Hirdetés
- A kameraszenzor és az aksi is nőtt a Nubia Z70S Ultrában
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One mobilszolgáltatások
- FErgeteges frissítés: két rajongói mobil kapott One UI 7-et
- Itt a Redmi Turbo 4 Pro, az első készülék Snapdragon 8s Gen 4 alapokon
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Terrorista
senior tag
Teri kapitány nem hallgatott a tapasztalt vén rókákra és csinált magának egy soft resetet.
Sikerült a ~160 millás pythonomat kipukkasztani úgy, hogy nem volt elég credit a biztosításra. Egy federal gunship úgy legyalult, hogy szinte alig tudtam utána fordulni. Későn kapcsoltam és hát jött aminek jönnie kellett. Bezzeg nekem nem állt meg a hpm 1%-nál még 5 percre... Csaló npck!!
Mivel nem volt elég a cash, így maradt a sidewinder meg egy kevés credit. Nem mondom, hogy megérte, de felüdülés volt visszaülni ebbe a fürge cickányba.
Aztán kutakodni kezdtem, hogy hogyan lehetne menteni a menthetőt és visszakaparni rövid időn belül az elszórt pénzt. Találtam pár videót meg leírást, de mindegyik a klasszikus vegyél egyel jobb hajót és szállíts, küldizz felfogást erőltette.
Egy ideig csináltam is, amíg rá nem akadtam egy kiskapura (Quince). Itt némi repu farmolás után tucatjával kaptam a scanner küldiket, ahonnan egy körből 1-2 millát is kiszedtem a sidewinderrel (most már 4-5M). Egy kör megvan kb. 10 perc alatt és ha a visszautat kifizeted (szándékosan felrobbantod a hajód), akkor még rövidebb idő alatt végzel.
Ahogy nő a repu úgy kapom a jobban fizető küldiket és dől a lé.Tegnap így szedtem ki 50 millió creditet ami mehetne feljebb is ha nem csak Scout rangom lenne az explorationben. Szóval nem adom fel és összerakom azt a Corvettet mérnököstül!
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos az üzleti célú hirdetés!
RÉSZLETES, FOLYAMATOSAN
FRISSÜLŐ FAQ
AZ ÚJ JÁTÉKOSOKNAK
Ha szeretnél felkerülni a PH játékoslistára, küldj egy privát üzenetet duvinak, az alábbi formában:
PH név – játékbeli név - platform
- Bemutató Elite Dangerous: Beyond – Chapter 1
- Bemutató Elite Dangerous: Horizons bemutató (Xbox One)
- Teszt Elite: Dangerous teszt (Xbox One)
- Hír Jövő év elején jön az Elite: Dangerous - Odyssey
- Hír Megjelenési dátumot kapott az Elite: Dangerous 2.4 The Return
- Hír Megjelenési dátumot kapott az Elite: Dangerous PS4-es kiadása
- Hír PlayStation 4-re is megjelenik az Elite: Dangerous
- Hír GC 2016 - Komoly bővítést kap az Elite Dangerous (PC, XO)
- Hír Elite: Dangerous - Steamre költözhet az, aki a fejlesztőktől vette meg a játékot
- Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB Hibátlan kijelző, S Pennel!
- Alkalmi áron DeLL Inspiron 16 Plus 7640 Intel Ultra 7/16RAM/1TBSSD/RTX4060/120Hz 300nit/gyártói gar.
- nJoy Cadu 1000VA / 600Watt / 2026.07 garancia/ Usb management / Line-interaktív / 2aksi / Schuko
- Intel Xeon Processzor E5-2680 v4
- HP Compaq 8000 Elite USDT Klasszikus teljesítmény, minimalista dizájn!
- Csere-Beszámítás! Fehér Inno3D Twin Edge RTX 5070 12GB GDDR7 Videokártya!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Lenovo Thinkpad x1 carbon 6 i7-8650u 8. gen 4 mag 8 szál. 16GB a legjobb üzleti.
- iPhone 15 Pro 128GB, Szép állapot, Független, 100%, Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest