- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Google Pixel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ellia
addikt
válasz
Ice_Man22 #31507 üzenetére
Nekem akkor dobálta el a régi kártyám így a drivert mikor elkezdték megadni magukat a rajta lévő memóriamodulok. Volt, hogy hetekig nem jelentkezett a probléma volt, hogy egy nap többször míg végleg megadta magát. Nem tartom kizártnak, hogy win probléma de szerintem más probléma lehet inkább.
-
rtitusz
őstag
válasz
Ice_Man22 #31299 üzenetére
Ez egy bevett leszállási módszer, én is így szálltam le anno a 9,77G-s bolygóra. Ha nem így próbálsz közelíteni a végső landoláshoz, hanem netalán nyomsz egy "thrust down"-t, akkor gyorsan palacsintává lapulsz.
-
cacasz02
aktív tag
válasz
Ice_Man22 #30701 üzenetére
Ezek a hibák a hardver konfigból adódhatnak, lehet ok az alaplap, a gkártya, a proci, vagy ezeknek a variációja. Nekem se drop se semmi fond bem jött elő, pedig az utóbbi 2 hétben háromszor tettem gajra a rendszeremet mindenféle hálózati beállításokkal meg miegyébbel. És van hogy valaki ugyan olyen konfiggal csak szív. Ilyen a pc.
-
nubreed
veterán
válasz
Ice_Man22 #30693 üzenetére
Hát nagyon remélem. Braben is említette valahol, hogy azokon kívűl ami a 2.3 Betaban benne volt (Commander Creator, Multi-Crew, új kamera rendszer), lesz néhány eddig még be nem jelentett újdonság és változtatás. Kíváncsi vagyok mire gondolt. A nerfeken kívűl persze...
-
Secundus
tag
válasz
Ice_Man22 #30337 üzenetére
Nem tévedsz. A Dirty Drive tuning 25-29%-os teljesítmény növekedés ad a hajtóműveknek, a Clean Drive Tuning 10-18%. Cserébe a Dirty Drive 39-100%-kal megnöveli a hőtermelést, a Clean Drive 25-61%-kal csökkenti. Én ezért a Clean Drive-ot preferálom a Cutter-emen, mert a fegyverek / Shield Cell Bank / Overcharged Power Plant amúgy is melegíti a hajót. De ha pl. egy kereskedő Cutter-t tervezel összerakni, ahol a fenti modulok nincsennek és a nagy sebességel egyszerűen othagyod a kalózokat, akko mehet a Dirty Drive rá.
-
Kidus
őstag
válasz
Ice_Man22 #30242 üzenetére
Jo ideje nem voltam mar mernokoknel, most mar eljutottam oda, hogy minden storage tele, ugyhogy epp uton vagyok a harmadik fele. Az ugro tavot sikerult feltolni 32-33LY-re, mar ettol is nagyon boldog vagyok, dirty drive igen jol sikerult, meg 4es fegyverek. Viszont experimental sosem esik basszameg
Most megnezem mit lehet tenni a pajzsommal.
Latom valaki a refined focus crystalok utan erdeklodott, nekem ugy dobalja 2-3 napja mint a szemetet, van par mar, es csak random "add ide a cargod" hajok voltak. Nem tudom mennyit szamit, de Procyon es kornyeke.Erdekes viszont hogy az FSD tuning utan leesett a biztim masfel millarol 700k-ra. Pedig szerintem jobb mint volt
Vagy valami folott elsiklanek?
-
grHawk
aktív tag
válasz
Ice_Man22 #29929 üzenetére
Korábban úgy volt, hogy a Február 26.-ra végződő héten lesz a frissítés, ami két lehetőséget ad; kedd és csütörtök. Ezt követően a frontier egyik fejlesztője megerősítette egy videó alatt, hogy, ha minden jól megy, akkor csütörtökön töltik fel a bétát, de előfordulhat késés, mivel ez nagyon-nagyon béta-build. Aztán nemrégiben jött a hír, hogy eltolják hétfőre, mert úgy néz ki akadtak problémák, de ezekre részben számítottak, szóval nincs semmi gond, csak csúszik hétfőre, ennyi.
-
Secundus
tag
válasz
Ice_Man22 #29895 üzenetére
Igen, teli hassal (536 tonna rakomány) is éppen 20 fényévet ugrik.
Empire rang húzáshoz a HIP 10716 rendszerben a Van Royen outpostot ajánlom. Ott 3 birodalmi frakció ad hírvivő küldetéseket a szomszéd Wu Guinagi rendszerbe. Onnan meg adnak vissza. Ki-be lépkedéssel felveszel 20 küldetést, átviszed és vissza ugyanez. Hamar meglesz a Duke rang.
-
Secundus
tag
válasz
Ice_Man22 #29891 üzenetére
Nekem is Imperial Cutter van és nagyon szeretem, de meg tudom érteni, ha valakinek nem tetszik. Tapasztalataim a következők: Iszonyatosan lassan fordul, kilométereket sodródik minden manőver után. Még a Type-9 Heavy is jobban fordul. Szóval a manőverezős dogfight-ot nyugodtan el lehet felejteni. Fegyverzete gyengébb mint az Anaconda vagy Corvette. De ezeket ellensúlyozzák az előnyei. A legnagyobb pajzsa van, ami létezik a játékban. A túlméretezett hajtóművei hatalmas sebességgel lökik előre, nekem pl. Grade 5 Clean Drive Tuninggal a 8C Thruster 259m/s sebességet tud, booster 414 m/s! A legnagyobb raktere is a Cutter-nek van, tehát elsősorban kereskedőhajónak javaslom. Egy legális fuvar a 2 ugrásból 1 millió Credit profitot hoz.
Hadihajónak nem javaslom, de ez persze nem azt jelenti, hogy egy magányos Elite Anaconda NPC kalózt nem lehet vele mosolyogva roncsá lőni, ha kiszed a supercruise-ból.Az én fittem megtalálható itt: http://inara.cz/cmdr-fleet/47191/150411 (alul a Coriolis link)
-
duvi
nagyúr
válasz
Ice_Man22 #29888 üzenetére
Amikor bejött a Cutter, tényleg nagy szívás volt a dokkolás vele
Még most is gyakorolni kell, mire belerázódik az ember. Alapból a fordulékonysága - ahogy grHawk kolléga is írta - borzalmas. Ilyen szempontból még az Anaconda is jobb nála. Ha "csatahajót" szeretnél, akkor egyértelműen a Corvette a te hajód. Fuvarozásra jobb a Cutter.
-
grHawk
aktív tag
válasz
Ice_Man22 #29886 üzenetére
Pff... Birodalmiak...
Amúgy tudtommal nem túl fordulékony, ellenben nagyon erős a pajzsa és nagy a raktere.
De sebaj! Vedd meg, úgy is kihalóban a vadűrbálna állomány és a japán frakciók elég depressziósak emiatt. Oh és ne aggódj, ha esetleg beragadnál a levélbedobóba, a "Szabadítsátok ki Cuttert" hollywoodi cím jogaiért cserébe kijuttatunk!
-
duvi
nagyúr
válasz
Ice_Man22 #29746 üzenetére
- Ezért is kértünk és kérünk minden játékost, hogy inkább kerüljék el az otthonrendszerünket és környékét
Többször is előfordult, hogy segítőkész honfitársaink miatt kellett korrigálni a nem kívánt hatásokat.
- Tudtommal Robigo a nagy roham idején, nem tartozott játékosfrakcióhoz és a BGS is sokat változott azóta. A repuzásra használt rendszerekre ugyan ezek a szabályok érvényesek. Ezért is nagyon fontos az első lépés egy játékosfrakció életében. Az otthonrendszerük kiválasztása. Anno mi is napokig kerestük a minden szempontból ideális rendszert, míg sikerült letelepednük. (Ha jól emlékszem, Anatron talált rá Tawilora) -
orientcx
őstag
válasz
Ice_Man22 #29634 üzenetére
Akkor nem tudom. Ha van pilótád, és aktív, akkor annak a menüpontnak működnie kell. Ezek univerzális szakemberek, minden hajóra van jogosítványuk
És ha te be tudsz ülni a vadászba, akkor a hangárod is aktív, vadászod is szuperál. Nézd meg még egyszer, hogy aktív állományban van-e a pilótád, abban a menüben azt is tudod ellenőrizni. -
raymi16
tag
válasz
Ice_Man22 #29510 üzenetére
Kicsit ramaty az angolom, ezért is a retardált kérdés, de összességében ez a multicrew hogy is akar működni? Nem hinném hogy a régi módszer "temészénlövök" szerint!
A kiküldhető vadászoknál egyértelmű, de az anyósülésen csücsülő társ milyen szerepet tölt(het) be? (ablaktörlő, fűtés, rádió kezelése alap
)
-
ÁDI
aktív tag
válasz
Ice_Man22 #29299 üzenetére
Én is 17-essel érkeztem Coloniába.
Most már ca.21 lett, hogy üres a cargo és D-s cuccokat tudtam venni.
Kellő türelem és kitartás meghozza az eredményt.
TYPE6, VIPER MKIII ill. ADDER kapható. Ezekből lehetne egy nagyobb ugrótávos konfiggal hazajönni, ha eladnám a TYPE7-esemet.... -
to.ca
tag
válasz
Ice_Man22 #29299 üzenetére
Hazudnék, ha azt állítanám, hogy nem vesz rajtam időnként erőt a space madness
De alapvetően élvezem, nagyon szép dolgok vannak a galaxisban, pedig srv-t nem is hoztam. Eddig igazából csak akkor éreztem hátrányát a rövid ugrótávnak, amikor a Sgr.A* fölött kimerészkedtem a lehető legmesszebbre. Ha ott tud a hajó legalább 40 Ly-t, akkor párszáz fényévvel még följebb juthattam volna.
Nagy előnye viszont a kis ugrásoknak, hogy mire hazaérek, annyi térképem lesz, hogy azzal a mérnökkel, frakcióval, stb, spanolhatok, akivel akarok. Na meg az elite rang se rossz. Egy dolog van: nem szabad elaludni tankolás helyett a neutron-fieldeken. (Van egy trükköm: ha már félig alszom, akkor 1/3-ad tanknál letakarom a megfelelő gombot a billentyűzeten, hogy ne tudjak ugrani.)
Az ugrások, szkennelések odanézés nélkül mennek már, volt, hogy kínomban dolgoztam is elitezés közben, na nem volt túl hatékony. De a családi fényképgyűjtemény rendezése jól halad közben.
A gyerek meg csillagászat-mániás lett közben. -
orientcx
őstag
válasz
Ice_Man22 #28971 üzenetére
Ez a "beiglizés" csak amolyan sóvárgás volt az ED után, de már csak pár óra 24-éig, és aznap éjjeltől megint játszhatok vele rogyásig.
Márpedig akkor újraindul az "arcvadászat" is az ED-s fura fazonokra, és kíméletlenül föl is teszem őket(ha csak meg nem fenyegettek egy csúnya veréssel)
-
duvi
nagyúr
válasz
Ice_Man22 #28845 üzenetére
Köszi az infót! A könnyebb használhatóságért beteszem linkelve is.
Korlátozott ideig egyedei Python festés: Python Wireframe Paint Job -
duvi
nagyúr
válasz
Ice_Man22 #28783 üzenetére
- A Colonia rendszert backupnak építik ki.
- NEWSLETTER #154 -
orientcx
őstag
válasz
Ice_Man22 #28717 üzenetére
Hát ez bizony a kezdetektől így van ha wanted felirat van az ember homlokán, de itt most a befizetés nehézségeiről volt szó. Márpedig ilyenkor a dokkolást kell kiemelni, mert az tud igazán veszélyessé válni. Ha pont akkor scannelnek le, amikor bereppensz a terminál belsejébe, akkor a wanted státusz miatt automatikusan visszavonódik a dokkolási engedélyed, és onnantól kezdve "illetéktelen benntartózkodás" okán már nem csak a security hajók, hanem az állomás is beszáll a mókába. Márpedig akkor kb annyi az esélyed, mint a leveli békának a turmixgépben(én már jártam úgy, hogy ilyen esetben méterekkel a levélbedobó előtt tudtam elfordulni. Egy másodperccel később már beért volna a Corvette csőre a vágatba(nem félreérteni, rosszak vagytok
), márpedig akkor azzal meg nem fordultam volna időben. A security vadászok nem sok kárt tudnak okozni, de a terminál fegyverzete már elég durva
-
sensor060
aktív tag
válasz
Ice_Man22 #28663 üzenetére
Helló Ice_Man22!
Lehet segít, nem tudom...:
Amikor elértem Elviránál a 3-as szintet, akkor kaptam tőle meghívót Marco Qwent-hez. Neki viszont kellett a "Gain invitation from Sirius Corporation".
A Sirius rendszerbe permit kellett, még nem volt meg, viszont már Allied státuszban voltam náluk régebbről (Takurua, Te Kaha rendszereken való ténykedésért ahol a Sirius Corp jelen van).
Fogtam az Inara-t, és megkerestem a Sirius Corp-ot:
Ebből a táblázatból láttam hogy ha elmegyek Procyon-ra akkor valszeg találkozok velük. Elmentem a legnagyobb állomásra, és egyből meg is lett a Permit.
Ezzel már be tudtam menni a Sirius rendszerbe, szintén legnagyobb állomás (L-es a hajó) és egyből kaptam is a Sirius Corp-tól egy nagyon egyszerű küldetést amiért megkaptam a meghívó Marco Qwent-hez.Ennyi...
Most a 25 Modular Terminalt szedegetem össze. -
Cooper911
senior tag
válasz
Ice_Man22 #28634 üzenetére
Azt vágom, hogy DVI-ból van analóg is, de miért lenne a TFT monitorod DVI bemenete analóg csatlakozós?
Mert ha még valami TV lenne akkor azt mondom. Na mindegy ne offoljunk itt ezzel. Lényeg hogy most jó lett.
Asszem hétvégén én is nyomok egy ED reintallt hátha megjavul. -
Cooper911
senior tag
válasz
Ice_Man22 #28491 üzenetére
Valószínüleg nem grafikai probléma lesz. Nálam is az állomáshoz kilépéskor szaggat, ha leveszem low-ra akkor is. Viszont a patch elött nem volt ilyen gond még az előző videókártyámmal sem.
Mondjuk grafikai problémám is van, néha olyan mintha bedobna egy 2 másodpercel régebbi képkockát. Elég ritkán csinálja.
-
duvi
nagyúr
-
duvi
nagyúr
-
BandiT85
aktív tag
válasz
Ice_Man22 #28483 üzenetére
Nálam a 2.1- nél volt ez, Gtx 1070-nel, kicsit szomorú voltam hogy egy 150k-s kártyával is laggol. Fps jelző 59-60 között volt, de mégis meg-meg akadt. Aztán a 2.2-vel olyan lett mint a vaj /amilyennel egy ilyen kártyával lennie kell FHD-ben/, de sokmindenki itt a fórumon is panaszkodott fps droppok miatt.
Kipróbáltam 4K-ban is tv-n a játékot, hát brutál élmény, de minden maxon szűrők nélkül azért a fix 60 fps-hez bolygófelszínen még ez is kevés...
Más: azt észrevettétek a 2.2-ben, hogy ha mész hosszabb távon egy nagy ugrótávú hajóval viszonylag egyenes vonalban ugrálva, akkor nincs olyan hogy hipertérből kilépve a következő rendszer nem pont mögötted van... Engem nagyon zavart, folyamatosan olyan érzésem volt tőle, mintha a látható csillagoknak semmi köze nem lenne ahhoz hogy valójában mi hol van...
Örülök hogy ilyen dolgokat is javítanak egy-egy frissítés során! -
Rick3D
senior tag
válasz
Ice_Man22 #28330 üzenetére
Én pontosan ezért siettem az Explorationel legalább az Elite rankom legyen meg mielőtt kijön a 2.2. Ugyanis hiába csinálsz mindent tökéletesen 2 eshetőség fent áll hogy azonnal pukkanj egy szépet. Az első amit épp írtál a második pedig hogy azonnal a Neutron csóvájába dob bele SC után. Nem tudom így milyen hajóval voltál de ha elfogadsz tőlem egy jó tanácsot akkor Anacondával fogsz menni következőre. Ahogy én láttam eddig másodkézből az Anaconda és csak is ez a hajó képes megmenekülni a droppból a legbiztonságosabban. Természetesen mérnöki segítséggel. Nyilván meglehet a többivel is viszont én az Anacondát favorizálom ha neutron ugrálásról van szó. Amit soha nem gondoltam volna mert Exploration téren mindig ASP X párti voltam
Esetleg ha van róla bármi képi vagy videós anyagod írhatsz egy support ticketet és hátha visszakapod legalább a hajód árát.
Más :
Végre találtam értékelhető arcokat is. Az egyetlen bajom hogy amelyiket élből választanám nem HarmlessBocsi de muszáj volt
-
Urby66
aktív tag
válasz
Ice_Man22 #28116 üzenetére
Én egy 23 millas küldetést fogtam ki. 3 megállóval kellett vinni valami VIP fazont az Obsidian-ra. Kb 500 fényévet autókáztunk, de senki sem bántott. Pedig még volt 4 egység Modular terminal is nálam, és az a kalózok szemében vörös posztó.
Egy 35-öt ugró ASP-vel mentem, csak chaff még mine launcher volt nálam. És persze 3 db A-s shield booster. Két óra alatt végeztem is. -
duvi
nagyúr
válasz
Ice_Man22 #28097 üzenetére
"Ja es az normalis ha shield cell bank ot aktivalom akkor 160% ra felmegy a homerseklet?"
Igen, normális. Régen - Horizons előtt - frutty helyett nyomtuk a sok SCB-t, mivel nem volt heat büntetése. Most oda kell figyelni, hogy mekkora a hajónk aktuális hőmérséklete, mivel a SCB durván megemeli. Harc közben érdemes kicsit várni a tüzeléssel, amikor elnyomunk egy SCB-t. -
anatron
aktív tag
-
anatron
aktív tag
válasz
Ice_Man22 #27470 üzenetére
Simán,csak türelem kérdése az egész.Oda fele még csak csak kijutsz ,de visszafele már garantáltan vagdosod majd az ereidet.
Viszont nem nagyon van ott semmi.Nem tettek be még kontentet oda.Én anno azért indultam el oda,hogy biztos lesz valami marha nagy felfedezés,de semmi.
Viszont út közben találtam egy, az emberi bubinál kb 3x nagyobb lezárt részt,gondolom ott lesz majd valami alien faj a későbbiekben.
Ha érdekel belinkelem a hajó naplómat az útról:
-
duvi
nagyúr
válasz
Ice_Man22 #27333 üzenetére
orientcx kolléga szerénysége közismert (
), ezért én linkelem be helyette ezt az Engineers leírást Engineers újdonságok orientcx kolléga tollából
-
orientcx
őstag
válasz
Ice_Man22 #27333 üzenetére
Itt mindent részletesen megtalálsz
-
http://inara.cz/galaxy-engineers -
orientcx
őstag
válasz
Ice_Man22 #27263 üzenetére
"most Felicitynel kezdem, de egy nagyon hosszu felfedezesre indulnek. 40 50 ezer fenyevre"
-
Jaaaa, az más. Akkor nem érdemes spórolnod a mostani anyagod leadásával. Annyi adattal, amennyit ekkora utakból bezsákolsz, azzal valószínűleg már az összes erre fogékony mérnök puttonyát degeszre tudod majd tömni.
Dicsőség a rettenthetetlen örömfelfedezőknek!
-
...őőő...én is mennék, csak ... izé...hát ... csak .... őőő ... csak sajnos most épp hasogat a hátam.. meg minden ilyesmi ... -
orientcx
őstag
válasz
Ice_Man22 #27258 üzenetére
Ez nem távolságra megy, hanem az eladáskor befolyt összeg alapján dől el, de így becsülve kb 4-es szint. De sztem 3-as fölé már inkább fejlesztésekkel érdemes nyomulni, mert a leadott adatmennyiséget tekintve drasztikusan megnő a követelmény, pláne négyről ötre. Ráadásul az exploration data más fontos mérnökségeken is kelendő(pl Elvira nénénk), tehát nem érdemes mindet elpazarolni egy pár százaléknyi javulásra
-
duvi
nagyúr
válasz
Ice_Man22 #26859 üzenetére
3A Enhanced Performance Thruster, (amit Palin is árul) + dirty drive tuning + modulkönnyítés tuning.
-
grHawk
aktív tag
válasz
Ice_Man22 #26817 üzenetére
Ha a "fittelés" alatt az Engineers húzást érted, akkor ne zavarjon, hogy egy évet is igénybe vehet. Éppen ezért dícsérem annyira, mert végre contentet adtak azoknak, akik már multimilliomosan unták a farmolós fejüket. Persze ezen is végig lehet rohanni, de normál tempóban egy új célt tud adni, ha a legdrágább modulok is megvannak a hajón.
Ha nagyon kell, egy MMORPG-s hasonlattal is tudok élni:
Eddig volt a karaktered, és gyüjthettél felszerelést magadra, az Engineers meg megadja a komplett talent fákat. -
duvi
nagyúr
válasz
Ice_Man22 #26813 üzenetére
Ez egy kicsit összetett kérdés. Ha megvan a pénzed és rangod Cutterre és azzal tervezel hosszútávra (pl. trader hajónak), akkor azzal is elkezdheted a mérnököket. Viszont nem minden tulajdonsága optimális erre a feladatra, mivel jóval kisebbet ugrik mint egy ASP v. Python, ráadásul - alapkiépítésben - elég lomha hajó. Márpedig a mérnököknél baromi sokat kell majd utazni, mire minden fejlesztést összeszedünk. Összességében ezért javasoltam mérnöközésre a Pythont. Ezek után mindenkinek magának kell felállítania a prioritásokat.
(#26814) GU-81M
"úgy döntöttem, hogy veszek belőle egy Anacondát, egyelőre csak long range trade-re, majd pár kör után fokozatosan átépítem harcra"
Szerintem amíg csak a long range trade megy, addig szedd le azt a temérdek SB-t, mert iszonyatosan lecsökkenti az ugrótávodat. Inkább erősebb pajzzsal és pár aknavetővel kompenzálj. Pl. így. -
duvi
nagyúr
válasz
Ice_Man22 #26810 üzenetére
Amennyiben nem vagy pacifista, akkor a Pythonnal kezdenék, mivel sokkal életképesebb hajó, mint az ASP. Elegendő cargot tudsz rápakolni az engineers alapanyagok összegyűjtéséhez, de támadás esetén meg is tudod védeni magadat. Kellő mennyiségű és erősségű fegyverek, valamint internal modulok állnak a rendelkezésedre. ASP se rossz választás, de számolj az állandósuló ID-vel, mivel egyre több rakomány gyűlik össze a hajódon.
-
duvi
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos az üzleti célú hirdetés!
RÉSZLETES, FOLYAMATOSAN
FRISSÜLŐ FAQ
AZ ÚJ JÁTÉKOSOKNAK
Ha szeretnél felkerülni a PH játékoslistára, küldj egy privát üzenetet duvinak, az alábbi formában:
PH név – játékbeli név - platform
- Bemutató Elite Dangerous: Beyond – Chapter 1
- Bemutató Elite Dangerous: Horizons bemutató (Xbox One)
- Teszt Elite: Dangerous teszt (Xbox One)
- Hír Jövő év elején jön az Elite: Dangerous - Odyssey
- Hír Megjelenési dátumot kapott az Elite: Dangerous 2.4 The Return
- Hír Megjelenési dátumot kapott az Elite: Dangerous PS4-es kiadása
- Hír PlayStation 4-re is megjelenik az Elite: Dangerous
- Hír GC 2016 - Komoly bővítést kap az Elite Dangerous (PC, XO)
- Hír Elite: Dangerous - Steamre költözhet az, aki a fejlesztőktől vette meg a játékot
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- Bomba ár! Dell Latitude 3550 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest