik), ezért ezt mindenképpen lezavartam volna valahogy, még ha hosszabb kifutású is lett volna az ügylet akkor is.
Mégegyszer köszönöm a segítségeket Mindenkinek ! -
[HUN]NIMROD
senior tag
Ez akkor még mindig tiszta bug. Megfejthetetlen hogy mi számít és mi nem. Sokan írtak "tuti" módszereket, de mindnél ott vannak alatta az olyan megjegyzések is hogy nem sikerült.
Mindenesetre most nézd meg a Codex ide vonatkozó statisztikáját, látni fogod hogy milyen szintű CZ-okban voltál (leírásod alapján 11 high, 0 med 0 low). Biztos ami biztos ezeket a számokat kell egyenletesen növelni addig, amíg meg nem adja. Mondjuk találsz egy low CZ-t, abban elmész 10-ig, aztán egy med-ben is. Ha megvan a 10, kezded újra a low-t 20-ra stb.
A leadási kérdést nem értem, hiszen pont előtte írtad hogy megkapod a zsoldot, méghozzá ugyanott, ahol bejelentkeztél a harcra: az állomáson a Frontline pultosnál. -
VikMorroHun
őstag
Wiki szerint
"Meeting Requirements
Complete 10 low threat Conflict Zones." - Úgyhogy gond lehet, ha magas szintűeket csináltál. -
buke
tag
Most a Rana is pending-ben van, de itt mindig sokan vannak plusz most civil war is van, talán ez lefoghatja a küldik számát.
Az előző hozzászólásomban a 2 faction esetén rengeteg rendszer van ami még jó lehet a leírtakon kívül leginkább az agricultiure/industrial és extraction ne legyen egyáltalán benne. -
VikMorroHun
őstag
Én még sosem próbáltam, úgyhogy nem tudom. De azt tudom, hogy Divinity Original Sin 2-ben azzal szórakoztam, hogy elloptam némely NPC-től a varázskönyvet, majd gyorsan kidobtam a földre. Az NPC észrevette, hogy valami hiányzik, megkért, hogy átnézhesse a leltáramat (nincs-e benne valami lopott varázskönyv), én meg mondom, persze, csak tessék. Nem vette észre, hogy ott van mellettünk a lopott cucc.
Most értem vissza egy könnyed, 1000 fényéves Guardian Frame Shift Drive booster feloldó kiruccanásról. Van nálam egy csomó Guardian Technology Component, Power Cell, csak a Module Blueprint Fragment hiányzik (meg 3 Focus Crystal, de azt bármikor meg tudom szerezni). Pedig kétszer is aktiváltam és scanneltem az oltár szerűséget, a 6 pylon feltöltése után. (A Tech broker meg sajnálkozva széttárta a kezét, hogy ez neki kevés.) Ilyenkor mi van?
-
buke
tag
Ezzel a mati átadással azért befizettem az "iskolapénzt" rendesen, mivel nem gondoltam azt, ha a fogadó karakternek csak 5 unit a kapacitása, akkor a többi adat stb. mati egyszerűen csak eltünik a semmibe. Tehát kidobtam 15 suit scematic-ot (ilyenkor ez egy csomag) neki, de ő a ruha miatt csak 5-egységet tudott felvenni, a többi ment a levesbe. Másodszor erre már vigyáztam, vettem neki egy maverick ruhát direkt erre a seftelési célra. A felvétel csak több gombnyomás után történik meg. Az E-breach-nál jártam úgy, hogy nem tudtam visszavenni, mikor már elment a kommandós, mert csak egyet klikkeltem rá.Remélem ez is menni fog akkor.
-
Snoke
tag
Köszi Buke! Egy szépséghiba van, hogy pont FC-re gyűjtögetnék, szóval számomra irreleváns egyelőre az FC-s odaszállítós mód. Eddig Rana rendszerben meg volt napi 150-200 millió, nekem elég is volt, nem vagyok telhetetlen, meg ennyi fuvar után kezdtem kicsit unni is. Na mindegy, majd csak találok valahol megfelelő rendszert.
-
5150head
senior tag
Érdekes. Amióta írtátok én is figyelgettem. Ha elkezd tüzelni rám, nálam azonnal pirosra vált. Tegnap pl tuti volt ilyen. Mondjuk nekem nincs meg az Ody. Nem tudom h a két játék pl dolgozik-e azonos fileokból. Lehet h akinek clean Horizons van annál megy rendesen, de akinél van Ody is hiába vált, bugos lesz. Csak találgatok...
-
[HUN]NIMROD
senior tag
Már nem vagyok benne biztos hogy jól értem, de továbbra is fenntartom hogy ha elmegyünk egy olyan rendszerbe, ahol ŐK nincsenek jelen egyáltalán, de van IF szolgáltatás (tehát nem a normál authority kontakt), ott ki lehet fizetni.
Az persze örömteli, hogy van olyan hely ahogy írtad, ahol szintén működik. -
buke
tag
Megvan a megoldás a wanted befizetésre ( nyáron is ez volt, innen jöttem rá !! )
Az adott frakció főnökéhez kell menni, csak ott látszott a büntetési credit. Ezt pedig a Barbera Crew frakció esetén a Powerplay-es Archon Delain és az általa kontrollált, Barbera Crew mentes ! HIP 112400 rendszerében egy felszíni állomáson lehetett befizetni. A másik rendszer, amit még ő kontrollál, ahol kis részben de volt a Barbera Crew frakció, ott nem jelent meg a büntetés érthető okokból. Azta Mindenit Neki !!
Ezentúl csak illegális küldiket vállalok
Snoke: az is megvolt egyébként.
-
buke
tag
Nem működik Horizons-ban sem,de találtam egy átmeneti megoldást: a normál targetelést használva beadja a 2. 3. wing tagot is,de beadhat tisztát is, ezzel ez a gond. Viszont a Hostile gombok fizikailag működnek, hiszen kijelezte az újra berakásnál. Nemtudom mit csináltak ezzel.
-
gabranek
senior tag
Valóban a kiírás a rossz, de a végén az emelt összeget kapom meg. Most megnyugodtam, elég nagy kiszúrás lenne egy ilyen baki a horisokkal szemben.
#Peppo: Arra figyelj, hogy valamelyik patchben sikeresen törölték az összes fire groupot. Én is csak akkor ettem észre, amikor beugrottam egy winges kalózcsapat közé
Ráadásul a vadászod semmit nem fog csinálni parancs nélkül, simán végignézi ahogy szétlövik a hajót.
-
Deaxus
tag
40km is elég ilyenkor,és szerintem teljesen jók az anarchia bázisok.Nimrodnak erre is volt egy tuti helye(most nem tudom visszakeresni),én ott farmoltam a legtöbbet az ilyesmiket.
Szimplás csak peches vagy egyébként,mert tök random dobálja.Nekem a mai napig csak 3 settlement defence plans gyűlt össze,pedig sok bázist megjártam.De arra a mérnökre nincs is szükségem.
Szóval ez masszív farmolás,semmi több.Kérdeznék:
Ezt az új Scorpion srv-t hol a túróban kell megvenni?Az istennek sem jövök rá,és annyira egyértelmű,hogy senki sem foglalkozik ezzel a kérdéssel.A másik kérdésem meg inkább tudományos jellegű:
Van ez a Mitterand Hollow hold ,ami olyan gyorsan kering A New Africa körül.Ilyen gyors keringés létezhet valóságban?Milyen hatással lenne az Africára?Én nem értek hozzá,de érdekelne. -
[HUN]NIMROD
senior tag
1.: nemtom.
2.: erre várok az eleje óta. Elite II Frontier részben már volt ilyen, bár ott nem hatott a légkör a repülésre, és nekem nem is hiányzik hogy a szimulációt beletegyék, csak a látvány legyen meg.
3.: ha az FC-t leteszed egy olyan helyre, ahol van forgalom, és a parancsnokok használják is a szolgáltatásokat rajta, akkor abból kapsz %-ot. Vagy elviszed pl egy bányászparadicsomba, ahol nincs a közelben állomás, és felvásárlod a cuccokat a piaci ár mondjuk 90%-áért. A bányászoknak így nem kell messzire hordozni a rakományukat, hanem lepakolnak nálad, te meg ha tele vagy, elugrasz valahová ahol el tudod adni a 10% árréssel. De ahogy olvasom a tulajokat, nem nagyon foglalkoznak ilyesmivel, mert egyéb tevékenységekkel úgy gennyesre kereste már magát mindenki, hogy a fenntartás előre megvan évekre akkor is ha nem csinálnak semmit... -
[HUN]NIMROD
senior tag
Suit sch: olyan bázis kell, aminek van CMD épülete, és azon belül az irányító szoba. Itt van mindig egy kódos szekrény, annak egyszer kell kinézni a számkombinációját, mindig ugyanaz lesz. Meg lehet fejelni az erőművel, ott két további szekrény, egy a reaktorteremben, egy pedig épp a felette lévő szobában. Nem esküszöm meg, de lehet hogy ha ipari is, akkor mintha a gyárcsarnok emeletén a sarokban is lenne egy tároló, amiben talán szintén előfordulhat, de lehet hogy itt csak egyéb hasznos dolgok, már nem emlékszem pontosan.
Na ilyet kell keresni, és azt farmolni.
Irregular markerben szvsz nincs, de tévedhetek. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos az üzleti célú hirdetés!
RÉSZLETES, FOLYAMATOSAN
FRISSÜLŐ FAQ
AZ ÚJ JÁTÉKOSOKNAK
Ha szeretnél felkerülni a PH játékoslistára, küldj egy privát üzenetet duvinak, az alábbi formában:
PH név – játékbeli név - platform
- Bemutató Elite Dangerous: Beyond – Chapter 1
- Bemutató Elite Dangerous: Horizons bemutató (Xbox One)
- Teszt Elite: Dangerous teszt (Xbox One)
- Hír Jövő év elején jön az Elite: Dangerous - Odyssey
- Hír Megjelenési dátumot kapott az Elite: Dangerous 2.4 The Return
- Hír Megjelenési dátumot kapott az Elite: Dangerous PS4-es kiadása
- Hír PlayStation 4-re is megjelenik az Elite: Dangerous
- Hír GC 2016 - Komoly bővítést kap az Elite Dangerous (PC, XO)
- Hír Elite: Dangerous - Steamre költözhet az, aki a fejlesztőktől vette meg a játékot
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged