Hirdetés
- AI-tól roskadozik a polc a Honor 400-ak kam(e)rájában
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Yettel topik
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Terrorista
senior tag
Nem a programmal volt a baj, az rendesen be volt állítva. War Thunderben mai napig használtam gond nélkül. A megoldás az lett, hogy reinstalláltam meg feltettem 1 hotfixet és 1 updatet a facetrackhez.
Teljesen jól használható Eliteben is, van némi lag de a látvány kárpótol, mikor egy csillag vagy bolygó közelében húzok el. Plusz a dogfightban is könnyebben tudom követni a targetet.
Más:
Az csapatozást próbálta már valaki? Vannak csapat küldik? Egyáltalán részt lehet venni a másik küldetésében (dogfight, bounty hunting stb.)? Ha nem, akkor a fejlesztőknek jó lenne ezekre is rámenni, mert csapatban szép az élet.Némely küldetésre elég kevés az idő, legalábbis szerintem. Amikor le kell vadászni 2-3 civil hajót 25 perc alatt, az cinkes. Eleve nincsenek fix helyen a célpontok. Keringsz a rendszerben és nézegeted a USS-eket, majd reménykedsz, hogy egy körözött Hauler a célpont. Pedig egész jól fizetne, de amennyi időt elvesz, addig más olcsóbb küldikkel többet keresek. -.-
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos az üzleti célú hirdetés!
RÉSZLETES, FOLYAMATOSAN
FRISSÜLŐ FAQ
AZ ÚJ JÁTÉKOSOKNAK
Ha szeretnél felkerülni a PH játékoslistára, küldj egy privát üzenetet duvinak, az alábbi formában:
PH név – játékbeli név - platform
- Bemutató Elite Dangerous: Beyond – Chapter 1
- Bemutató Elite Dangerous: Horizons bemutató (Xbox One)
- Teszt Elite: Dangerous teszt (Xbox One)
- Hír Jövő év elején jön az Elite: Dangerous - Odyssey
- Hír Megjelenési dátumot kapott az Elite: Dangerous 2.4 The Return
- Hír Megjelenési dátumot kapott az Elite: Dangerous PS4-es kiadása
- Hír PlayStation 4-re is megjelenik az Elite: Dangerous
- Hír GC 2016 - Komoly bővítést kap az Elite Dangerous (PC, XO)
- Hír Elite: Dangerous - Steamre költözhet az, aki a fejlesztőktől vette meg a játékot
- A hónap végén jön a S.T.A.L.K.E.R.: Legends of the Zone Trilogy Enhanced Edition
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5
- AI-tól roskadozik a polc a Honor 400-ak kam(e)rájában
- Motoros topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sorozatok
- Vezetékes FEJhallgatók
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest